Да преправим старите мебели - 9

• 102 636
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Етажерката е боядисана с латекс. Ползвала съм и боя на водна основа.
Този лак  сложих, защото го имах наличен. Не го препоръчвам.

# 301
Аз искам да се похваля какво направихме по идея и със съветите на Човечето. Зная, че се слива със стената, но това не е мястото й. Сложих я там само, за да я снимам.

грундираните плоскости    боядисаните с латекс плоскости   лакираната етажерката

Човече, отново благодаря.    bouquet

Браво, много сте сръчни!

# 302
Аз искам да се похваля какво направихме по идея и със съветите на Човечето. Зная, че се слива със стената, но това не е мястото й. Сложих я там само, за да я снимам.

грундираните плоскости    боядисаните с латекс плоскости   лакираната етажерката

Човече, отново благодаря.    bouquet

Браво!   bouquet

А грундът какъв е?  При голо ПДЧ има ли нужда от грунд, то поема всичко т.е. получава се добра спойка.

# 303
  • София
Ползвах импрегниращ грунд на Лакпром. Може и да е било излишно, но ми остана от боядисването на стаята и реших да сложа.

# 304
  • най-шареното място
Спунк, на мен точно сливането ми е любимо Simple Smile
И аз съм вече с нова боя и тонатор, даже проба направих и утре верпятнопочва боядисването Simple Smile

# 305
Спунк, готина етажерка!

# 306
Спунк, супер е етажерка Hug! Много ми харесва как изглежда на фона на тази стена.

Имам въпрос. Когато протърквате ръбчета, след всеки слой ли го правите или след като минете няколко ръце?

# 307
  • най-шареното място
След последния, който искаш да си отиде. Ако е черно и няколко ръце бяло - след последната бяла и преди лака, ако ще го има.

# 308
арт мама , благодаря  Hug! Може ли така да се развали времето? Остана ми само да нанеса бялата боя, а не можем да донесем бюфета от гаража в апартамента. Вали, вали ...

# 309
Спунк, браво за етажерката! Цветът е страхотен, един от любимите ми. И така седи добре, и на бял или кафяв, или бежов фон ще е супер.
Аз нещо мързелувам, нямам муза...Един гардероб седи от месеци, все му се наглеждам и все не ми се захваща. Боядисах в бяло един гардероб за дъщеря ми, стана прекрасен и вече си го ползваме, ще трябва да снимам и да покажа.

# 310
  • най-шареното място
А аз мажа, чакам, мажа... много ръце много нещо... снощи като видях че ще вали реших днес да си кротувам до валяка. Да видим дали днес ще ми стигне.

# 311
Някой знае ли къде да намеря такива дръжки?В Бургас открих само жълтеникави.

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 14:16 от Sote

# 312
Ако не се лъжа, имаше в Практикер - бели, жълти и медни. Преди няколко месеца, скоро не съм го посещавала.

# 313
Спунк,
страхотна етажерка!

Може ли да ми кажеш, т. е. пишеш с винтове ли закрепихте плоскостите или със шведска сглобка?

(Те пак са винтове, но не се виждат отгоре де... Blush)

# 314
Момичета, нали скоро ставаше въпрос за куфари. Хареса ми това:

Общи условия

Активация на акаунт