Отговори
# 180
  • София
От многото четене в сайта разбрах(надявам се правилно), че Spirulina е водорасло, което подпомага развитието на мускулатурата, а и на цялото тяло. 
Сега по конкретния въпрос: Синът ми (20год.) е на легло(от 2-3години) Sad, с AFA(от20 дни) има подобрение, но сега усещам, че има изоставане на възстановяването на мускулите спрямо мозъка. Thinking
Решил съм да приложа и Spirulina. Предложете ми варианти(пробвани от Вас) и евентуално дозировка и начин на употреба.

Код за 5$ отстъпка при първа покупка - ODO378

Цитирам се Peace Какво ще кажете за този комплекс?

http://www.iherb.com/Amazing-Grass-Green-SuperFood-Chocolate-Dri … -800-g/31248?at=0
diamobg , терапевтичните дози на спирулината са доста високи...незнам какъв е проблемът, но явно е сериозен и това, коеот си дала като линк ще е слабо за вас.
Поддържаща доза: 3 – 5 грама на ден
Част от диетичен режим: 6 – 10 грама на ден
За Имунната система: 11 – 14 грама на ден
Основен източник на протеин : 12 – 19 грама на ден
С лечебна цел: 20 – 25+ грама на ден
Както виждаш грамажа е доста и трябва да се насочиш към големите разфасовки Спирулина.
Важното е за водораслите е да се започват с по-малки дози като постепенно се увеличават...
Спирулината се взима 15-30 мин. преди хранене

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 181
  • София
Аз имам още два въпроса към Pink Panther . Взела съм Now Foods, Borage Oil, 1000 mg, 60 Softgels . Смятам да взема и рибено масло /читох в първите теми, че могат да се комбинират/. Също така видях, че има добри отзиви за този продукт за разширени вени: http://www.iherb.com/Source-Naturals-Butcher-s-Broom-500-mg-250-Tablets/983?at=0 .
Въпросите ми са:
І.Мога ли да пия тези три неща едновременно?
ІІ.Ако могат да се пият едновременно, в какви дози да са?
Много благодаря предварително   bouquet

# 182
Bobka   bouquet   bouquet   bouquet
Благодаря, много изчерпателно и точно!

# 183
  • в 1001-та нощ
аз влизам да се оплача то себе си  Sick Sick

на всяка поръчка ми изпращат безплатни мостри, защото аз все забравям да си избера сама и има натрупани за какао и ето това:

http://www.iherb.com/MRM-Digest-All-100-Plant-Enzyme-100-Veggie-Caps/4847?at=0

чела-недочела - защо реших, че са пробиотик не е ясно, видях, че пише храносмилане и моментално го отделих - за вечерта с другите хапчета преди лягане

днес цяла сутрин ме боли ниско долу - зад пубиса в страни и е рано да ми идва, не е и менструална болка, по-скоро прорязващо .... и сега като седнах да видя точно какъв е пробиотикът - виждам, че не е никаъв проботик, а храносмилателни ензими  Sick сигурно са ми изяли другите хапчета  Sick (калций, омеги .... ) и сега не знам от това ли ме боли и как да ги пия  newsm78

стават ли да се пият с други хапчета - или по-добре само с храна - предполагам има смисъл да се пият само с храна, а не на глано  newsm78

# 184
gala66 Наскоро ровейки из сайта открих една интересна анти бактериална пудра. Не съм я поръчала и нямам отзиви, но ми се струва, че ще е добре ако я включиш като допълнително средство в борбата срещу гъбичките  Twisted Evil

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 185
kameliatsoncheva - масло от пореч се пие задължително с рибено масло.(дълго е за обесняване) Дневно - едно масло от пореч +2-3 рибено масло.

Третият препарат - не пречи. Пий препоръчитените дози на опаковката.

a.l.e.n.a - всички кухи органи болят на спазми. Там, където сочиш ти е пикочния мехур и матката (кухи). Избери си...

От единична доза храносмилателни ензими не може да те боли нищо.

Комбинирай ги с другите хапове, които се пият с храната.

Все пак чети какво пиеш!

dora7511 - трябва да знаеш, че кремът е безвреден за кожата. Оттук нататък може да се експериментира за всичко - от мазол до белези от акне. Но пазете очите!

Може да се пробва след кола маска - за разрушаване на луковиците на космите...Да се пробва при стрии, при подкожни кръвоизливи или паяжинообразни капиляри... и каквото още се сетите.

Дръжте го в хладилника и го изразходвайте по-бързо.

И споделяйте опита си!

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

# 186
  • в 1001-та нощ
 Hug мерси много  Hug

значи мога да ги пия с другите вечерни хапчета  newsm78 единствено тогава не съм току що приемала храна, вечерята е по-рано  newsm78 това дали ще е проблем  newsm78

# 187
  • София
 PinkPanther  bouquet

# 188
  • някъде
Ако някой има проблем с намирането на крема да пише PeaceТук /Търговище/ го намерих -малката туба 11.80,голямата кутия 26 и нещо.

# 189
Да попитам нещо-искам да си купя фон дьо тен-спряла съм се на ето тозиhttp://www.iherb.com/Ecco-Bella-FlowerColor-Natural-Foundation-S … -30-ml/16265?at=0-в сайта на фирмата пише,че не съдържа парабени,а в айхърб в съдържанието са упоменати newsm78.Същевременно същия продукт ,но с малко по-друга опаковка и на същата цена ето този:http://www.iherb.com/Ecco-Bella-FlowerColor-Natural-Foundation-S … -30-ml/16266?at=0-е с друго съдържание в айхърб-т.е като в сайта на Екобелла-кое е вярно,възможно ли е айхърб да са дали неточно съдържание?чудя се ,ако попитам айхърб дали ще ми отговорят?
А докога е промоцията с 10% отстъпка при над 60$?

# 190
До днес 18 юли над 60$ -10%!  Naughty
Побързай, за да не изпуснеш промоцията, аз я ползвах вече!  newsm44

Код за отстъпка 5$ за първа покупка - ODO378

# 191
  • София
Има всички шансове кремът Пана Вейксал да се окаже ефикасен при стрии. Логично, нали! bowuu

Някой ще трябва да се пробва...

Аз ще го пробвам още днес  Wink

# 192
  • София
Астаксантинът на Nutrex съвсем са го намалили 80 % !  http://www.iherb.com/Nutrex-Astaxanthin-Super-Specials

Kод за отстъпка 5$   LAV475

# 193
  • Казанлък
От вчера под кошницата имам нов надпис:

Extra Discounts:
VIP Discount: 5%$0+, 10% $120+
Това значи ли,че са ми дали VIP и дали е за постоянно?

Като видях,че всички тигани са в наличност,реших на-накрая да поръчам и един малък и какво да видя... вдигнали са теглото на всичките и вече са недостъпни за нас.  Banghead tantrum Rage
А пък аз ги оставих да поръчвам в горещото време  doh

Код за 5$ отстъпка в iHerb DUR632

# 194
  • София
valpan, получих мейл, че за да запазя ВИП статуса си ще трябва да поръчвам на всеки 2-месеца....та това е  условието

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Общи условия

Активация на акаунт