Отговори
# 195
  • Казанлък
valpan, получих мейл, че за да запазя ВИП статуса си ще трябва да поръчвам на всеки 2-месеца....та това е  условието

Bobka,благодаря!
Очаквах да получа мейл,но все още нямам. Веднъж на 2 месеца? Те се шегуват... бих искала да го правя,но все се намира нещо,което ми трябва няколко пъти месечно

# 196
  • в 1001-та нощ
Има всички шансове кремът Пана Вейксал да се окаже ефикасен при стрии. Логично, нали! bowuu

Някой ще трябва да се пробва...

Аз ще го пробвам още днес  Wink

какви са ти стриите  newsm78

# 197
  • София
искам да питам кремът Пана Вейксал може ли да стимулира растежа на косми  Thinking

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 22:10 от cveti__petkova

# 198
  • София
Преди да направя поръчка ми се налага да уточня нещо. Моля, да ме насочите  Hug Има ли по-малки разфасовки от това рибено масло  http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0 или с кое друго е добре да го заменя? В една от първите теми четох, че ако се съхранява в хладилник има трайност 2 месеца. Тази разфасовка определено ще ми е много.
Много благодаря   bouquet

# 199
  • в 1001-та нощ
искам да питам кремът Пана Вейксал може ли да стимолира растежа на косми  Thinking

напротив  Peace ензимите в него спират растежа на косми  Peace

# 200
  • София
Преди да направя поръчка ми се налага да уточня нещо. Моля, да ме насочите  Hug Има ли по-малки разфасовки от това рибено масло  http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0 или с кое друго е добре да го заменя? В една от първите теми четох, че ако се съхранява в хладилник има трайност 2 месеца. Тази разфасовка определено ще ми е много.
Много благодаря   bouquet
Има избор колкото щеш  Grinning ето една алтернатива http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-200-Softgels/323?at=0
Лично аз не го съхранявам в хладилник, стига ми това, че е в капсули, съдържат вит. Е и че пише изрично от производителя, че трябва да се съхранява в хладилник.

valpan,хаха и аз така....ще ме разорят с тия промоциии

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 201
  • София
Благодаря   bouquet Видях, че са много видове, но на етикетите им пише различни неща и не се ориентирам.
Лека вечер

# 202
  • София
Цитат
Астаксантинът на Nutrex съвсем са го намалили 80 %
Бобка, що е то? Дали ние хипохондриците имаме нужда и от него? Joy

# 203
  • София

cmilena,liu jo,chervenokoska_2,a.l.e.n.a, благодаря ви за включването ви за ветеринарната аптека.   bouquet Днес си купих Пана Вейксал от аптеката на Хр. Ботев, взех последния, но продавачката каза, че ще зареди с още 2бр., винаги поръчвала по две  Simple Smile
Прочетох указанието, където пише, че като се отвори кремът трябва да се използва до 28 дена   Rolling Eyes  Реших да го ползвам с цел пилинг есента  Peace а, сетих се ,че и аз имам малко стрии от пубертета, ще ги пробвам и тях....

# 204
  • София
Цитат
Астаксантинът на Nutrex съвсем са го намалили 80 %
Бобка, що е то? Дали ние хипохондриците имаме нужда и от него? Joy
Хахах, всички имат нужда от него...да обърна внимание, че съдържа соя и не е добре за ЩЖ.
Това е каротеноид, антиоксидант 500 пъти по-мощен от витамин Е. Полезен за кожата(намалява появата на бръчки и старчески петна), пази кожата и мозъка  от свободни радикали, много полезен е за очите, има още много други предимства...

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 22:31 от Bobka

# 205
  • в 1001-та нощ
Bobka  Hug аз със сигурност ще го изразходвам за по-малко то 28 дни  Laughing

чудя се - ако е в хладилник - дали няма да е ефективен и за по-дълго време  newsm78

# 206
  • Казанлък
kameliatsoncheva, това с 200 капсули(посочено от Bobka)  е добро. Съхранявам го в хладилник само защото така не ми мирише на риба толкова много. И аз мислех,че ще ми бъде голямо,но после и мъжът ми се присъедини,така че сега вече ще поръчвам и кофата с 500 бр.

Код за 5$ отстъпка в iHerb DUR632

# 207
  • София
valpan  Hug Аз много трудно се ориентирам в тези добавки - състав, дозиране, комбинации и т.н. Нямам и най-малка представа от химия, биохимия ........... и все още трудно си "навързвам" нещата. Промяна в надписите на етикетите ме объркват достатъчно. Скоро попаднах на тази тема. Ужасно ми е интересна и досега успях да прочета само първите 5 и тази. Надявам се скоро да понапредна със "знанията"  Praynig PinkPanther  ми препоръча да го пия с масло от пореч. Вие как го пиете?

# 208
  • Казанлък
valpan  Hug Аз много трудно се ориентирам в тези добавки - състав, дозиране, комбинации и т.н. Нямам и най-малка представа от химия, биохимия ........... и все още трудно си "навързвам" нещата. Промяна в надписите на етикетите ме объркват достатъчно. Скоро попаднах на тази тема. Ужасно ми е интересна и досега успях да прочета само първите 5 и тази. Надявам се скоро да понапредна със "знанията"  Praynig PinkPanther  ми препоръча да го пия с масло от пореч. Вие как го пиете?

kameliatsoncheva  Hug няма проблем,не можем да знаем всичко. Затова е тази тема,да споделяме и да си помагаме.Скоро ще започнеш да се ориентираш в сайта по-добре  Peace
Аз от месеци пия рибено масло(без масло от пореч) и витамин D3 (сега за малко го спрях,има достатъчно слънце навън да го набавяме  Laughing) по препоръката на PinkPanther и се чувствам добре,препоръчвам ги и на моите познати. Повечето са доста скептични за съжаление. Свекървата ми пи рибено масло по препоръката на личния доктор,но след като иследвания са показали добър резултат тя веднага се зарадва и го спря.  Thinking  newsm78

Успех!   bouquet

Код за 5$ отстъпка в iHerb DUR632

# 209
Дъщеря ми  от известно време-около2-3седмици пие ензими и маже с панавейксала-ефект определено има-за стриите-поизбледняха и се "свиха"някак си.Само че нейните са скорошни-от пубертета.Аз мажа с мехлема едни капилярчета по краката,но засега ефект няма,може би трябва време....Иначе на лицето ефекта е много добър-избистря тена и освежава кожата.

Общи условия

Активация на акаунт