Отговори
# 300
PinkPanther ,благодаря за разяснението!

# 301
Здравейте! Получих първата си поръчка от iherb. Сега искам да направя и втора поръчка, но не знам как да използвам код за намаление 5$. Къде да го напиша?  Над Proceed to Checkout няма поле, където да напиша кода.

# 302
  • в 1001-та нощ
този код се ползва само веднъж и при първа поръчка  Peace

Casual  newsm78 и аз имам съмнения за хормонален момент, защото ги имаг в пубертета и сами си изчезнаха newsm78

сега преживях доста хормонални бури и дори, като ми дойде за 1 път след като спрях да кърмя (преди няколко месеца) - имах украси и по лицето - слава богу само първия път

сега остава да се върна в пубертета  Mr. Green

аз ще продължавам с опитите - има голям напредък - ликвидирах 90% - ама искам всичко д ае напълно чисто и ще продължавам  Hug

този лед керапил - за първи път го виждам, как съм пропуснала - благодаря - ще прочета  Hug

# 303

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в www.iherb.com  - HEV688. Приятно пазаруване! Simple Smile

# 304
  • Тука, под липите стари...
От известно време баща ми се оплаква от болки в рамото, които почти му обездвижват ръката. Невроложката е изписала кортикостероиди и някакво противовъзпалително мазило. Приемам съвети за някаква комбинация от хр.добавки, която да помогне в случая - да  подтисне възпалението.

# 305
  • в 1001-та нощ
виж на 2 страница - поста на Пинко  Peace

# 306
  • Тука, под липите стари...
Благодаря много!

# 307
Pinko, това са изследванията ми на хормони, но 11-ти ден! Лекарката каза , че в този ден са много приблизителни резултатите защото овулацията може да е по всяко време и да ида след 3мес на 3-ия ден
Ето за сега:
DHEA-S - 3.75
Тестост - 0,5
Пролактин 126,7

LH - 12.02
FSH-10.62

Прогестерон - 1,39
Естрадиол Е2 - 95,67

Сега ме прати да изследвам и щитовидните

Бих се радвала око коментираш...

# 308
    Може ли да ми препоръчате нещо подобно на кислородна вода и някакъв крем който да става за рани. Вчера детенцето падна и се ожули само, но се замислих че нямам нищо подходящо ако се удари по-сериозно и се наложи да промия по-дълбока рана и да я намажа с нещо?

П.П. Тук не можеш да си купиш нищо друго освен спирт, а и той струва безбожно скъпо (70мл.-5 евро), а нали съм си Българка искам да съм подготвена.

Код за 5$ отстъпка-AVA527

# 309
Препоръчайте ми мулти-витамини за мъж 50+  Praynig

# 310
StanislavaKoeva - Разтвори една серрапептаза (дано да имаш) в 50 мл преварена вода и с памуче нанасяй на раната. Ако каже че и щипе - разреди я още.

airi - ще преизчисля резултатите и ще коментирам.

samuel - серрапептаза + вит. В6 (по-добре -Р-5-Р). И за болката - бозвелия и куркума. (желателно е да ги имаш в къщи)

una_loca(за връзване  Mr. Green) - отстъпка има само веднъж. Сега имаш собствен код, който да предлагаш на новодошлите.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 311
   Може ли да ми препоръчате нещо подобно на кислородна вода и някакъв крем който да става за рани. Вчера детенцето падна и се ожули само, но се замислих че нямам нищо подходящо ако се удари по-сериозно и се наложи да промия по-дълбока рана и да я намажа с нещо?

П.П. Тук не можеш да си купиш нищо друго освен спирт, а и той струва безбожно скъпо (70мл.-5 евро), а нали съм си Българка искам да съм подготвена.

Аз си поръчах ето този спрей за първа помощ. Засега го изпробвах на една пъпка, от едно пръсване завяхна, ама той има чаено дърво и предполагам за това. Пръсках и на една пришка на крака, но там не помогна, но за промиване и дезинфекция на рани от падане при децата (аз затова го взех) е супер удобно.

Пинко, не разбрах на д-р Бест серапептазата става ли за разтваряне? Тези entheric coated caps не е ли по-добре когато се пият, а някакъв по-евтин вариант за разтваряне?

Също така, Л-теанинът подходящ ли е за диабетици? И как влияе на високо кръвно? Регулира го, нали така беше?

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 11:58 от very nice

# 312
airi - не си уточнила мерните единици - за мен всичко излиза в норма, с изключение на пролактина - реф норми: 1.9 – 27.8 ng/ml

StanislavaKoeva - виж постинг #257 от темата.

# 313
Извинявай, ама това ми е като китайски език на мен
Това ли имаш предвид:

DHEA-S - 3.75 umol/L     
Тестост - 0,5  nmol/L
Пролактин 126,7  IU/I

LH - 12.02 IU/I
FSH-10.62 IU/I

Прогестерон - 1,39 nmol/L
Естрадиол Е2 - 95,67 pmol/L

# 314
StanislavaKoeva - виж постинг #257 от темата.

За съжаление мога само да чета за този крем. Много искам да си го купя, а и ще го направя, но незнам кога ще се прибера в България. Иначе вчера като падна и веднага се сетих за него. Затова си мислех ако има нещо подобно в сайта което мога да взема.

Общи условия

Активация на акаунт