Отговори
# 345
very nice - аз пишех в темата за парабените в началото - не са препоръчителни за деца, мъже и някои жени - предразположени към рак на гърдата. Но напоследък темата се истеризира. А парабените просто имат естрогенен характер и въздействието им върху млади жени е нулево.

Когато имате избор - избягвайте ги, но не ги сатанизирайте.

dora7511 - пише го по заобиколен начин в листовката - не преминава в млякото (карентен срок - мляко...)

Моля те недей така за парабените. Доказано вредят и на млади жени, те са ендоркринни дисруптори.  Peace

# 346
В някои от натуралните и дори сертифицирани като"био"козметики се използват доста по-гадни консерванти от парабените-напр.феноксиетанол,натриев бензоат,имидазолурея.Ето една интересна статия за парабените и други консерванти.:http://truthinaging.com/ingredient-spotlight/what-is-it-preserva … and-are-they-safe.

# 347
  • София
cveta3 , като беше по малък синът ми, в малко количество бисквитена каша Слънчо  му набутвах зелениите, от есенциите малко се замазва вскуса, но си остава зелено на вид, наричахме го храната на Нинджите. Сега слагам Афа-та в кис. мляко.
Ниния, не ме подстрекавай, че малко ми трябва  Laughing

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 348
ЗДравейте,искам да поръчам 5-HTP във връзка с едно изнервяне ,което ме е обзело напоследък-бихте ли ми препоръчали дозировка и марка ?

# 349
gery_djor имам смътен спомен за добри отзиви от Nail Strengthener, но Фея да си каже  Whistling

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Аз лично не съм го ползвала, бях го взела за дъщеря ми, която е с ужасно меки и разслояващи се нокти.Мажеше се доста упорито и ноктите и имаха видима промяна.Доволна беше до като се мажеше, в момента в който спря-нещата се върнаха.Измазала е общо 2 опаковки.Аз ъм със същите нокти, но реших проблема кардинално...-ноктопластика  smile3508

# 350
  • Казанлък
ЗДравейте,искам да поръчам 5-HTP във връзка с едно изнервяне ,което ме е обзело напоследък-бихте ли ми препоръчали дозировка и марка ?
Здравей  Hug
Аз и мъжът ми ползвахме това 5-HTP. Сутрин на гладно по една капсула.  Peace

Код за 5$ отстъпка в iHerb DUR632

# 351
  • Бургас
Здравейте и от мен! Отдавна не съм се включвала в темата (покупки също не съм правила отдавна), но сега имам въпрос: Има ли някой, който е поръчвал фибри за деца и от коя марка е доволен?

# 352
  • Пловдив

ползвала съм
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-5-HTP-100-mg-60-Veggie-Caps/1?at=0
в момента ползвам
http://www.iherb.com/Now-Foods-5-HTP-100-mg-120-Vcaps/306?at=0
и от двете има ефект , но като потретя ще е от първото от чисто субективно усещане

и от двата вида дозировката е по 1бр сутрин

# 353
Нямам търпение да си получа първата поръчка, която е от 5 юли.  Praynig
Вчера дори ходих до пощата, но уви няма нито известие от митница, нито пристигнала пратка.

# 354
Ninia, не е силен, съвсем нормална миризма на чисто пране, просто мирише на свежо. Както на опаковката е написано "Leaves nothing but the good old-fashioned sweet smell of clean. If you want flowers, go pick some."  Mr. Green

# 355

ползвала съм
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-5-HTP-100-mg-60-Veggie-Caps/1?at=0
в момента ползвам
http://www.iherb.com/Now-Foods-5-HTP-100-mg-120-Vcaps/306?at=0
и от двете има ефект , но като потретя ще е от първото от чисто субективно усещане

и от двата вида дозировката е по 1бр сутрин

Благодаря,аз не успях да дочакам включване и поръчах от първото!:))))

# 356
Привет,
Някой поръчвал ли е Б12? Има 4 страници продукти; знам само, че искам от 1000мг и да не е за под езика или гел за нос, но има толкова много на различни фирми. Идея нямам кое си заслужава и кое по-добре не...

# 357
Привет,
Някой поръчвал ли е Б12? Има 4 страници продукти; знам само, че искам от 1000мг и да не е за под езика или гел за нос, но има толкова много на различни фирми. Идея нямам кое си заслужава и кое по-добре не...

B12 сe разпада в храносмилателната система и няма никаква полза ако не е под езика или инжекционно. Аз лично слагам под езика.

# 358
Благодаря ти, Персимон. Аз също доста съм изчела и точно за формата под езика няма още достатъчно данни. Последните изследвания показват че големи дози орално са по-ефективни в дългосрочен план от инжекционната форма. Разчитам някой да препоръча фирма от която е доволен, не е нужно да е точно за Б12.

# 359
Благодаря ти, Персимон. Аз също доста съм изчела и точно за формата под езика няма още достатъчно данни. Последните изследвания показват че големи дози орално са по-ефективни в дългосрочен план от инжекционната форма. Разчитам някой да препоръча фирма от която е доволен, не е нужно да е точно за Б12.

Може, щом си чела сигурно е така. Не мога да препоръчам конкретна форма, не съм търсила, но мога да ти кажа как избирам по принцип добавки--да няма ексципиенти в тях, по възможност никакви или поне да са що-годе безвредни. Предимно да няма магензиев стеарат, гмо цареица или соя (а ако с аамерикански и пише че има соя или цареица те ще са гмо без съмнение, освен ако изрично пише, че не са) и т.н. Подозирам, че ако минеш през добавките ще намериш най-много 1-2 от четирите страници да нямат,ако изобщо има. Примерно мога да ти кажа, че за цинк има  една марка в света , поне която аз съм намерила, в която да няма ексципиенти, и това е на метаболик мейнтененас цинк пиколината. С витамин Б комплекс нещата са сложни също...има също 1-2 марки, които да не са пълни с химикали и боклуци. Колкото повече гледам толкова повече се убеждавам че бизнеса с добавки е толкова "чист" колкото и този с лекарства. Успех с начиненанието!:)

Общи условия

Активация на акаунт