за Лолитка

.
Добре сме,малко ми е тъжно,щото батито ни още си е на село,ама нищо страшно. Хубаво му е на детето там,като не се сеща за нас и като не ни вижда. В неделя като се прибирахме,трябваше свеки да го тведе на разходка,за да може д аси тръгнем. Аз ревах по пътя, щото лъжем детето, а той само се размрънкал малко.(или поне така ми казват) Другата седмица,обаче смятам да си го взема за няколко дни. Свеки ,ако иска да се сърди вече. 
А какво му е на главичката на Бобо
Изтървала съм нещо.

. Изплаши се, но поне стана пред очите ми, та видях, че наистина беше от ниско (дивана) долу на килима. Тя буквално се свлече под тежестта на дупето си, но не успях да я хвана.
.http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/lora-na-kremena-mama.595640.24030424
, да му мисля после, но поне, тази пречка е отстранена за пътуването. Истината е, че предпочитам да дойде, когато са почивни дни, за да може сина и да и обръща внимание, а не през седмицата, когато съм сама с трите деца на главата и трябва да се правя на прилежна домакиня, да слагам закуска, обяд и вечеря
.
. Тъпото е, че нямам какво да направя. Дето се вика, трябва да съм доволна, че въобще ми отпускат овърдрафт в тази ситуация.
Аз също давам месо от седмица,започнах с пиле и давам по половин буркан и допълвам с друг зеленчук ,на следващия ден зеленчуково пюре с жълтък и така ги редувам,но не съм хвърлила буркана с месото
нищо ни няма,но от сега нататък ще давам по цял буркан,следобед давам плод с кисело мляко,после може каша и накрая мляко
а кисела е с глутен и него ще го въведа след 2 седмици някъде,ще й го правя с адаптирано мляко и ще го редувам с кашата,а сокчета пием всякакви,по мои спомени имаше майчета купили от тези биберони с дупките -нека споделят какво слагат в тях
mila_simona - гледам да съм толерантна,но бързо се нацупвам и си искам моето,така че най-добре е да се съчетаят нещата
QueenBee -знам,че първо белите меса,пиле,пуйка и заек,но кое първо май не е толкова важно ,аз лично ще ги давам по 3 бурканчета през ден,тоест за седмица пиле и после седмица пуешко-3 буркана и така до края,а кога е рибата
о не събудихме се ,като заек е ,спи по 10-15 мин-ужас
тъкмо мислих, че пак нещо те напъдих
голямо гуш
Виж за йогуртите -тази седмица ги гледах на Хумана и така ми харесаха, мисля на 6.5м да ги хапне. Препоръчани теми