Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 119
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте  Hug
от мен сокче с мн лед днес...пак е ужасна жега
+

http://www.youtube.com/watch?v=TYPCSLX_Orw&feature=channel_video_title

# 466
# 467
Не исках този клип, но по погрешка го сложих, вместо друг. Просто исках да пробвам.
Здравей Габи.

# 468
Здравейте  Hug
от мен сокче с мн лед днес...пак е ужасна жега
+

http://www.youtube.com/watch?v=TYPCSLX_Orw&feature=channel_video_title
Здравей.

# 469
Не мога да копирам клипове от ФБ.Излиза ми мену на англ. и не става.

# 470
Да Ви питам нещо. Когато даден клип свърши и аз искам точно него да копирам излизат три опции-харесвам, споделяне и добавяне към. Коя от трите се избира, за да е клипът, който желая? Или може би без да го пускам директно си го избирам без да го отварям и т.н. Пробвах и по двата начина, но явно нещо пропускам, бихте ли ме упътили?

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 11:29 от Neidjal

# 471
  • в очите на дъщеря си
Наде, аз нещо не те разбрах, но когато върви клипчето или е спряно  копираш адреса който се намира най горе на страницата - и го поставяш където искаш да го публикуваш. Тези опции , харесвам и сподели са за друго. Ако имаш регистрация и профил в тубето когато цъкнеш на харесвам то ти го запазва в историята с харесвани /  за да не си играеш да търсиш/  , а сподели е за да не копираш линка , а директно да го публикуваш , но мисля , че само във фейса и туитъра става Peace

# 472
Разбрах те Тинче, но защо копирам клип, който не искам, както и стана одеве. Уж си избирам даденият, а на края се е копирал друг. #Crazy

# 473
  • в очите на дъщеря си

отстрани на клипчето обикновено има име на клипа и е активно, когато го цъкнеш то ще ти се отвори в директорията в която е и копираш адреса и слагаш където искаш, но няма да се появи като клипче ,а само като адрес . Ако искаме да го гледаме ще ни прехвърли в страницата на файса и само ако имаме  регистрация ще ни даде да го гледаме. Тук като видео може само от Vbox или тубето да се гледат.

# 474
  • в очите на дъщеря си
Разбрах те Тинче, но защо копирам клип, който не искам, както и стана одеве. Уж си избирам даденият, а на края се е копирал друг. #Crazy

Най сигурно е да пуснеш клипчето да върви и тогава да копнеш  адреса Peace

# 475
Да, но на мен адрес не ми излиза, а само наименованието на самият клип, което въобще не ми е активно.

# 476
  • в очите на дъщеря си
Да, но на мен адрес не ми излиза, а само наименованието на самият клип, което въобще не ми е активно.

за фейса ли говорим newsm78

# 477

отстрани на клипчето обикновено има име на клипа и е активно, когато го цъкнеш то ще ти се отвори в директорията в която е и копираш адреса и слагаш където искаш, но няма да се появи като клипче ,а само като адрес . Ако искаме да го гледаме ще ни прехвърли в страницата на файса и само ако имаме  регистрация ще ни даде да го гледаме. Тук като видео може само от Vbox или тубето да се гледат.
Тинче благодаря ти за подробното обяснение.Сега ще опитвам.

# 478
Габи, имаш още една бонус точка от мен. Hug Много обичам портокалов сок. Heart Eyes

# 479
Чао.ДО после.

Общи условия

Активация на акаунт