Отговори
# 285
Ninia,PinkPanther  bouquet
Благодаря за отговорите

# 286
very nice , прочетох , че правиш поръчки до 20 $. Къде ги получаваш и по колко плащаш при получаването им?

Ами аз до 20$ не успявам да са. Обикновено са около 23-24$ без доставката. Получавам ги в пощ.колн в митницата, но вече даже не са и при митничарите, а в пощата и плащам 1,50лв.
Един път получих една в цетр.поща, носили са ми я на адреса. Нищо не платих. Когато са при митничарите плащам 4,50лв. май.

Аз съм си харесала този шампоан но го няма наличен. Моята коса е изрусена и много третирана. Харесала съм и това-нещо като балсам

Когато се дава линк към шампоани и козметика е добре да се уточнява каква е косата/кожата.

Искам да попитам Пинко или другите. За гаргарата със серапептаза, коя да поръчам и във вода ли се разтваря? Мъжът ми има хронично болни сливици, направи зимата абцес, веднага след това ангина, трябва да ги вади, но ще става октомври, дотогава трябва да пази гърлото, което лятото е много трудно, почти всяка седмица го боли, смуче разни хапчета, пие изопринозин, което е ужасна химия, но му помага. Понеже разви абцеса за часове до много тежко състояние с 41 градуса темп е наплашен, лекарите също и веднага му изписват АБ ooooh! В никакъв случай не приема от мен съвет за алтернативно лечение, но мисля да му купя серапептаза да пробва, докато чакаме да дойде есента и да се оперира, а пък дай Боже и да се се излекували сливицте и да не се налага Simple Smile Мислите ли, че е възможно да се възстанови увредената тъкан? Според хомеопатката ми може, но той не иска да пробва хомеопатично лечение Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 12:20 от very nice

# 287
Благодаря Ви   bouquet Почвам да се боря със шипинг адресите Embarassed

# 288
Връщам се от митницата. Там се разминах с една дама с розови панталони, носеща пакет от iHerb.

Да си признава веднага! Mr. Green

Pepelliashka - не се занимавай с DHL, пишман ще станеш! (на митницата)

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 289
  • София
Аз съм розовите панталони и си получих така чаканата Афа.
Пробвахме я веднага.единствената разлика която намирам е може би малко по-гъста ми се видя и повече мирише на жаби Crazy,но става ще изкараме дълго с нея,голям си е буркана.

код 5$-GOG429

# 290
liliaaa -  Добре, пий си Афа-та и споделяй впечатления.

very nice - просто е задължително да пробва ензимите. Те са много ефикасни в устата, носоглътката и ушите.

Просто трябва да прави гаргара три пъти дневно (или колкото може) със серрапептаза разтворена в плодов сок (портокал, ябълка, доматен и т.н. но не мляко) и да го изпива.

Това поне не е неприятно.

Ензимите отлично се комбинират с антибиотиците, така че може да си пие антибиотиците и да прави гаргара със серрапептаза.

Операция правете в краен случай.

При висока температура, освен гаргарата да пие по три капсули серрапептаза дневно на гладно.

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

# 291
lalique, какъв тип е твоята кожа, че му се чудя на това кремче. Привършвам поредната опаковка от разкошния крем със зелен чай и ми се иска да пробвам нещо по евтинко:)
Някой вземал ли е глицин и въобще знаете ли нещо за неговото действие? В една друга тема доста настоятелно съветват да се приема при тревожност и безпокойство? Виждам, че в сайта го има на добра цена newsm78

# 292
lalique, какъв тип е твоята кожа, че му се чудя на това кремче. Привършвам поредната опаковка от разкошния крем със зелен чай и ми се иска да пробвам нещо по евтинко:)
Някой вземал ли е глицин и въобще знаете ли нещо за неговото действие? В една друга тема доста настоятелно съветват да се приема при тревожност и безпокойство? Виждам, че в сайта го има на добра цена newsm78

Кожата ми е мазна, леко се притеснявах дали няма да ми е твърде мазно заради маслината, но е супер леко, попива много бързо и не мазнее изобщо. Само към аромата имам лека забележка, но не е кой знае какъв проблем.

А кой е разкошния крем със зелен чай  Laughing?

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com: TOV126

# 293
Нови предложения  Grinning Extra 10% off the entire selection of Bone Formulas

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 294
sugar_baby - да, аз (естествено). Проучвах Л-теанин, Таурин и Глицин. За глицина, обаче, изводите бяха нееднозначни, що се касае до общото му въздействие. Тъй като не изпитвам безпокойство, а интересите ми са свързани със запазване функциите на мозъка на моите години, го отхвърлих. Но това не значи, че при по-млади хора и при повишена тревожност няма да намери приложение.

Като цяло, обаче, отстъпва на Л-теанина.

# 295

Кожата ми е мазна, леко се притеснявах дали няма да ми е твърде мазно заради маслината, но е супер леко, попива много бързо и не мазнее изобщо. Само към аромата имам лека забележка, но не е кой знае какъв проблем.

А кой е разкошния крем със зелен чай  Laughing?

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com: TOV126
Значи за мен ще е ок-аз съм със суха към смесена кожа..Ето го:
http://www.iherb.com/Green-Tea-Skin-Care-Natural-Anti-Aging-Gree … z-50-ml/9678?at=0
Една опаковка спокойно ми стига за 4-5 месеца при всекидневно ползване не само за лицето, но и ръцете:) Много ми е удобно, че е с помпичка.
Код за 5$ отстъпка-GUG523

# 296
sugar_baby - да, аз (естествено). Проучвах Л-теанин, Таурин и Глицин. За глицина, обаче, изводите бяха нееднозначни, що се касае до общото му въздействие. Тъй като не изпитвам безпокойство, а интересите ми са свързани със запазване функциите на мозъка на моите години, го отхвърлих. Но това не значи, че при по-млади хора и при повишена тревожност няма да намери приложение.

Като цяло, обаче, отстъпва на Л-теанина.

Благодаря ти, Пинко Heart Eyes Значи и аз ще го оставя като вариант засега и ще се насоча към л-теанина. И сега идва другото питане...може ли да се комбинира с 5 HTP и към кой л-теанин бих могла да се насоча за справяне с моментите на тревожност?
КОД ЗА 5 $ ОТСТЪПКА: GUG523

# 297
А какво ще кажете за Л-триптофан-разбрах,че е и той действа при безсъние?

# 298
мястото е външната странана ръцете между лакътя и рамото  Peace
проблемът микро пъпчици на горе-упоменатото място....
вероятни причини - предполагам мъхчетата не могат да пробият кожата да излязат и остават "заклещени", този секрет предполагам е от това; или при епилиране ....

Алена не мисля че има нещо общо с епилацията,  аз не се епилирам в тази зона и въпреки това няколко лета подред ми се появяваха. Кожата прилича на пилешка кожа. И аз като теб опитвах най вече пилинг процедури (  някаква маска с аспирин си правех, готови ексфолианти ) Нямах ефект. Продуктите които Пинки е постнал - Лед керапил - също съм пробвала - и там нулев.
Мислех си че е свързано със слънчевите бани-  спрях ги, спрях на масажи да ходя заради маслата. Е нямаше ефект.

Затова си мисля че проблема е вътрешен или хормонален ( понеже си имам такива проблеми и предполагам се дължи на тях )  newsm78

Аз се готвя да поръчвам Ензимите:
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Potency-Serrapeptas … e-Caps/23747?at=0
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-2-000-FUs-90 … ggie-Caps/33?at=0
http://www.iherb.com/Now-Foods-Bromelain-415-mg-180-Tablets/436?at=0
че си докарах травма на глезена и свода от падане при бягане с високи точкета, та се надявам да помогнат.

и моя код MUC722

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 16:49 от Casual

# 299
sugar_baby - Л-теанинът на д-рс Бест (150 мг) излиза най на сметка. Но ще го пиеш сутрин и вечер, не при нужда, а постоянно.

2. Може да се комбинира с 5-НТР, но изчакай. Аз смятам, че теанинът стига.

liu jo - аминокиселината триптофан в организма се метаболизира до 5-хидрокси-триптофан (5-НТР), а от там в серотонин. 5-НТР е по-евтин и по-лесно се преобразува в серотонин.

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

Общи условия

Активация на акаунт