Отговори
# 720
Здравейте! Някой вземал ли е имуностимулатора-Изопринозин? Дали има аналог в сайта?

# 721
Изопринозина не е хранителна добавка и няма да го намериш в сайта.
Аз не го харесвам - точно по време на един курс с изопринозин се разболях от гнойна ангина (преди това за последно я боледувах в детската градина).

Ако искаш безвреден имуностимулатор по-добре си вземи коластра, сироп от черен бъз, витамин С .....

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 722
Здравейте,
може ли да дам серапептаза на дете с ентеровирус?/почти е минало, но я боли гърлото сега.../

код за 5$ отстъпка KOV680

# 723
  • София
petyas, серапептазата се дава при болки в гърлото...за ентеровирус-пробиотик.

Само днес безплатна мостра на  Astaxanthin

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 724
Давам и пробиотици, но сега гърлото и е червено и сливиците са станали двойни.
Чудя се дали Серапептазата ще раздразни пак стомаха newsm78

# 725
Да се оплача #Cussing out Поръчах "кофата" за моя позната, която живее в Германия. Получи я, ама се оказва, че било забранено , защото това било "лекарство" Sick И ще върнат пратката. Да пиша ли на iherb да ми върнат парите, или те сами ще се сетат? Поздрави на митничарите от Добрич #2gunfire

# 726
И аз да се оплача.Пак получавам шампоан със счупена капачка и частично изтекло съдържание  в найлоновия плик ,където слагат течните продукти. Иначе, пратката я получих в пощата , не е минавала през митницата и не е отваряна за проверка,тъй,че щетата си е станала по време на транспорта.

# 727
bqroza, blagodarq za lizina

# 728
Justin как са разбрали, че има рибено масло - отваряли са пратката ли?
На самата кофа си пише, че е хранителна добавка, а не лекарство - покажи им го.
Като започнат с разни безумия да отчитат дейност ...... ей.... #Cussing out

# 729
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате кой вид "Инозитол" е добър за да си поръчам, доста са и се чудя newsm78

Toзи е добър - разтваря се добре във вода и няма 'пепелив' вкус. Освен това е много изгоден като цена :   
  По-добър е от този на НАУ http://www.iherb.com/Now-Foods-Inositol-Powder-8-oz-227-g/13813?at=0

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 730
  • София
Здравейте на всички.Първо едно въпросче към Пинко,за баба ми с убодения пръст,ако трябва да взема да купя от тук има само на Naw серапептаза.От нея по колко да пие? и още жената няма жлъчка,Това би ли било проблем?

Друго  днес получих екстракта от грозде,дето му изтича срока,той за нещо специално ли се пие или просто си е антиоксидант и всички можем да си го пием?

код5$-GOG429

# 731
  • Дивия Северозапад
Какъв желатин ще ми препоръчате? Благодаря.

# 732
Какъв желатин ще ми препоръчате? Благодаря.

Например този  Wink

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 733
  • София
liliaaa , има ли ефект от кисненето в серапептаза? Ако искаш да си купиш от тук тази: http://www.iherb.com/Now-Foods-Serrazimes-90-Vcaps/5027?at=0 , имай предвид, първо, че е 20 000 units, а на Doctor's Best е 40 000 units. При това Пинко сигурно ще препоръча още по силната - от 120 000 units. Бабата ще трябва да гълта по няколко наведнъж, а и тук ще ти я продадат на тройна цена.

Аз имам още 50-тина капсули, ако решиш, обади се , ще ти ги дам, а аз ще си поръчам друга. Проблема е, че са от слабата - 40 000 units.

Виж, относно жлъчката - нямам представа дали има значение.

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb: VET574

# 734
Не  знам Ninia! Може и да са я отваряли, казали са ако иска да пише възражение - формуляр на две страници Mr. Green Ама тя нали е българка е решила, че няма смисъл да го прави - все пак е в чужда страна, макар и легално  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт