Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Привет момичета Hug
Селма пак невероятни красоти си показала.Тази торта мммммм Heart EyesИ оладушки не отказвам.
Тайна кекса ти Peace
Ягодка не съм те виждала отдавна май да пишеш Hug.Много е вкусно у вас.
За всички ви  bouquet
От мен набързо Пилешка супа с орзо и зеленчуци

Нещо по идея на Рататуя на Елексирчето ама без домати и патладжан.Всъшност само с тиквички, картофи, резени лук...абе доста изменено, но щедро поръсено със зехтин и галета.

Много ми хареса Peace
Сиропирани мекички-мноооого нездравословно

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 21:34 от Бъни

# 526
Тайна, каква е тайната на кекса?

# 527
# 528
  • София
Тайна, каква е тайната на кекса?
   Joy Тайната? Няма такава, всичко на око. С точност мога да кажа само за трите яйца и пакетчето бакпулвер, другото по желание. Аз сложих около половин чаша захар, около половин чаша мед, половин пакетче сусам(толкова имах),малко олио , направо от бутилката, към половин кофичка кисело мляко и брашно да стане гъсто кексово тесто. Пекох в алуминиева форма, намазнена и набрашнена , на 180 градуса, но не засякох време, просто пробвах с клечка.

# 529
Аелис, невероятен хляб,представям си какъв аромат се е носил у вас....

Селма,за първи път чувам за оладушки, но непременно ще опитам,изглеждат много вкусни!Кекса също изглежда, точно както го описваш.

Labrex,очакваме резептата на майонезата.

От мен :Пълнен патладжан с просо

# 530
Както винааги тук не е за гладни хора,то май и за сити не е newsm78
Поздравления за всички   bouquet
От мен едни картофки на фурна със топено сиренце и кашкавал,някакъв десерт които сътворих от изрезките на блатове и останалият крем от тортата и торта фланелка

# 531

Селма, BiankaD, сложих и двете рецепти, за филето от риба и дом.майонеза, в Любими, двете последни засега - ето тук. Със сурово яйце е майонезата, това не знам колко ще ви хареса. Аз използвам яйца, които майка ми дава, знам със сигурност, че са пресни и поне засега жертви няма! Grinning Peace Филето от риба също стана страхотно! Peace
ditsan, смайваш ме с тия направо професионални торти!  bouquet  chef
BiankaD, вкусна снимчица с пълнения патладжан, а тарталетките са направо  Crazy Heart Eyesbouquet
Селма, при теб и много, и много вкусно! Crazy  bouquet  chef
иланг-иланг , сладоледът ти изглежда страхотно! Heart Eyes  bouquet На desi_go Yoğurt tatlısı също! Искам го в комплекС с кафенцето и сладоледа на иланг-иланг. Ако може още сега,  на момента!   bouquet

# 532
Добър вечер кулинарни вълшебници .  Hug
Много , много вкусно е отново при всички !   chef  Heart Eyes   bouquet

Nivea- заповядай рецептата за Сладоледа с кайсии и Ледените близалки
http://sabinaberova.wordpress.com/

от мен - Хайвер от тиквички и орехи

# 533
Labrex,Много благодаря за рецептата, аз също прдпочитам да правя майонеза у дома, и също използвам домашни яйца.

Много съм доволна от себе си,защото без да уговарям дъщеря ми да опита диня и сирене в комбинация,сама пожела и остана във възторг.

Ето и моята Лятна похапка с диня и козе сирене

# 534
Labrex,Много благодаря за рецептата, аз също прдпочитам да правя майонеза у дома, и също използвам домашни яйца.
Много съм доволна от себе си,защото без да уговарям дъщеря ми да опита диня и сирене в комбинация,сама пожела и остана във възторг.

BiankaD, ама тя тая похапка изглежда неприлично вкусна Crazy, едва ли някой ще откаже да я хапне! Crazy Heart Eyes   bouquet За майонезата, ако не си правила без яйца, пробвай и МАЙОНЕЗА БЕЗ ЯЙЦА , май само нея правех, докато не налетях на рецептата на последната. Peace

# 535
   Лабрекс,тъкмо за това се чудех,след като е толкова разкошна майонезата,дали ще е без яйца?  Laughing Наистина яйцата в майонезата са си много на място!  Peace Hug

BiankaD,много необичайна (поне за мен  Blush ) лятна похапка.   Grinning

bliznacite2004,как правиш хайвера от тиквички? Напомни ми за руската "кабачковая икра" ,която навреме беше голяма вкусотия!  Crazy

# 536

М-мм-мм-м-мммм ! Обожавам диня със сирене  ! А поднесено потози начин .... нямам думи ..!

# 537
bliznacite2004,как правиш хайвера от тиквички? Напомни ми за руската "кабачковая икра" ,която навреме беше голяма вкусотия!  Crazy

Селма, понеже и аз имам много вкусни спомени от някогашната кабачковая икра, си позволявам да да ти предложа да погледнеш рецептата на хайвер от тиквички, напоследък само него правя, най-много го одобриха вкъщи. Има разни рецепти, сега и аз на опашката за рецептата на bliznacite2004Grinning Спасява ме, когато се затрупаме с тиквички от собствената реколта. Купените по-лесно ги прежалвам и хвърлям, рядко е, човек не купува много от магазина, а колкото му трябват, но за собствените ми е жал да ги хвърля. Peace  bouquet

# 538
  • Пазарджик/Лондон
BiankaD , страхотни патладжани, доядоха ми се  Hug.И тази диня с козе сиренце ...ммм!

bliznacite2004 , представям си този вкусен хайвер върху брускета ... размечтах се направо Flutter.

ditsan , фен съм на тортите ти  Hug.

labrex , чуден хайвер , и какъв цвят само... Hug.

От мен едно предложение за вкусен десерт :

Сладкиш "Анет"

# 539
labrex , чуден хайвер , и какъв цвят само... Hug.

Аелис, изглежда от морковите зависи, понякога става страхотен цветът, понякога е по-блед, но на вкуса не се отразява. Peace
Много изкусителен сладкиш предлагаш! Heart Eyes   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт