Зеленчуково или плодово пюре хапва февруарското дете! № 16

• 25 071
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Много приятно следобедно кафенце! Hug за Лолитка

Заглавието е много свежарско Heart Eyes

За столчетата за кола- сегашното ни ще си го ползвам максимално. Имаме подарено Бертони
http://www.escadra.bg/детско-столче-за-кола-Bertoni-Concord/i490.htm, което ще започна да ползвам по- късно. Въпреки че с него не знам да са правени тестове за безопасност ще си го ползвам.

Мила, аз мисля, че си права да се чувстваш ощетена. Вярно е, че родителите също имат нужда от помощ, но това не е добре да е за сметка на любимия човек и децата. Яка че поговори с него. Напълно разбирам, защото и аз сега като съм в къщо имам нарастнала нужда от внимание от мъжа ми.

Кремена, обясни и на свеки и я покани специално следващия уикенд.

Спирам, защото Лизито крещи за внимание.
Цунки!

# 661
Да, киселите са следобед и се редуват с кашите.

# 662
Добър ден!
Чак сега сколасвам да седна, че цяла сутрин с майка ми се мотахме по пазара.
Мятам едно обядче за вегетарианци  Mr. Green и да питам нещичко:

Честита половин годинка на всички родени на тази дата! И на Ванко специално!  Heart Eyes

Исках да питам тея месни пюрета как ги давате? Мисълта ми е директно да го яде или да сложа малко в зеленчуковото? Всеки ден ли се дават или през ден, или през два, наистина нямам никаква идея, а въобще не си спомням лекарката какво ми каза!  Blush

# 663
  • София
Добър ден!
Чак сега сколасвам да седна, че цяла сутрин с майка ми се мотахме по пазара.
Мятам едно обядче за вегетарианци  Mr. Green и да питам нещичко:

Честита половин годинка на всички родени на тази дата! И на Ванко специално!  Heart Eyes

Исках да питам тея месни пюрета как ги давате? Мисълта ми е директно да го яде или да сложа малко в зеленчуковото? Всеки ден ли се дават или през ден, или през два, наистина нямам никаква идея, а въобще не си спомням лекарката какво ми каза!  Blush

Момичета, аз съм крива и затова не пиша в темата- търся из другите теми с кого да се заям  Mr. Green, но постната манджа на Пчеличката ме провокира поне да честитя половин годинка на нашите сладки бебоци  Heart Eyes.

Ханчето и то като майка си е криво и само врещи по цял ден  Sad

# 664
Тука си е Ади,ама не мога да ви изчета,че няколко дни бяхме карцирани на село. Благодаря на всички,които са сетили за нас.   Hug  Добре сме,малко ми е тъжно,щото батито ни още си е на село,ама нищо страшно. Хубаво му е на детето там,като не се сеща за нас и като не ни вижда. В неделя като се прибирахме,трябваше свеки да го тведе на разходка,за да може д аси тръгнем. Аз ревах по пътя, щото лъжем детето, а той само се размрънкал малко.(или поне така ми казват) Другата седмица,обаче смятам да си го взема за няколко дни. Свеки ,ако иска да се сърди вече.  Crossing Arms
Лори, радвам се за добрите новини от прегледа.  Hug А какво му е на главичката на Бобо  newsm78 Изтървала съм нещо.
Амидалка, браво на силния Ванко.
Честито на порасналите ни бебочета и на всички озъбили се. Hug
Кремена мама, сигурна съм,че всичко ще се получи точно както си го замислила.
Сигурно пропускам нещо,но моля да ме изивните,не е нарочно.

# 665
Пчеличке, влизам само набързо да ти кажа какво ми каза мойто педи днес за месните, че малката сладурка ми е в ръцете. Та - първия ден 2-3 лъжички месно и после зеленчуково, 2-рия само зеленчуково, 3-тия увеличаваш дозата на месното и дохранваш с зеленчуково и така докато стигнеш единия ден месно, другия зеленчуково.  Hug

# 666
Момичета, аз съм крива и затова не пиша в темата- търся из другите теми с кого да се заям  Mr. Green,

Аз съм същата!  Rolling Eyes И не мога да разбера защо съм станала толкова зла!

"Прегръд" на всички! Не помня кой какво беше писал, че доста ми събра за четене и забравих!  Blush

Маги, а едно и също ли трябва да въвеждам, че аз съм взела по едно от различните видове: пуйка, заек и пиле?

# 667
А това за родителите е вярно и аз съм на мнение , че трябва да се уважават и да помагаме.Затова винаги съм влизала в положение и общо взето не мрънкам , че всяка неделя ММ липсва и че нямаме на практика нито един ден свободен заедно.Само че в случая малко ми преля търпението.Благодаря ви отново за коментарите. Много сте ми милички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 668
Вече сме в отбора на падналите....докато майка и зяпа във форума Sick. Изплаши се, но поне стана пред очите ми, та видях, че наистина беше от ниско (дивана) долу на килима. Тя буквално се свлече под тежестта на дупето си, но не успях да я хвана.

Днеска дадох месо - пиле. Изяде цялото бурканче, не можах да я спра.

bob4o_f , на Лора всичко е на Graco - много съм доволна и мисля и следващият стол да е такъв. Ето го настоящият стол - няма потене, има достатъчно място, а и ми харесва на вид Blush.http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/lora-na-kremena-mama.595640.24030424
Лолита, аз отдавна съм подала документи за кухня. За София се чака много наистина, а местата са ограничени.
snejinka86, ще се научи да пие от шише. И при нас беше драма, но продължи 2 дни. Купих всякакви биберони, а тя не ще и не ще. Бях се отчаяла и точно тогава, тя започна да пие от шишето.
Огнена, съчувствам ти. Сигурна съм, че когато ти се чувстваш спокойна и децата ще са спокойни.

Свекървата няма да идва този уикенд newsm44, да му мисля после, но поне, тази пречка е отстранена за пътуването. Истината е, че предпочитам да дойде, когато са почивни дни, за да може сина и да и обръща внимание, а не през седмицата, когато съм сама с трите деца на главата и трябва да се правя на прилежна домакиня, да слагам закуска, обяд и вечеря Tired.

Обадиха ми се от банката. Аз наивно се надявах, че ще пропуснат факта, че съм по майчинство, но уви...та ми намалят размера на овърдрафта наполовина ooooh!. Тъпото е, че нямам какво да направя. Дето се вика, трябва да съм доволна, че въобще ми отпускат овърдрафт в тази ситуация.

# 669
Пчеличке , виж това и аз забравих да питам, но аз и зеленчуците малко през просото ги подкарах.Ще дам 2-3 пъти едно и също и ще мина на друго, аз лично. Лошото е че могат да издържат в хладилник само до другия ден , а той се пропуска и в началото ще има голямо хвърляне

# 670
А кисела нали се прави с мляко? С прясно мляко? Как да го въведа от сега?! Не пречи ли?

# 671
Ми то може и с вода да го направиш... Ето нещо,което може да е полезно
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28007

# 672
 HugАз също давам месо от седмица,започнах с пиле и давам по половин буркан и допълвам с друг зеленчук ,на следващия ден зеленчуково пюре с жълтък и така ги редувам,но не съм хвърлила буркана с месото Crossing Armsнищо ни няма,но от сега нататък ще давам по цял буркан,следобед давам плод с кисело мляко,после може каша и накрая мляко Peaceа кисела е с глутен и него ще го въведа след 2 седмици някъде,ще й го правя с адаптирано мляко и ще го редувам с кашата,а сокчета пием всякакви,по мои спомени имаше майчета купили от тези биберони с дупките -нека споделят какво слагат в тях Praynig newsm78mila_simona - гледам да съм толерантна,но бързо се нацупвам и си искам моето,така че най-добре е да се съчетаят нещата PeaceQueenBee -знам,че първо белите меса,пиле,пуйка и заек,но кое първо май не е толкова важно ,аз лично ще ги давам по 3 бурканчета през ден,тоест за седмица пиле и после седмица пуешко-3 буркана и така до края,а кога е рибата newsm78 о не събудихме се ,като заек е ,спи по 10-15 мин-ужас

# 673
Лолита,аз днес записах Иво на кухня.Писах по рано,но явно не си видяла.Ще взимам зеленчуково пюре за сега само и постепенно и другите от менюто... Peace

# 674
Лили   Hug тъкмо мислих, че пак нещо те напъдих  Hug голямо гуш
за месото пък-аз давах първо 1/3 от бурканчето и така три дни, но две бурканчета-че те са с по-малък срок на годност..после три дни почива. След това по половин бурканче-два дни-другото си е зеленчуковото пюре от дажбата. След това два дни почива. След това почнах цяло бурканче първи ден, на следващият бурканче зеленчуково и така си върви през ден. Ама Бобо още си допива и мляко-по40-50мл вече. До сега съм давала само пиле, но от другата седмица ще дам пуйка-вече съм купила  bowuu
кисели-аз няма да давам, имам много лоши спомени от тях, като малка  Sick Виж за йогуртите -тази седмица ги гледах на Хумана и така ми харесаха, мисля на 6.5м да ги хапне.

пък на мен ми се ядат мръвки

Общи условия

Активация на акаунт