ПРОТИВИЗАЧАТЪЧНИ ЖАНГИ

• 62 317
  • 133
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте.
Бих искала да попитам нещо, понеже за първи път пия противозачатъчни. Преди 3 дни изпих последното хапче от първата опаковка. Започнах да пия хапчетата в първия ден на цикъла ми. Втората опаковка пак ли от първия ден на цикъла да я започна или трябва да минат 7-те дни почивка? Дойде ми днес, а още не са минали 7-те дни и нещо се обърках.

# 106
Изчакай да свърши 7-двевната почивка Simple Smile Винаги се пият в продължение на 21 дни, а 7 пълни дни се почива. С времето ще свикнеш и ще си запомниш, че реално ги започваш в един и същи ден от седмицата.  Peace

# 107
Благодаря Simple Smile

# 108
Здравейте, аз също пия Жанги вече една година, но не знаех, че трябва да се прави пауза за известно време newsm78 . Някой от вас има ли информация как стоят нещата.

# 109
Аз ги пия вече четвърта година и не съм правила пауза (единствено по 7 дена, в които ми идва). Питала съм гинеколожката си - уж нямало проблем. Дано е така! Peace

# 110
Сигурно всеки специалист си има собствено мнение, защото моята гинеколожка ми се беше скарала, задето направих пауза Laughing Обоснова се с това, че всеки прием си е все едно отначало и организмът наново привиква. Като се замисля може и да е права, тъй като първият път се прояви един страничен ефект, а втория -- друг. Embarassed

# 111
Предписаха ми тези противозачатъчни преди  време , казаха че са най-слабо дозираните , но не ги почвам , защотото съм пушачка . Според вас проблем ли е ?

# 112
Прочети какво пише в листовката относно цигарите и приема на тези противозачатъчни! Аз като започнах да ги пия, спрях цигарите и не съм пушила вече повече от 3 години! Simple Smile Ето ти и причина и ти да ги спреш (или поне понамалиш) Wink  Peace

# 113
  • Варна
Здравейте!
Започнах да пия Жанги 0,03 по лекарско предписание, имам акне. Днес ще изпия 9-тото хапче, нямам странични ефекти, засега не забелязвам кой знае каква разлика в лицето си. Прочетох цялата тема, но пак ще попитам тези, които са ги приемали за акне след колко време да очаквам някакъв резултат? Знам, че няма как да стане веднага с магическа пръчка, но толкова ми е писнало вече от това акне, не мога да ви опиша как се чувствам. Много се надявам да ми помогнат тези хапчета  Embarassed Praynig

# 114
Моето лице се изчисти от акне след като започнах да приемам Жанги, но не знам дали те са били причината или фактът, че вече им беше време да се махнат (нали знаеш, пубертетски истории). Като цяло може би трябва да минат поне 2-3 месеца...

# 115
  • Варна
Аз съм на 22г. и от 10 години имам акне. В началото и ние мислехме, че са пубертетски, но няма отърване. Днес изпих 12-то хапче и като че ли червените петна станаха по-червени и забележими. Силно се надявам да има ефект  Sad

# 116
Здравейте и от мен!
Предписаха ми Жанги 0,03 с цел регулиране на цикъла понеже от около няколко години постоянно ми закъснява с по 1 седмица. Вчера започнах първата опаковка и съм леко притеснена от страничните ефекти описани навсякъде (напълняване, окосмяване, главоболие и т.н.)...
Искам да попитам може ли да се приемат противозачатъчните и с други лекарства (когато се наложи), като парацетамол, беналгин, витамин ц, аспирин и др.

# 117
Здравейте, пия Жанги вече трети месец заради акне. Лицето значително ми се изчисти, нямам странични ефекти. Знам, че докато се пият няма ову, но получих бяло течение /без мирис, няма сърбеж, болки/ в дните когато по принцип трябва да имам ову, ако не пия хапчета. Възможно ли е да има течение въпреки че няма ову?  Предизвикват ли тези хапчета бяло течение?
Извинявам се за глупавите въпроси, но мога да отида на лекар чак следващата седмица, а искам все пак да съм наясно.
Благодаря!

# 118
хормонални изследвания

# 119
Искам да попитам тези хормони дали са в норма фоликулинова фаза   LH 6.57 от референтни 2.40-12.60
FSH 5.38 oт референтни 3.5-12.5, Testosterone 1.4 от референтни 0,29-1.67, ACTH 7.65 OT 7.20-63.30. Заради поликистозни яйчници и повече окосмяване

Общи условия

Активация на акаунт