Отговори
# 690
АК=Амино киселини

# 691
  • в 1001-та нощ
 Hug  bouquet предположих, но не бях сигурна  Peace

# 692
Justin, желатинът е хидролизиран колаген. Доста интересни неща прочетох, но сега нямам време да споделя.

# 693
Мерси много на всички! Киселото мляко с желатин още утре се нахвърлям да го пробвам. Май имам някакъв био, а от сайта поръчвали ли сте?

Попаднах на нещо полезно и го споделям с вас - цък!

Сега се сещам за нещо като поговорка, която Уестън Прайс често цитира "И костният бульон ще победи смъртта"  Mr. Green Какво има в него - ХА, колаген, хондроитин, глюкозамин, минерали и т.н. и то в най-лесно усвоимата форма Wink

I see you много интересна статия за колагена

Код за отстъпка от 5 $  www.iherb.com  : NOV689

# 694
И аз да се похваля - най-после получих пратката от митницата, която поподна там, а беше само 12долара. Искам да попитам къде е кода, който пращат, че аз не го виждам в пакетчето?
Благодаря за всичко, което правите за новаците. Сега да дойдат и другите ензими, за да ги почне съпругът да ги пие нали, така да изчакаме.  newsm78 Няма търпение, затова! Получихме http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-2-000-FUs-90 … ggie-Caps/33?at=0
Може ли да ми препоръчате срещу камъни в бъбреците и срещу образуване на камъни? Благодаря предварително!  bouquet

# 695
ina21, ако говориш за кода за 5$ отстъпка, можеш да го видиш в раздела iHerb Rewards в профила ти, не го слагат в кашона.

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

# 696
Привет  Hug ,

днес влизам с едно друго допитване на тема женски бюст и оформяне newsm78

Снощи - почти случайно попаднах на тема за ест. уголемяване на бюста и се зачетох - основно защото реших, че са глупости и от любопитство ..... след това се сетих, че възнамерявах да ползвам една хомеопатична козметика, която е с билкови извлеци и действа хормонално ....
не знам това и на кои хормони как ще действа - да не се увредя нещо - както уж съм си добре  newsm78

някакви идеи  newsm78 наблюдения  newsm78 Rolling Eyes Blush

фитоестрогените, които най-вероятно има в този препарат са си естрогени и си действат в тялото като такива и изобщо не те съветват да ползваш такива неща, да не стане точно както си казала-здрава зорлем да се увредиш

те затова са писали да си прегледаш гърдите, защото повече естрогени отколкото е нужно действа ракообразуващо

през кожата всичко прониква в организма, особено пък хормоните, така че това, с което се намажеш няма да си стои в бюста само, а ще иде навсякъде и може да засегне и цикъла ти, а със сигурност ако забременееш ще отиде и в плода, който няма нужда от допълнителни естрогени, особено ако е момче и точно му се оформят мозъчните центрове, които отговарят за половото определение и сексуалната ориентация

не си пипай хормоналния баланс за нещо, от което нямаш нужда-сама казваш, че ти е хубав бюста

а и да не беше хубав, вярвай ми с кремче няма да го оправиш никога Simple Smile Peace

# 697
Код за 5$ отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com: АКО440
Справих се  Peace сега ще чакам...

# 698
denis d, може ли да те помоля за подходяща амино киселина от iherb? Embarassed Успях да прочета, че това трябва да е лизин (заменима аминокиселина)?

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 15:06 от Justin

# 699
  • София
a.l.e.n.a , по-добре не си играй с хормоните  Naughty

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 700
И аз пробвах с две нещица за първи път коластра за деца и пробиотици за под 30 лева общо. Сега да видим къде ще дойдат  Simple Smile

Код за отстъпка в iherb.com - POV862  - $5 за първа поръчка  Grinning [/color]

# 701
Justin,аз взимам този лизин + метионин  х 1 на ден на гладно:
http://www.iherb.com/Now-Foods-L-Lysine-1-000-mg-100-Tablets/10523?at=0
http://www.iherb.com/Now-Foods-L-Methionine-500-mg-100-Capsules/706?at=0

но смятам да се ориентирам към този, че излиза по изгодна опаковката:
http://www.iherb.com/Now-Foods-L-Lysine-Powder-1-lb-454-g/653?at=0

# 702
  • София
Здравейте!

Откакто пратките започнаха да идват на митница за първи път получавам пак на пощата  newsm44.

Както и  за първи път не ми носят известие, кой знае откога са там  smile3516.

Взех две накуп - от 19 и 20 юли. Сумата е под 20$ на пратка. Дано да не е инцидентно, че ми е далеч митницата.

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb: VET574

# 703
  • някъде
препоръчайте нещо за апетит,това пчелно млечице от аптеката е точно кръгла зеро Confused

КОД ЗА 5$  ОТ WWW.IHERB.COM  HEV838

# 704
препоръчайте нещо за апетит,това пчелно млечице от аптеката е точно кръгла зеро Confused

в хомеопатията, традиционно средство за увеличване на апетита е тинтктура от алфалфа /люцерна/
пие се по 10 капки няколко пъти дневно до постигане на ефект и става и за малки деца

Общи условия

Активация на акаунт