СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 176
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • България-Швейцария
Ми аз моето си го водя брак, въпреки че никога не сме подписвали, няма и да го направим сигурно.
2 x 9 + 6, да не пиша конкретната цифра, че ме стряска Laughing
То това си е един живот, и отстрани, и отвътре погледнато.
Установих с известно учудване, че и любимото смята така, противно на очакванията ми, че вятър го вее.

# 541
A, де.
Ако някой е ходил с някого 9 години, живели са заедно 6, ма после са се разделили, е ли е това брак или не, примерно. Laughing

Раздяла при съвместно съжителство - прецакан от загубата на време
Раздяла при брак - прецакан от загубата на време + от държавата
=> не Laughing

# 542
  • Майничка
Абе, няма ли параф - няма брак, така мисля аз, поне докато съжителството не бъде юридически приравнено на брака. Иначе ситуации всякакви, ама сякаш най-често се случва, че единия си мисли, че е в брак, пък другия просто си съжителства.

# 543
Щях да ходя в профила на Анджи да й харесам профилната снимка. Ептен ме няма... А пък във Фейсбук няма емотикони. Липсват ми. Да взема да си нащракам малко тук...  Mr. Green Радвам ви се, честно! До следващия път, останете си със здраве!

# 544
И аз така викам, ще дъртея естествено.  Laughing
Като бях малка, за мен средната възраст беше 50 години (100:2). Още пазя свято този си възглед.  Mr. Green
По повод за мъжката възраст пък... Руснаците казват, че мъжът е като динята - коремът расте, дръжчицата съхне.  Joy
Хахаха, има и друго: Под голям камък - голяма риба  Laughing
Голем купон било тука. Дали да не ви турна в подписа си и двенките?
Какво ли питам..

# 545
  • Москва
Привет   bouquet

НиноТино, Дидранад, да са ви живи и здрави момичетата.   bouquet

Аз средната възраст май няма да е достигна. Не ми се пораства все още съвсем. На 15 се чувствам, та тогава сигурно до 20-25 може да ги докарам.  Wink

За втория и третия брак не знам, но на мен и първия между 22-23 годишни ми се струва шегата " Днес сме решили да си играем на семейство,ама това не значи,че винаги ще е така" Аз не се виждам в този филм. Явно такива се осъзнават към 40+  и после хукват да поправят грешки ( ако ен се усетят на време и не си отживеят до 30)

# 546
Azazel, какво значи да си 'отживееш'?

Аз на 30+ и тази дума тотално ми е непонятна...кога човек си казва: 'еййй, отживях си'? Rolling Eyes

# 547
  • Москва
Azazel, какво значи да си 'отживееш'?

Аз на 30+ и тази дума тотално ми е непонятна...кога човек си казва: 'еййй, отживях си'? Rolling Eyes

ЛамаРина, за мен се изразява в " да пораснат" и да не ги е страх да поемат отговорности за постъпките си.

# 548
Люсил, добре дошла! Simple Smile
Не съм те виждала от сто години.

Минзи, и на теб привет! Simple Smile

Хора, не знам за вас, ама на 23-24 ние с милото вече бяхме женени, с параф и каквото там се полага, а на следващата година и с бебе Simple Smile Хич не сме мислели дали сме зрели, дали не сме. И не сме си играли на семейство, щото яка криза беше и трябваше да се оцелява.

# 549
под "да си отживееш" хората обиксновено разбират - да се находиш, това кръчми, дискотеки, гаджета, свалки, алкохол.
В този смисъл, съм си отживяла, ама се оказа, че след брака започна пак един живот, съвсем различен, без гореспоменатите, ама имало и други радости Simple Smile /радостите на средната възраст може би?/

за какво говорим, след като днес успях без особени усилия да се провра през отвор 25 на 80 см  bowuu каква ти тук средна възраст, каква криза!

# 550
  • Пазете Гор
Преди време съм чистил шахта 70 см в диаметър (значи аз клекнал, кофа и мистрия, пробвайте), а преди месец минах през 70/30 см, а колегата ми сложи пръст...  ще спестя къде, когато бях най-безпомощен. П*дераст.

Да се наживееш е чалгарски лаф, казан от нещо като Слави, ама доста преди него, прихванат от мнозина. Не знам какво значи, подозирам, че прилича на клип на Азис. Нямам дълг да го гледам, имам вяра, че е клип.

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 21:14 от Куркума

# 551
  • София
Честито на празнуващите!

Куркума Добър избор на ватарт! Приветствам и с интерес ще очаквам резултатите от промяната.

За възраст си говорите, но нямам с какво да се включа. На 25 се чувствах като на 105, а сега този въпрос въобще не ме занимава. Покрай вас се замислям добре ли е това или не.

# 552
  • Москва
Споделям,че ме  учудва акълът на някои дами. Нали споделих, че един познат се е оженил. Та днес получавам смс от жена му (въпросната даже на снимка не съм я виждала ) да съм спряла да му пиша. Не беше ли по-редно преди да се нахвърли върху мен да говори с него,щом не й е приятно?   newsm78Все пак той ме буди сутрин. А аз даже и не би трябвало май да знам,че е женен ( в смисъл научих го случайно и не от него).
Сигурно си мсиля така, защото аз не бих го направила. Поне не с този текст и по този начин.

# 553
Аз типично по козешки съм се родила дете-възрастен, природно мъдро и прозорливо, с годините не знам на вид, но на акъл поне младея  Mr. Green

# 554
Предлагам, има ли деца, да го броим за брак. Да не издребняваме толкоз, Ео. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт