ПРОТИВИЗАЧАТЪЧНИ ЖАНГИ

• 62 310
  • 133
  •   1
Отговори
# 120
здр, малко инфо и от мен за Жанги 0.03
пия ги 6 ти месец, поради поликистозни яйчници, чувствам се ОК, няма акне, няма окосмяване, няма световъртеж, няма главоболие, даа по големи гърди Simple Smile но определено килограмите са ми отгоре въпреки че не се храня повече от преди, общо взето смамо качването на кг ме притеснява
след един блистер ми идва на 3 тия ден и то без болка, а досега винаги съм била големи болки

ако може някой да ми каже колко време трябва да се пият за положителното повлияване на Жанги

# 121
Здравейте, момичета, предварително се извинявам ако вече сте обсъждали подобен на моят проблем с "любимите" ни Жанги, но не успях да изчета всичко!
Пия Жнаги 0,03мг от 8 месеца и всичко вървеше добре (с малки забележки, нищо което да не се търпи) докато напоследък получих силен сърбеж по цялото тяло, основно нощем. Четох, че има такъв страничен ефект при тях, но все пак ги пия от доста време, та си мислех чак сега ли?! Лекарят ми предложи да ги спра за месец, за да видим дали това е причината за моят сърбеж без никакви пъпчици. Моля ви споделете ако имате някаква идея!
Благодаря предварително!

# 122
.

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 09:35 от cherrycherry

# 123
Здравейте дами, от първата седмица (в неделя), забравих да изпия хапчето. В понеделник (втора седмица) изпих двете хапчета наведнъж (тогава видях,че съм пропуснала хапчето), така пишеше в листовката. В седмицата преди да изпусна хапчето съм имала полов контакт, но без риск от забременяване. На следващия ден (вторник) получих кафеникаво течение. На някоя от вас случвало ли се е и знае ли дали има причина да се притеснявам.
п.п пия хапчетата от почти година

# 124
Здравейте,
на 21 съм и пия Жанги 0,03 от седмица и всичко засега е наред Simple Smile Това, което ме притеснява са цигарите.... /отговора е...ами спри цигарите...,на този етап не ми се получава./ Пуша по 10 цигари на ден и искам да ви попитам, има ли пушачки, които взимат противозачатъчни или просто да дадете мнението си ?!
Благодаря Wink

# 125
Здравейте,
на 21 съм и пия Жанги 0,03 от седмица и всичко засега е наред Simple Smile Това, което ме притеснява са цигарите.... /отговора е...ами спри цигарите...,на този етап не ми се получава./ Пуша по 10 цигари на ден и искам да ви попитам, има ли пушачки, които взимат противозачатъчни или просто да дадете мнението си ?!
Благодаря Wink

Аз пия противозачатъчните вече 1 година и си пуша средно по 10 цигари на ден. Освен, че много се задъхвам и понякога нямам въздух, нищо друго не съм забелязала. Опитвам се да ги спра, но не става ooooh! Определено не трябва да се пуши не само, докато се приемат хапчетата, но и въобще... Ако имаш достатъчно силна воля ги спри.

# 126
Здравейте.

Днес ми изписаха Жанги 0,2 за поликистозни яйчници. Много се притесних относно диагнозата,но по прочетох из форумите и се успокоих малко.Също така се притесних  и от страничните ефекти от противозачатъчните,тъй като пия за пръв път,но тук прочетох,че при повечето жени няма странични ефекти надявам се и при мен(даже се надявам да сваля,както при някои).

Лека вечер,ще се радвам ако някой сподели дали е бил в подобна ситуация (поликистозни яйчници) newsm51

# 127
Здравейте момичета! Имам следния проблем. Миналия месец спрях Жанги след 8 мес. пиене редовно. Дойде си ми цикъла на 3 ден след последното хапче от блистера, всичко ОК. Сега обаче, демек първия истински, който трябва да дойде, нещо не идва Simple Smile Предния месец ми дойде на 20.06, а сега все още чакам и чакам. Четох, че до 6 мес. след спирането се нормализират нещата, но все пак: колко време след като сте спряли Жанги ви дойде нормалния цикъл?

# 128
Здравейте дами,

имам нужда от вашия съвет, тъй като гинеколога ми е отпуск и имам колебания (и аз пия Жанги 0,3 заради поликистозни яйчници от половин година)  Rolling Eyes . Миналия месец говорих с гинеколога ми да ми даде съвет какво да правя, тъй като морето ми съвпадаше с датата за 7-дневната почивка от хапчетата. Каза ми да продължа с 2-ра опаковка веднага след като свърша първата за да отложа цикъла за морето. Върнах се от морето и честно казано не се чувствам никак комфортно от хапчетата, та въпросът ми е  дали мога да ги спра преждевременно и да мина на 7-дневната почивка, понеже доки е в отпуска и няма как да се консултирам. Много ви благодаря предварително  Hug Simple Smile

# 129
Здравейте!Пия противозачатъчни Жанги 0,3 от 5-6 месеца.Чета много за тях и тук и в други сайтове,но имам няколко въпроса и ще ви бъда благодарна ако ми отговорите.Започнах да пия Жанги заради нередовен цикъл.На този етап съм доволна защото цикълът ми се регулира и е много точен както никога до сега  Laughing . Единствения проблем който имам е напрежение и уголемяване(ако мога така да се изразя)в гърдите към края на блистера.Та въпросите ми са кога трябва да направя въпросната почивка и колко време трябва да бъде тя и ако искам да ги спра има ли по-голям риск от забременяване.Не съм се консултирала с гинеколог защото когато започнах да ги пия не водих полов живот!Ако някой може да ми помогне ще съм БЛАГОДАРНА Heart Eyes

# 130
Здравейте и от мен!Аз пия Жанги 0,03 от около 2год. и нямам никакви странични ефекти,напротив,цикълът ми преди беше много болезнен и по продължителен,сега не го усещам..
Гинеколога ми ги изписа,защото често ми се появаяваха кисти на яйчниците,а и по мое желание за предпазване от бременност!Сега обаче съм в "почивка" от тях Simple Smile,защото наскоро ходих при друг лекар,която ми каза,че трябва почивка от поне 1,2мес.Да ви кажа честно хич не ми се искаше да ги спирам,че сега като се сетя какви болки ще имам като ми дойде цикъла....ама какво да се прави..щом трябвало почивка..въпреки,че докторите по този въпрос са на различни мнения..иди разбери кое  е правилно   newsm78
Приятна вечер!  bouquet

Здравейте! Simple Smile Благодаря Ви за коментара/мнението тъкмо търсех отговор на своя въпрос. Днес ми ги изписа гинеколожката, тъй като исках някакви противозачатъчни. Преди години ми установи, че имам поликистозни яйчници и имах нередовен цикъл, но пия метфогама за регулиране на цикъла и за други проблеми изписано ми от ендокринолог. Всичко си ми обясни ясно и разбираемо жената за Жанги 0.03 само за едно нещо не ми хареса - каза че не можело да ги пия постоянно, а трябвало няколко месеца и почивка и после пак, а аз бих искала постоянно без почивки. От вас разбирам,че ако ми понасят на организма дори и 2год. да ги пия без почивка няма да е фатално.

# 131
Здравейте, дами! Пия Жанги 0,02мг от миналия декември и ги приемам редовно. Вчера обаче забравих да си взема хапчето. В третата седмица съм и според листовката пих 2 хапчета наведнъж. Ще започна и нова лента след свършването на настоящата. Интересувам се дали ще имам цикъл след като няма да имам свободна седмица? И дали трябва да се използват други предпазни средства сега? Благодаря предварително!

# 132
здравейте,а искам да ви попитам дали сте имали леко розово зацапване докато ги пиете.днеска ми е 10 ден от както ги пия,а в момента не съм в цикъл.Цикълът  ми беше само 1 ден и беше едно зацапване и на другия ден почнах да ги пия.

Аз също май изпуснах първия ден и мисля да ги почна от втория, просто вчера имах единичен случай на леко зацапване при избърсване и за това не му обърнах внимание, но на другия ден си е като за втори ден. На проблема на дамата ще отговоря,че е нормално. Моята гинеколожка каза,че докато ги пиеш е нормално да има зацапване или прокървяване някой дни или само единичен случай през деня, да не се притеснявам за това. Също така ми каза като минат 21дена да почивам 7 и след това да започвам следващата опаковка без значение организна дали му е дошло,не е,спряло ли е,или още не е.

# 133
Здравейте!  Изписаха ми Жанги 0.03 заради ПКЯ. Пия ги от три дена , но имам страшно главоболие. Друга с подобен проблем?  Дали организма ми се настройва към тях и ще привикне  или просто не ми понасят и ще трябва да ги спра ?

Общи условия

Активация на акаунт