Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 187
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Гуинет ако сладкиша със сини сливи е постен-без мляко поне, моля за рецепта Praynig
Яйца 1,2 не са проблем.

# 631
Гуинет ако сладкиша със сини сливи е постен-без мляко поне, моля за рецепта Praynig
Яйца 1,2 не са проблем.

Бъни, докато Гуинет сложи нейната рецепта, ето ти една подобна: ВКУСЕН ПОСТЕН СЛАДКИШ. Постна е галетата, почти от нищо се прави, но е разкошна! Peace  bouquet

# 632
Яйца 1,2 не са проблем.

Бъни, докато Гуинет сложи нейната рецепта, ето ти една подобна: ВКУСЕН ПОСТЕН СЛАДКИШ. Постна е галетата, почти от нищо се прави, но е разкошна! Peace  bouquet
Голяма работа си да знаеш Hug
Съвсем в началото на диетата ми го правих през ден.Ама то...от де толкоз мозък ooooh!
Забравила съм го..то толкоз рецепти съм архивирала #Crazy
Мерси, че ми го припомни Hug

# 633
Момичета, няма да изреждам поименно, до сега разглеждах темата, за да наваксам изпуснатото.  Embarassed Всичко което сте показали е много апетитно!  chef
Аз да се отчета с менюто от последната седмица, че и малко повече  Embarassed
Кюфтенца на фурна с маслини и пресни картофи,  Пържен патладжан с доматен сос, Браунис

Свински котлет (в марината от бира и горчица) на тиган с лук и картофено пюре, Яйца по панагюрски

Салата от домати с крема сирене и домашна маслинова паста, Домашна наденица на фурна

Пица с блат от трици, Салата от домати и чушки

# 634
много апетитно меню, purple tulips   bouquet вземам си наденичка  Wink
Лабрекс, а защо не взе и краставичка  Wink
marabu , много сочни кюфтета  Peace
Гуинет, с този сладкиш ме удряш в сърцето  Blush много ми хареса маслено тесто, печено с плод  Hug

При мен отчет за последните 5-6 дни, някои от снимките са живо доказателство на теорията, че в гората ще ядеш само това, което си набереш  или уловиш  ooooh!

балканска пастърва преди

и след  Пастърва почти по Годечки и Жоро

десерта  Laughing

пържена риба някаква - остатъци, докато се сетя да снимам

пачи крак утре ще го мисля какво да правя, някой ако има идея - да дава  Praynig

пържоли - пилешки, свински и разни работи

печени чушки, които станаха на салата

пак скара

и вече в цивилизацията

доматите-чушки, които вече ядем на салата

Критикос Дакос по Лабрекс   bouquet

и пенкейкс от девойчето

и вече днес  ooooh! пилешка супа

пържени патладжани с млечно-чеснов сос

и пак патладжани, но с доматено-чеснов такъв

и последно - пържени мариновани чорбаджийски чушлета

А утре на работа  Cry Cry

# 635
Пепчо, много добър избор направи Simple Smile) От на тати наденицата, по-хубава няма! Аз, защото съм лакома и чревоугодник си вземам от всичко, което си показала  Laughing

# 636
пепчо,пренесе ме в планината!Даже усетих уханията!Трудна ще е адаптацията в работата,но ти си се заредила сприятни емоции,на мен  планината ми дава сила,вярвам,че с повечето хора е така Peace Хубав ден!

# 637
  • София-Младост
Добре, че влизам със затворени очи в тази тема Simple Smile))))
От мен само една торта (не особено успешна) по случай 13-тия РД на дъщеря ми Simple Smile
и парченце:

# 638
# 639
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет момичета. Наглеждайки ви всеки божи ден аз се самонаказвам..... no и защо ли.....питам се.....то и само с едно око да ви гледам красотите пак си е наказание...... smile3518

BiankaD, баничките диетични, ама баклавичкитеееее......очите ми се залепиха на монитора..... newsm09
ИрПуц посягам към телешкото задушено..... само веднъж бодвам и ще отпия от лимонадата на Близначето, опитвам и от панираните цветове.... newsm10
Гуинет и аз чакам с нарастващо нетърпение  да прочета за Галета нещо по подробно.... smile3521
ditsan твоите наденички и ребърца няма как да отмина.... smile3521

Лабрекс, забравила си да сложиш около шпротите и тиквички, а за шоко кухена няма да обеля и дума, така да знаеш.....само за протокола от тези нещица нещо за Рекси имаше ли?   smile3503

Селма по лош път си тръгнала.....и вие ще минете на тиквички от супата .....до десерта.... newsm47

marabu, тези кИфтенца са удар под кръста ....да си знаеш .... tooth tooth tooth
purple tulips, ще съблазняваш с пържен патладжан с доматен сос, оооо  и домашна наденичка от тази на тати, аааа..... newsm53
Пеп-4о дойде ти редът. Сега кратък разбор - хайманосвала си някъде, това е ясно....с кого ....това вече не е.... tooth tooth tooth
Адреса знаеш, това е заявката. Чакам  - пастърва, диви ягоди, гъбки пачи крак, пържоли и от 10 - те вида,от салатата, сложи и доматки от на мама, скара може да не пращаш, скоро правихме, сложи и от пържения патладжан. Супа не пращай, че може да се разлее..... Mr. Green  Жужу ако може да придружи пратката и тук на място да направи пенкейкс. Сложи и един буркан / от по-големите / с мед. Целуни пчеларя от мен.  newsm47

Ала-Бала, честит рожден ден на дъщеря ти да е жива, здрава и късмета да е винаги с нея   Laughing

BiankaD, аз докато публикувам / вече повече от половин час се мъча / и ти пак....гледам ти поста с едно око.....    bouquet

ще си разделя писанките на две части, че нещо "мама-та" ми прави номера......

# 640
purple tulips - изобилие от вкусотии, искам от всичко да опитам   bouquet

пеп-4o - за при теб да не говоря ... от вкусно по-вкусно, от красиво по-красиво  bouquet

Гуинет - пиците са страхотни

При нас набързо сутринта едни странджанки + добавки сложени от мъжо:

За довечера ще мислим после, след работа... Лек ден на всички.

# 641
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Моя отчет е:
за рожденния ден на дъщеря ми нещо за колегите и от офиса

и тортата за у дома

спирам до тук, че останах без нерви...... smile3511    ........вече повече от час мина....
.

# 642
Задавих се!

Тутулина, какви са тези пастички със забодените знаменца? Страшно съблазнително ми изглеждат.

# 643
Целуни пчеларя от мен.  newsm47

ще ти го доведа в скоро време  лично Wink

Да ти е жива и здрава Ани   bouquet  bouquet за нея и  за теб, че си направила празника и толкова вкусен!

Благодаря ти, plamsy   Hug

# 644
Пак ухае толкова вкусно във темичката момичета.
Аз днес правих пробна козуначена погача за кръщене,а снощи бяхме на салатка от моите зеленчуци от градината,сирене във фолио и кремвирши със кашкавал и карт.пюре

Общи условия

Активация на акаунт