Отговори
# 315
Такааа значи днес си поръчвам л-теанина на д-р Бест:) Много е хубаво, когато има с кого да се посъветваш в темата  bouquet А вчера си получих една малка поръчка с ето тези детски витамини на Дисни и детето ги хареса много, както и мама Whistling С различни плодови вкусове Peace
http://www.iherb.com/Disney-Toy-Story-Gummies-Children-s-Multipl … ummies/33776?at=0

КОД ЗА 5$ ОТСТЪПКА:GUG523

# 316
Тестост - 0,35  nmol/L

това е вярното

# 317
  • ULPIASERDICA
Sugar-baby, 20 дни пих този L-Theanine http://www.iherb.com/Now-Foods-L-Theanine-Double-Strength-200-mg … 0-Vcaps/6916?at=0   В капсула имаш 200мг Теанин и 100мг Инозитол… Безпокойството и тревожността сутритна и вечер, които имах, изчезнаха! Аз пиех по ТРИ капсули на ден – веднага след ставане сутрин, следобед и преди сън. Към Теанина преди лягане включвам и Мелатонин (предимно на НАТРОЛ TR 3mg, от снощи минах на сублингвален на Нейчърс Уей 2,5мг, но не мога нищо да споделя като ефект кой зане какъв… Пак се събуждам по някое време и после пак заспивам…) Но Теанининът на НАУ ми свърши и от вчера съм на JARROW Theanine 200 http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Theanine-200-200-mg-60-Capsules/13640?at=0  Ами нищо общо с този на НАУ като положителен ефект върху въпросните симптоми… Тази сутрин пак си имах тревога, безпокойство, сякаш ми предстои изпит, или полет... ей такива чувства. Пия го пак по три на ден, но ефектът далеч не е като този на НАУ 200мг… Дали Инозитолът не е отговорът? Чакам пратка с Инозитол 500мг и тогава ще видя.

За мое голямо съжаление от собствен опит се наложи да разбера що е това безпокойство, тревожност, страх, без да има на момента някаква причина, а просто ей така “за спорта”, както се казва  Знам какво ми го причини, но още ще трябва явно да се съвземам… А дотогава изглежда не трябва да спирам Л-Тенанина - в моя конкретен случай http://www.iherb.com/Now-Foods-L-Theanine-Double-Strength-200-mg … 0-Vcaps/6916?at=0  

Благодаря за помощта и подкрепата на PinkPanther, която ми оказа! Peace

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 15:54 от magister militum

# 318
sugar baby, аз още от преди 4 години ползвах глицин - донасяха ми го от Русия. На мене ми действа добре, успокоява, не приспива, не те прави на парцал. Като концентрация даже беше по слаб от този на NOW. Така, че лично аз планирам доставка от там Laughing
И да се похваля - преборих се със шипинг адресите Embarassed Благодаря!

# 319
StanislavaKoeva - моя грешка! Виж постинг 267 от темата!

airi - всичко е в норма. Запази резултата, след 5-10 години това ще са стойноститте които ще гониш при една хормоно-заместваща терапия.

magister militum - благодаря за съпоставката на различните марки Л-теанин. За този на NOW нямах впечатления, сега ще знам.

# 320
 Hug Hug  bouquet.... и ...ти си знаеш! Grinning

много ме зарадва да знаеш-никога не съм ги изследвала и ... неочаквах да са ок-честно!

...та в тази връзка да мажа ли прог-ия крем или ?!! newsm78

# 321
airi - от тези изследвания не личи с каква скорост спада прогестерона през лутеалната фаза.

Ако изпитваш дискомфорт, можеш да се мажеш.

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

# 322
        Пинко, а тази- http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Serrapeptase-90-Veggie-Caps/4467?at=0 дали ще върши същата работа? По- ниска и е цената, а си мисля да си разтварям в едно шишенце когато излизаме да играе, за да имам готова. Когато е разтворена вече до колко време може да се използва? Трябва ли всеки път да правя нов разтвор?

Код за 5$ отстъпка-AVA527

# 323
Да питам: някой друг дали чака поръчки от 22.06 или близките дати?

В пощата я няма, трябва да отида до митницата и да проверя, но последните дни не съм излизала през деня заради жегите. По телефона не ставаха справки, нали?

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

# 324
airi - от тези изследвания не личи с каква скорост спада прогестерона през лутеалната фаза.

Ако изпитваш дискомфорт, можеш да се мажеш.

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

newsm74

# 325
Моята сага с неполучената поръчка продължава. Поне успяхме да установим, че е превисяла неустановено време в пощата без да ни уведомят, след което е върната. На въпроса, защо... ами кутийте са ви във входа.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Писах на хората от сайта чрез контакт формата, но вече 3-ти ден нищо. Да питам... колко бързо реагират и по какъв начин сте им писали - чрез посочените мейли или контакт формата.

# 326
  • в 1001-та нощ
Да питам: някой друг дали чака поръчки от 22.06 или близките дати?

В пощата я няма, трябва да отида до митницата и да проверя, но последните дни не съм излизала през деня заради жегите. По телефона не ставаха справки, нали?

не  Tired ooooh! Crossing Arms

# 327
  • София
Вчера пуснах поръчка с коластра за децата този път портокалова.
Тази паста за зъби и този Астаксантин.

Код за 5$ отстъпка от първа поръчка MED294

# 328
StanislavaKoeva - да, същата. Но аз очаквам за 2-3 дни всичко да свърши. Можеш да го държиш разтвора, но като сте в къщи го слагай в хладилника.

Към всички: след 15 дни проверявайте в пощата, а след месец и в митницата, за да не слушате идиотски обяснения.

# 329
Към всички: след 15 дни проверявайте в пощата, а след месец и в митницата, за да не слушате идиотски обяснения.

Така ще стане...  Tired

Дано не е зачезнала някъде, че е точно прахът за пране, който чакам, за да изпера дрешките за бебето.

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

Общи условия

Активация на акаунт