Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 699
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • При елфите ...
Благодаря за милите думи на еликсир и megansg и за бързия отговор на mari_eta, великолепни неща сте показали отново момичета!   bouquet

След страхотните вкусотии на пеп-4o, mimi P27 и labrex , Tari Tasartir, Краси.мира, lina kaz аз да се представя с нещо непретенциозно!

Сметанови картофки

Пица

Добруджанки

# 61
  • забравих си мисълта...
Пеп-4оHug благодаря ти от името на дъщеря ми! Да ти кажа и аз се чудя от къде се взе такъв зеленчукопроизводител, като тя е родена и израснала в града, село не е и помирисвала, а от къде тази любов към растенията, не знам. А ти с този курбан ме накара да гледам като Гаврош пред лъскава витрина. Пращай порция по влака, че иначе ще съм ти много сърдита.
Mari_eta, благодаря ти, мила  Heart Eyes. Кростатата с кайсии е прекрасна, сигурна съм, че е и невероятно вкусна.
MagansgHug благодаря ти и на теб, мила! Питката, картофките, пилешкото бутче, ах щастлива съм, че се съгласи да ме осиновиш Grinning.
ЕликсирHeart Eyes мила ми приятелко, толкова е сочен, красив, привлекателен, чудесен, просто мечта. Знам, че няма да се объркаш, но да си кажа, че имам предвид кексът, който си сътворила, да не си помислиш, че хваля някой си мъж. Такива мъже няма. Wink
MarietaHug искам пуешко месо със зеле, искам пуешко месо със зеле! Няма да спра да искам, докато не ми изпратиш поне една порция!
LabrexHug нали съм ти казвала, преди да публикуваш, да ми пратиш, да дегустирам. Откровено казано тази рибка ми изглежда много съмнителна, затова я прибирам  всичката до второ нареждане Wink. Картофките и те нещо ми са съмнителни, а критикос  дакос веднага се конфискува. Wink
Mama Tin, баничката ти е много пухкава и сочна.
Лолита, чудно ябълково хлебче.
3xi, съблазнителка такава! Wink
Денерис, апетитни e мини пицата, нищо че е от снощи.
Radost Nezemna, сигурна съм, че пандишпановите ти рулца със сметана са пък сладост неземна Wink.
Селма, чудесна тортичка и питка.
ЗИЧЕ , благодаря и на теб. Киша от тиквички е много красив!  C месо ли е или само така ми се струва?
Aredhel, изкусителка си ти. Вземам си парченце от прекрасният къпинов сладкиш. Като не мога реално, поне виртуално Simple Smile.
Mushmul4e, много е красива новата ти силиконова форма. Кексът ти изглежда прекрасно.   
ИрПуц, както вече ти споменах хляба ти се е получил чудесен. Не се учудвам, че ти и съпругът ти сте му се насладили.
Nas, чудесно меню.
Тайна, тези картофки, са безумно съблазнителни. Човек има чувството, че са на старт-линията и се готвят да скочат от монитора направо в устата. Ех, в тази горещина какви мързеливи мисли ми идват на ум, направо мечта.
Tari Tasartir, много ми допадна сладкиша ти с плодове и извара.

# 62
  • София
   Ето и едни филенца за картофките  Peace!

# 63
  • забравих си мисълта...
Тайна, ти съвсем ни разглези сега! Милост нямаш! Лято е, ходим на плаж от време на време. Ако не за нас, помисли за талията ни Wink.

# 64
  • София
Тайна, ти съвсем ни разглези сега! Милост нямаш! Лято е, ходим на плаж от време на време. Ако не за нас, помисли за талията ни Wink.
Венетка, то е диетично - мариновано пилешко бяло месце на грил-тигана!

# 65
Тук никога не бива да се влиза гладен, а аз редовно правя тази грешка.....Ухае много вкусно от кухните на Тайна, Леля Ог, Венета, 3хi, Денерис, Селма, ЗИЧЕ, Лабрекс, Мари_ета, пеп-4о,  Tari Tasartir, Aredhel,Nas .....и всъщност май няма слаба домакина тук....   bouquet

Отбелязвам се и аз с моите почти сурови Рафаело и отивам да практикувам "гладна кокошка просо сънува" заради вас.... Crossing Arms Simple Smile

# 66
Елексир,Пеп-40,аз ви навестявам абсолютно всеки ден.Не съм изпуснала нито една тема и нито една страничка. Grinning Само,че преди снимах,а ме мързеше да ги качвам,а сега оставих апарата на майка и съм без.Благодаря за поздравите.Много ми стана драго.  bouquet  bouquet  bouquet

# 67
Ааа, видяхме ние снимките  Hug
Вени, ще се разлее по влака  Laughing ела си хапни тук.
Aredhel, картофите варени или задушени са със сметаната?

ето ни закуската  Laughing Мамееееееееееееееее отбележи, че всяка сутрин имам закуска пак  Crossing Arms

# 68
  • ГОре на черешата...
.....и всъщност май няма слаба домакина тук....   

Тц, тц, с грешка си - всичките сме слаби и Убави Crossing Arms Crazy Flutter.

И вземи да снимаш като обикновен чонек, а не като извънземно, щото съвсем се депресирах Tired...

# 69
# 70
Здравейте дами!
Прекрасни творения!  bouquet
... Леля Ог с ново име и си викам... абе този стил на готвене ми е познат, а дамата друга... newsm78.. само ме шашкате:)))

Пай с плънка от краве сирене, бисквити и смокини

# 71
Добро утро, момичета  Hug!!!

Минавам само да покажа страхотните вкусотии от френската кухня, с които ми гостува Мира @ Marmottes et chocolat  и по-късно ще се върна да разгледам вкусотиите, които съм пропуснала  Hug

Фуас от Руерг

и Сока от Ница с пиле и мариновани зеленчуци

И то точно за деня на Франция Simple Smile)

Прекрасен ден на всички   bouquet

# 72
.....и всъщност май няма слаба домакина тук....   

Тц, тц, с грешка си - всичките сме слаби и Убави Crossing Arms Crazy Flutter.

И вземи да снимаш като обикновен чонек, а не като извънземно, щото съвсем се депресирах Tired...

Joy
Не съм се изразила достатъчно ясно  Laughing Имах предвид не кръшна , а неумееща, а че сме слаби, високи и руси, то е ясно като бял ден  Laughing
А за снимането....ми само как се изчервих, ако знаеш- аз съм много вързана в тази област, ама се старая много усърдно.

Angellove, още снощи ви погостувах, попреглъщах и изкарах много приятни минути с вас на страничките на блога ти. Две от любимите ми кулинарки- очаквано добра комбинация   bouquet

Бенита, пеп-4о, Марабу- много изкусителни от ранни зори  Heart Eyes

# 73
Хе, хе, колко сте бързи само!
Пепика, благодаря за новата темичка   bouquet
Нена Гледна Добродушка, много са ти сладурски бебешките сладки!  Peace
пеп-4o, не съм се сещала скоро за курбан, мерси, че ме подсети, мнооооого обичам, а и мъфини с мак, ммммм  chef
Денерис, и у вас е супер
mari_eta, кростатата с кайсии направо ме разлигави  Shocked
megansg, Селма, питките ви са разкошотия някаква страхотна
desi_go, сладкиша ти е невероятен
lina kaz, тиквичките ги искам още днес, за обяд  #Crazy
Краси.мира, labrex, mimi P27, Angellove - вълшебни ръце имате, а умора нямате   bouquet
и няма как да не си открадна едно бонбонче от *MILADY*

Поздрави на всички за труда и сътворените красоти!

У дома: два поредни дни - прясна паста, голяма борба падна с една машина, но вече съм спец и мога да отворя производство  Joy

Прясна, пълнозърнеста паста без яйца с орехово песто

# 74
оле ще ви убия, какви са тези критикос дакос, (искам рецепта) на вниманието на лабрекс

пасти, пици, сладки, ооооо почнах да качвам килограми, до края на годината се заформя една дунда да стана  ooooh!

май и аз ще си направя една пица тези дни  Embarassed

от мен лимонов сутляч във фурна

крем супа от моркови стана мммм

а на бебчо следобедна закуска крем с просо и праскови

лек и усмихнат ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт