Отговори
# 210
very_nice,  щях да пиша лс, но и други може да се интересуват, затова да питам тук какво значи системата -60 ?
трифи, гледам, че други са ти отговорили, но ще ти кажа накратко, също и за vtvt.
Няма диета, която да не съм пробвала през годините. След 2-то раждане се чувствах ужасно изморена, малката все още не спи по цяла нощ и нямах сили за диети, направих една седмица зелева супа, свалих 3-4кг, които после пак качих.
Системата минус 60 е на принципа вечер да не се яде нищо. До 12ч. можеш да ядеш каквото искаш-сладко, тестено, плодове, каквото искаш, обяда по-лек и вечеря до 18ч. само 1 кисело мляко. Има и други варианти на вечеря, но аз правя този. Това е моят олекотен вариант. Така за 2 седмици отслабнах 4кг без никакво спортуване, но благодарение на КЛА тези кг са от корем и паласки. Първоначално не можех да си представя да не седнем цялото семейство и да вечеряме, но реших да се пробвам и за мое огромно учудване свикнах да не вечерям, а аз съм страшна лакомия. Един път седмично, ако излизаме някъде я нарушавам и си вечерям, но все още задържам килограмите. Ако я спазвам по-драстично или включа и спорт ще отслабна още, но  наитина с това неспане нямам сили. Никак не стана кратко и не е много по темата, ама като ме питаш Mr. Green

kamelitsoncheva, aз, понеже гледам да правя поръчки до 20$ си поръчвам това рибено масло-не ми миреше въобще на риба.

И последно вече редактирам... Смятам да започна постепенно да изхвърлям козметиката, сапуни, душгелове, ремове, шампоани от вкъщи и да купувам такива от айхърб без парабени и уж по-безопасни. Споделете, вие продължавате ли да използвате масова козметика или поръчвате от айхърб. Засега съм страшно доволна от този почистващ гел за лице смятам да взема и душ гел на тази марка. Днес ще взимам от митницата този спрей за първа помощ, да видим как ще е на постоянните рани на децата.

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 11:22 от very nice

# 211
Цитат
Астаксантинът на Nutrex съвсем са го намалили 80 %
Бобка, що е то? Дали ние хипохондриците имаме нужда и от него? Joy
Хахах, всички имат нужда от него...да обърна внимание, че съдържа соя и не е добре за ЩЖ.
Това е каротеноид, антиоксидант 500 пъти по-мощен от витамин Е. Полезен за кожата(намалява появата на бръчки и старчески петна), пази кожата и мозъка  от свободни радикали, много полезен е за очите, има още много други предимства...

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Бобка, а тогава кой Астаксантинът  е подходящ за хора с проблем с щитовидната жлеза? Аз съм с хипофункция и освен селен с витамин Е за нея нищо дуго на пия....е и елтирокса. Нося очила и по принцип работата ми е на компютър, а съм късогледа с висок астигматизъм и затова като си поръчвам очила нестава от днес за утре, а поне 3 седмици чакам.....много дразнещо.

И аз да не остана по назад ...... купих си Панавейксала. Само един път съм мазала, едни капиляри на крака и някой белези. Но аз нямам стрий и целулит....60кг съм, но явно натурата ми е такава.
Взех го за майка ми главно....за да маже коляното, което е с много спукани капиляри и доста я боли ставата. Мазах я на лицето....на нас не ни щипе изобщо..кожата найстина се опъва и изчиства.
Мъжа ми го кандардисах да го намажа по лицето.....той е с широки пори ...и на кръста има стрий, а е слаб...Имам опитни зайчета:)
В Варна съм сега.....там го купих от ветеринарен кабинет с аптека....зад Дом Младост(с басейна), срещу Бриколаж, след  блоковете една симпатична къщичка е. Към 24лв е.......даже първо казаха, че бил свършил, но за всеки случай провериха в склада си....значи доста хора четат тук:)

# 212
Сутринта, в 9.30 се класирах за последно с 10 % намаление. В 10.00 мандалото падна и край!

liu jo - iHerb не изследват продуктите, те преписват данните от производителя. Къде е грешката - не знам...

Bobka - Nutrex Astaxantin-a ми излиза в кошницата на цена 5.40 долара! Жалко че се заредих като беше 8.80...

Условието за VIP статус е да са правят поръчки за над 200 долара в рамките на два месеца.

kameliatsoncheva - рибеното масло на софтгелс се държи в хладилник заради миризмата. Иначе ако искаш дръж го в хола на масата.  Mr. Green

Това, което си чела се отнася за течното рибено масло.

Bobka - дръжте крема пана вейксал на вратата на хладилника (да не замръзва).

Астаксантинът е единствената добавка, за която обещават видимо подобрение върху кожата за две седмици. bowuu

kameliatsoncheva - препоръчах ти да пиеш маслото от пореч с рибено масло. Задължително. А не обратното (рибено масло с масло от пореч).

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 213
very nice,добре е ,че си се ориентирала към козметика от сайта,но имай в предвид ,че и там някои продукти съдържат парабени ,а някои шампоани и измиващи за лице и тяло и SLES , SLS, фталати  и не са съвсем еко и био.Чети внимателно състава преди да поръчваш,за да си сигурна ,че купуваш  "чиста" козметика

# 214
А как стои въпроса с мазане с Панавейксал и кърмене?

# 215
very nice - аз пишех в темата за парабените в началото - не са препоръчителни за деца, мъже и някои жени - предразположени към рак на гърдата. Но напоследък темата се истеризира. А парабените просто имат естрогенен характер и въздействието им върху млади жени е нулево.

Когато имате избор - избягвайте ги, но не ги сатанизирайте.

dora7511 - пише го по заобиколен начин в листовката - не преминава в млякото (карентен срок - мляко...)

# 216
Bobka - Nutrex Astaxantin-a ми излиза в кошницата на цена 5.40 долара! Жалко че се заредих като беше 8.80...

Може ли линк   Simple Smile

# 217
Meрси Пинко Simple Smile
5.40 излиза  този от 6 долара.
А другите три вида които са 8 долараидват на 7 и нещо.

# 218
  • София
какви са ти стриите  newsm78

От ражданията имам от страни на кръста и в горната част на бедрата.

А как стои въпроса с мазане с Панавейксал и кърмене?

Предполагам, че няма да има проблем, но нека Пинко потвърди.

# 219
Вече няма доставка 2 долара , а?

# 220
pepssi - ето:

http://www.iherb.com/Nutrex-OmegaAstin-60-V-Gels/22409?at=0

Когато се пие заради зрението да се комбинира с лутеин (също е на промоция).

Lukasa & Te - вече писах по-горе, че не преминават в кърмата (видно от листовката).

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

# 221
Дъщеря ми  от известно време-около2-3седмици пие ензими и маже с панавейксала-ефект определено има-за стриите-поизбледняха и се "свиха"някак си.Само че нейните са скорошни-от пубертета.Аз мажа с мехлема едни капилярчета по краката,но засега ефект няма,може би трябва време....Иначе на лицето ефекта е много добър-избистря тена и освежава кожата.

Колко време се стои намазан с крема на лицето?И аз ще ходя да го търся в Добрич! Mr. Green

# 222
  • София
PinkPanther, Благодаря още веднъж   bouquet

# 223
PinkPanther ,благодаря!  Жив и здрав да си! Simple Smile

КОД ЗА 5 $ ОТСТЪПКА В iHerb-  ADI279

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 13:06 от pepssi

# 224
Дъщеря ми  от известно време-около2-3седмици пие ензими и маже с панавейксала-ефект определено има-за стриите-поизбледняха и се "свиха"някак си.Само че нейните са скорошни-от пубертета.Аз мажа с мехлема едни капилярчета по краката,но засега ефект няма,може би трябва време....Иначе на лицето ефекта е много добър-избистря тена и освежава кожата.

Колко време се стои намазан с крема на лицето?И аз ще ходя да го търся в Добрич! Mr. Green
Ако се върнеш назад няколко страници bgroza беше описала подробно как тя я ползва.
Аз да попитам в ордера ми се появява надпис   Rewards: и сума.От къде идва тази награда?

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 13:03 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт