ПРОТИВИЗАЧАТЪЧНИ ЖАНГИ

• 62 329
  • 133
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен!Аз пия Жанги 0,03 от около 2год. и нямам никакви странични ефекти,напротив,цикълът ми преди беше много болезнен и по продължителен,сега не го усещам..
Гинеколога ми ги изписа,защото често ми се появаяваха кисти на яйчниците,а и по мое желание за предпазване от бременност!Сега обаче съм в "почивка" от тях Simple Smile,защото наскоро ходих при друг лекар,която ми каза,че трябва почивка от поне 1,2мес.Да ви кажа честно хич не ми се искаше да ги спирам,че сега като се сетя какви болки ще имам като ми дойде цикъла....ама какво да се прави..щом трябвало почивка..въпреки,че докторите по този въпрос са на различни мнения..иди разбери кое  е правилно   newsm78
Приятна вечер!  bouquet

# 76
  • София
3-4 месеца пия по-слабите Жанги и май ще минавам пак на Ясмин (смених ги заради болка в едната гърда). Болката изчезна, но с нея и желанието за секс  Crazy Някой с подобен проблем? Също така мисля, че и депресивно настроение ме налегна...

# 77
1:1  Laughing

Особено много ме болеше едната гърда, ходих 2 пъти на мамолози от чиста параноя, но болката постепенно намаля и сега направо си изчезна. Това хубаво, но определено усещам вече и тъй често срещания страничен ефект "намалено желание"...  Rolling Eyes Тоест -- не знам как става!! на теория имам желание, но тялото ми се подготвя много по-трудно. Sad Приятелят ми даже настоява да ги спираме Crossing Arms

# 78
  • София
Меичка, а ти преди Жанги какви хапчета пиеше?

# 79
Момичета  и мен много ме боляха гърдите от Ясмин,и това беше основната причина да ги спра.Пих ги една година и напрежението в лявата гърда така и не изчезна.
В момента пия 3та опаковка Джаз и с тях нямам този проблем.При мен веднага се усети,че са по ниско дозирани,като състав са същите,като Жанги 0,02.

# 80
Ох, малко не съм разбрала  Embarassed при мен от Жанги 0.2 се получи болката, но какво от това, важното е, че отмина.

Мисля, че е често срещано при жените, които пият противозачатъчни  Peace

# 81
Аз започнах с ясмин но се чуствах толкова зле...гадене,повръщане болки в гърдите,болки в яйчниците...но пък кожата ми стана толкова хубава...после минах на жанин от които нямам никакви станични ефекти не пълнея е малко ми се уголемява бюста но за мен ефекта е положителен...въпрос на организъм явно...на някой ясмин понася мн добре...

# 82
Аз пък да се оплача... пиех Жанги 0,02 почти от около година и миналия месец ме накараха да ги спра, защото имах страшно главоболие, виене на свят и т.н. и ми казаха, че имам мигрена и може да се е получило от тях, а тъкмо бях започнала новата опаковка (4 хапчета бях изпила). Спрях ги, пак ми дойде и сега трябваше да ми дойде на 10 и никъв го няма. На 13ти ходих на гинеколог, каза ми че няма от какво да се притеснявам, гледа каквото ще гледа. И каза ако не ми дойде до 14 дни пак да отида и ще мисли к'ва ще я вършим... някой имал ли е подобни проблеми  Cry

# 83
колко дни са минали????...при мене след като ги спра-минават 7 дни и после още 21 - някъде около след 28-30 дни ми  идва реалния цикъл при теб може по бавно да започва процеса на образуване на яйцеклетката...

# 84
Не ти разбрах въпроса. Казах, че ги спрях, дойде ми, след 7те дена започнах нова опаковка и след 4тото хапче на опаковката с 21 хапчета ме накараха да ги спра. Пак ми дойде и реално погледнато тогава беше около 10ти-12ти октомври и сега предполагах, че като нормален цикъл пак трябва да ми дойде тогава (10-12 ноември), но го няма. И тази седмица пак ще ходя на гинеколог, защото сериозно се притеснявам  Cry

# 85
MeRiTo`,на мен ми закъсняваше с по 15-20 дни след,като спрях Ясмина.така беше първите 2,3 месеца.Цикъла ми се нормализира чак към 6 месец, сед като ги спрях.Не се притеснявай нормално е да имаш аномалии в цикъла,трябва да мине известно време,докато всичко си влезе в нормален ритъм.

# 86
да да отиди,по това което разбирам около 10-12.10 си ги спряла да сложим около 30 дни плюс минус за един цикъл-тр да ти доиде...около 10-12.11 да...

# 87
здравеите,аз пия жанги от 11 дена за регулиране на цикала,днес обаче ми доиде лелката,това нормално ли е или да тарся доктора-и да пия ли за днес хап4ето

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 12:06 от blondiiiii

# 88
Пий си хапчето и пак иди до доктора Simple Smile

# 89
да пих го и сега нямам нищо но утре ще отида

Общи условия

Активация на акаунт