Отговори
# 480
beladonna - това с косопада се прояви като страничен ефект от пиенето на PQQ. После се появиха и други отзиви в мрежата.

Това няма нищо общо с ефекта от токотриенолите, който е резултат от специално проучване.

В момента не пия PQQ (забави се пратката) и косата ми капе нормално.

bibi - коластрата не е на таблетки, а в капсули - можеш да я отвориш и да я изсипеш.

Иначе има и на прах - Simbiotics, но е доста скъпа.

Black Diamant - дай ми го, ако обичаш, номера на този факс на митницата, да го сложа в уводната страница на темата.

Някакви нови впечатления от Пана Вейксала...

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 481
  • София
Тъй де, тъй капсули. (аз така правех с каките и с капсулите на Аквасорс, ама си мислех, че с тази на прах ще е по-лесно Rolling Eyes).
Благодаря за инфото момичета и момчета, а това че не пише, че не е за деца /бебета не е проблем нали?

Ако има доволни и от шампоан за бързо омазняващ се скалп, също ще съм доволна на отзиви.  10Х   bouquet

# 482
  • София
bibi, не е проблем , Коластрата се дава и на много по-малки от 6г.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

# 483
  • В полето, под тепето.
Преди време получих този тиган
http://www.iherb.com/Ecolution-11-in-Square-Griddle/26279?at=0
Голямо разочарование- след 2рото ползване му падна част от външния слой на дъното. След 5-6 пъти ползване е тотално деформиран и за боклука. Ползвам го на керамичен котлон на 4- 5- степен /от 9/, мия го на ръка, а и не съм начинаеща домакиня. Wink Sad

Имам доста поръчки от сайта, но за втори път ми се случва да ми начислят ДДС на пратка на стойност 20 $.
Проблемът идва от това, че на кутията отгоре е написана стойността на продукта без остъпката. В смисъл -бил е намален в сайта когато съм го купила- на 20$ а на кутията пише 31$.
Предният път не бях подготвена с разпечатана фактура и т.н и платих излишно десетина лв.
Сега ще ходя да се обяснявам за втората пратка. Вече се въздържам  да купувам намалени продукти, освен ако поръчката ми е по-голяма и така или иначе ще си плащам  ДДС.

# 484
  • София
bibi, не е проблем , Коластрата се дава и на много по-малки от 6г.

аз за бебето на 1.4 г. питах  Rolling Eyes

# 485
  • в 1001-та нощ
...нови впечатления от Пана Вейксала...

като добавих и серрапептаза - едната ми ръка стана бебешки гладка - сега остава да го приложа и на другата - предполагам тази вечер или утре  Hug

иначе - понеже вчера обявих - колко спокойно чакам и без напрежение - днес ми дойде едната от чаканите пратки и по-късно ще й се възхитя  Heart Eyes   Blush

пана вейксалът - ще ми остане настолен крем, който препоръчвам на близки  Heart Eyes

# 486
Урааааа имам известие за митницата относно поръчката от 5 юли newsm44. Само не се радвам, че ще плащам но няма как. Дано само бързо мине всичко, че ми е за първи път Embarassed.

# 487
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Вчера имах работа в Борово и минах през Вейкс фарма с идеята да си купя Пана Вейксала, но нямаше никой. В понеделник пак ще трябва да ходя специално за това.  Confused
И един въпрос към Пинки в тази връзка - искам да го ползвам за една капилярна звезда /наред с другите проблеми, които ще третирам/, но тя се намира под окото, в меката част, та се чудех дали бих могла съвсем внимателно да нанасям крема там? Питам, защото в съветите за употребата му беше споменал да се пазят очите.

# 488
И моите пратки от нач.на юли пристигнаха-едната на митницата , другата /под 30лв/ - в пощата.

# 489
  • София
bibi, Коластрата става за деца над 1 година.
Седмично 10% намаление на продукти на Aubrey Organics
Имам от този шампоан ...два пъти съм го използвала, не мисля, че е нещо особено...не е и много икономичен, доста трябва да изсипя , за да се разпени хубаво...

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 21:40 от Bobka

# 490
Коластрата става и за бебе на 10 месеца,нали?Защото 2 дни вече му давам по 1 капсула,разтворена в малко кисело мляка,половин час преди хранене!Капсулите са от 500мг.

# 491
  • София
Коластрата става и за бебе на 10 месеца,нали?Защото 2 дни вече му давам по 1 капсула,разтворена в малко кисело мляка,половин час преди хранене!Капсулите са от 500мг.
По принцип кравешката коластрата не е подходяща за много малки бебета , защото храносмилателната им система не е достатъчно развита....това става до към 6-тия месец...в повечето случаи се препоръчва след 1 годинка.

# 492
По принцип кравешката коластрата не е подходяща за много малки бебета , защото храносмилателната им система не е достатъчно развита....това става до към 6-тия месец...в повечето случаи се препоръчва след 1 годинка.

В такъв случай,дали да спра да му я давам,поне докато навърши 1 годинка?

# 493
  • София
Alekssia, не е проблем да продължаваш да му даваш, това си е храна.... както киселото мляко  Peace

# 494
  • в 1001-та нощ
bibi, Коластрата става за деца над 1 година.
Седмично 10% намаление на продукти на Aubrey Organics
Имам от този шампоан ...два пъти съм го използвала, не мисля, че е нещо особено...не е и много икономичен, доста трябва да изсипя , за да се разпени хубаво...

мисля, че разпенването не е показател за измиване, дори по-хубавите шампоани не се пенят много

по-скоро следи - след ползванена обичайно количество - дали косата е измита  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт