Отговори
# 570
# 571
Стискайте палци-утре да са още в митница моите непотърсени кашончета от 20.06 Praynig
Намерих известие в пощенската ни кутия (която преливаше от  рекламни брошури и писма от "бирниците"-ЧЕЗ, Соф. Вода, Топлофикация...) и тайничко се надявам да са взели в предвид отпускарския сезон и престоят им да не е попречил някому там Peace

п.п. За какво  беше комбинацията между Панавейксала и серума с хилоронова к-на?

# 572
аглика най-лесно и бързо йодасепт. За пана вейксала пише да не се слага върху прясно отворени рани.

Чета из зоо-форумите - хората се радват, че след третиране на рана с пана вейксал бързо новопониквали косми. Какви са ви наблюденията?

Имам излишен слънцезащитен Badger SPF 30. Ако някой го иска да каже.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 573
  • в 1001-та нощ
при мен напротив - при третиране след епилация и на здрава кожа - не растат Peace

# 574
Явно космите при хората и животните растат на различен принцип,аз също четох внимателно във форумите за животни за приложението на Панавейксала,наистина пише,че помага да израстнат косми върху третираната с него рана.

# 575
  • София
Alex Mom, погледни си пощата.

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 10:31 от Violet fire

# 576
  • в 1001-та нощ
Явно космите при хората и животните растат на различен принцип,аз също четох внимателно във форумите за животни за приложението на Панавейксала,наистина пише,че помага да израстнат косми върху третираната с него рана.

ами  newsm78 мисля, че продуктите за растеж на коса - ми действат добре и на миглите, но не стимулират растеж и окосмяване по другите зони на тялото  Peace

също можеш да видиш млади мъже, които оплешивяват, но имат окосмяване по тялото

предполагам е различно  Peace

# 577
# 578
  • София
Ninia, бих те насочила към второто...имам Хил. серум на същата фирма  и съм много доволна  Peace
виж и това мисля, че си заслужава. Според мен тоник и тонер са едно и също....или сега нещо прочетох, че в тоника няма алкохол, а в тонера има.http://www.ehow.com/facts_5214657_skin-toner_.html

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 579
  • Казанлък
Покрай промоцията на Омега продукти поръчах си да опитам семена чиа, ето тези:
Със ябълка и канела и с червена боровинка и джинджифил.
Пробвах засега само от първите,добавих по 1-2 лъжици в кисело мляко, мюсли и в зърнена закуска.
Много ми хареса!!! eat
Самите семена чиа са много ситни,черни,приличат малко на маково семе. Не са преобладаващи в тази смес. Освен ябълки там има и стафиди и различни ядки. Според мен е добро и полезно допълнение към закуската.

Да похваля отново този чай. Досега 2 пъти взимахме със жасмин,а този е с вкус на лимон. Всяко пакетче е индивидуално опаковано,лек е и е много приятен. Добре върви както в къщи,така и на работа   food010

На всички ви пожелавам хубава и успешна нова седмица!  smile3525

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb DUR632

# 580
аглика най-лесно и бързо йодасепт. За пана вейксала пише да не се слага върху прясно отворени рани.

Чета из зоо-форумите - хората се радват, че след третиране на рана с пана вейксал бързо новопониквали косми. Какви са ви наблюденията?

Имам излишен слънцезащитен Badger SPF 30. Ако някой го иска да каже.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Според мен става дума за следното-след като се наруши целоста на кожата-оздравяването стана чрез образуване на цикатрикс-това е неефективна тъкан-съединителна-по нея косми не растат.Ето малко инфо за тях:Белезите (цикатрикс, ръбец) представляват новообразувана съединителна тъкан, която замества нормалната кожна структура след заболяване на кожата или дълбока рана.

Формата и големината на ръбеца (белега) зависят от вида на увредата. Цветът на ръбеца зависи от давността му – розов или червен в началото и след години – почти бял. Кожата върху ръбеца е видоизменена – изтънена, гладка и блестяща.

Съединителната тъкан на ръбеца не съдържа мастни, потни жлези или космени фоликули, но за сметка на това е богата на кръвоносни съдове и нерви, поради което някои белези са особено болезнени или обратно – с по-малка чуствителност.
Панавейксала спомага да се регенерира един вид раневата тъкан в нормална кожа-дано го обясних правилно.

# 581
a.l.e.n.a. при хората : за  растежа и гъстотата на космите на главата+мигли  са отговорни женските хормони, а за тези по тялото+ брада -мъжките. При животните -не знам как е , но явно има разлика.

# 582
icekiss90

аз взех за моята свекърва тя е с таласемия мимнор без желязо тези витамини пие ги вече месец и се чувства много добре поне аз така я виждам няма никаква депресия даже е по жизнена и весела от мен самата http://www.iherb.com/Twinlab-Daily-One-Caps-Without-Iron-180-Capsules/2366?at=0 по една капсула стигат за 6месеца.

# 583
Поръчката ми от 4.07. дойде  Party  А някой много бързо ще ми препоръча ли пробиотици, ама да са изцяло органични newsm78 Да хвана промоцията де Embarassed Тези, дето са за деца и ги бяхте препоръчали вече са го изкупили Mr. Green

# 584
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a. при хората : за  растежа и гъстотата на космите на главата+мигли  са отговорни женските хормони, а за тези по тялото+ брада -мъжките. При животните -не знам как е , но явно има разлика.

Hug Hug благодаря много  Peace често се вихри чуденката - дали ако се пият добавки за коса - се ускорява и окосмяването по тялото и аз все обяснявам, че при мен - не, но не съм знаела защо  Peace  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт