Отговори
# 330
Алексче по телефона не правят справка от митницата, защото няма как да ти вземат парите. Mr. Green

samuel снимка на рамото правихте ли, да не е някой шип?

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 331
  • Казанлък
Вчера за първи път опитах фъстъчено масло,синът ми взе за сравнение и едно бурканче на Балчо. Повече ми хареса това от сайта,има по-наситен вкус на фъстъци(дори миризмата е по-силна), по-солено е, хареса ми намазано на филийка хляб. Е,задоволих си любопитството,а следващия път ще поръчам това със парченца фъстъци вътре.  thumbsup

От 2 седмици пия този лутеин,много съм доволна от него,усещам доста по-малко напрежение в очите и се уморяват някак по-малко.
Отново да похваля тези закуски,поръчвам си ги редовно,много са вкусни.
В нашата поща вече добре ме познават
Пожелавам на всички хубави почивни дни!

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb DUR632

# 332
че е точно прахът за пране, който чакам, за да изпера дрешките за бебето.
Всичко пера с него, откакто го ползвам, прането е абсолютно удоволствие за мен. 

# 333
Алексче по телефона не правят справка от митницата, защото няма как да ти вземат парите. Mr. Green

Да де, и аз така си помислих.  Crazy

че е точно прахът за пране, който чакам, за да изпера дрешките за бебето.
Всичко пера с него, откакто го ползвам, прането е абсолютно удоволствие за мен. 

Супер, на мен ми го похвалиха много, затова го поръчах. Сега остава и да вземе да дойде.  Mr. Green

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

# 334
  • София
Тридневна промоция на  продуктите на Life-Extension -20% отсъпка! Важи до 25 Юли

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 335
  • някъде
Защо като сложа този прах за пране ми слага 6долара доставка след като не надхвърля кило и осемстотин Rolling Eyes

HEV838

# 336
  • Плевен
Защо като сложа този прах за пране ми слага 6долара доставка след като не надхвърля кило и осемстотин Rolling Eyes

HEV838
4 $ не е ли до 1,400?
Shipping Weight 3.43 lbs (1.56 kg)

# 337
  • София
Да питам: някой друг дали чака поръчки от 22.06 или близките дати?
...........

Получих поръчка от 19.06 преди 3 дни - дори я бях отписала Simple Smile
Провери в пощата - може да е отишла там.

ПП. Моята взех от  митницата

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 338
Здравейте момичета,
Аз съм от начинаещите в тази насока.Искам да поръчам ето това:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Glucosamine-Chondroitin-with-MSM- … Capsules/581?at=0

Как става получаването в Пловдив например? Има ли начин да поръчам по-голяма или по- малка опаковка и да го занесат направо в къщата на баба ми ? А дали ще може да си го вземе сама на митницата ако съм го поръчала аз (т.е поръчката е на мое име )?

П.С Аз не живея в България. Тази идея за пазаруване МНОГО ми допада .. Wink

# 339
arnavi, най-добре е поръчката да е на името на баба ти,на нейния адрес, ти само да я платиш към сайта.
По принцип всички пратки отиват на митницата-клона на ул.Иван Вазов ,като до 30 лв ДДС не се плаща,само пощ.такса от 1,50 лв.Над 30 лв.се плаща ДДС+пощ.такса 3,50 лв.Митническото известие за пратката пристига на адреса на баба ти, тя отива на ул.Иван Вазов и си я получава срещу съответното заплащане на евентуално ДДС и пощ.такси.
В редки случаи пратка под 30лв може да се получи и в пощенския клон по местоживеене,тогава пощ.такса не се заплаща-но този вариант вече е голяма рядкост.

# 340
Bobka сега е момента за поръчка на PQQ   Grinning

Марлела силен ли е аромата на този прах за пране?

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 341
Да питам: някой друг дали чака поръчки от 22.06 или близките дати?
...........

Получих поръчка от 19.06 преди 3 дни - дори я бях отписала Simple Smile
Провери в пощата - може да е отишла там.

Писала съм, че проверих вече в пощата - за съжаление не е там. Ще трябва да се разходя до митницата.

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

# 342
  • София
Не е много по темата, но приемам всякакви съвети как да пробутам на тригодишната си дъщеря водораслите - капсулата не може все още да я глътне, а като ги разтворя в малко вода са ужасни на вкус (и вид  Sick) и драмата е пълна.

Успешно ги крия например в порция спанак с картофи, ама може ли всеки ден месеци на ред да яде една и съща манджа ...

Код за отстъпка 5$ при първа поръчка в iHerb: VET574

# 343
В друга тема бях чела за кремчета и сладоледи от плодове, какао/рожкови, кокосово маслои др.Е
В тях успешно се прикривали зелениики на прах за деца.

# 344
Аз давах разбъркано в две-три лъжички плодово кисело мляко (да не е за пиене). поносимо е. Измислях някакво интересно название на зеленикавото кремче и давах на два-три пъти набързо, без много уговорки и после малко водичка. Става дума за 4-5 годишно. Като се дава редовно, децата свикват някак си и приемат механично.

Общи условия

Активация на акаунт