ПРОТИВИЗАЧАТЪЧНИ ЖАНГИ

• 62 343
  • 133
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Дали някой, който употребява Жанги, е ходил на солариум? Много се колебая, заради пигментните петна. Съвет?

# 61
Здравейте Simple Smile Моята гинеколожка ми изписа Жанги като най-нов и лек препарат.
Ще се радвам да споделите отзиви, ако сте ги приемали по-дълго! Аз ги започвам днес с известни притеснения -- лекарката ги похвали много, но като всеки ОК ме е страх от страничните ефекти Sad

# 62
Меичка, аз ги пия вече от половин година, че и повече може да е. Пия ниската дозировка, 0,2 които са. Странични ефекти нямам. Не съм напълняла, дори напротив. Но си спортувам редовно. Лицето ми се изчисти. Цикъла ми тоя месец ми направи някакъв номер, забравих да пия едно хапче сутринта и го изпих чак вечерта и от следващия ден започна да ми зацапва и се притесних да нямам някакъв друг проблем, но уви - решило да ми дойде с 5 дена по-рано. И така няколко дена само ми зацапваше и като ми останаха две хапчета и реши да се засили. Да го видим сега какво ще е като свърши опаковката (вчера ми беше последното). Надявам се всичко да е ОК. За сега проблеми нямам. Споко!  Peace

# 63
Ох, супер  Hug И аз спортувам (мъничко) принципно, не съм и чак толкова склонна към напълняване, но ме притеснява да не ми се появи акне, или влиянието върху космите... Нооо, ще поживеем, ще видим Simple Smile Наясно съм, че при всеки е индивидуално и няма как да знаеш дали ще се напасне на организма. Иначе и на мен изписаха 0.2. Simple Smile
А имате ли наблюдения върху комбинацията от противозачатъчни и фотоепилация :/ искаше ми се да почна наесен, но тук-таме чета, че не са съвместими поради риска от пигментни петна.  Rolling Eyes

# 64
По-скоро попитай гинеколожката или мястото, на което мислиш да си правиш фотоепилация. Би трябвало да те ориентират правилно. Но като знам колко ги е грижа в България, няма да се учудя и ако те подведат. Затова попитай някой, който си е "изпатил".
Увеличение на окосмяването на съм забелязала, а и моите са руси, дори ако не си махам тези по краката (до коляното) никой няма да забележи  Laughing Laughing За което много се радвам, че е така всъщност  Praynig

# 65
На мен също ми изписаха Жанги,ще ги пия заради киста на яйчника.Започнах ги от първия ден на цикъла,опасявах се,че ще ми продължи повече от обикновенно,защото докато чаках за преглед една жена сподели,че заради тях 14 дни вече не й спира.Цикъла ми мина нормално 3-4 дни,вече 7 дни ги пия ,засега всичко е наред,не забелязвам странични ефекти,освен,че се чувствам доста изтощена,но предполагам е от жегите.

# 66
Аз от жанги 0.03 се чувствам зле. Втора опаковка свършвам,всеки ден по едно и също време ги пия-сутрин.Следобяд ми става лошо,пада ми кръвното,боли ме главата,нямам сили.Все неща,които жанги предизвиква. Вече ни писна. Не съм убедена, че ще продължа да ги пия.

# 67
Ооо, ужасно Hug явно са ти силнички, защо не попиташ гинеколожката си за 0.02?...

Между другото и аз се чувствах така, както описа, през първите... три дни. После това усещане мина и се надявам да не се появи отново Praynig приемам го като нагаждане към тях, но все пак съм минала една опаковка само.

Мислех да напиша по-подробно как ми се отразяват Laughing, но от друга страна наистина съм съвсем в началото, а отвсякъде чувам, че трябва да минат няколко месеца, за да се прецени адекватно как действа на организма.

# 68
На мен цикъла ми е редовен,но от известно време имам болка в яйчниците,както и киста която при всеки цикъл се пука но има вероятност отново да се появи,както и стана! Но понеже тази болка в яйчника взе да се засилва реших да отида при моя гинеколог и той ми предписа Жанги 0,03. Никога досега не съм пила противозачатъчни или някакви други лекарства за цикъл.Но той ми обясни че ми ги предписва понеже в тези дни когато отидох на преглед трябваше да бъда в овулация,(но уви все още не бях) и тази киста ми притискала яйчника и самата яйцеклетка не може да се отдели и става по голяма и затова е тази болка.
Започвам да ги пия от първия ден на цикъла и засега май само 1 месец ще ги пия,но все още не съм започнала.Имам някакви притеснения понеже както вече споменах цикъла ми е редовен,за някакви странични ефекти и дали след като ги спра ще продължи да е редовен и моля за мнения ако някой ги е пил,за такива оплаквания като моите да си даде мнението Simple Smile

# 69
И на мен ми ги изписаха за регулиране на цикъла.От първата опаковка ми нямаше нищо.Но от втората ми ставаше много зле бях като дрогирана  нямах апатит ,много ми беше отпаднала звъннах на моя доктор и той ми ги спря моментално.

# 70
Здравейте, момичета! Пия Жагни 0,03 от доста време, изписаха ми ги заради усукана матка и кистозен яйчник......Преди да започна да ги пия, имах страшни болки по време на менструация, направо ми идваше да се гръмна.....пиех по 3-4 аолина, като болката леко отминаваше, но не напълно.......а няма да ви кажа, че и секса бях отказала(колкото и странно да ви звучи това)......в случаите, когато вече мъжо напираше, имах чувството, че ми е за първи път.....просто не мога да ви опиша за каква болка ставаше на въпрос!!! От както ги пия тези хапченца, се чувствам страхотно, въобще не усещам, че ми идва...имам си редовен полов живот(вече с приятно чувство), кожата ми е страхотна......може би като страничен ефект, мога да отбележа липсата на апетит и леко напрежение в гърдите(в края на блистера)........въобще не съжалявам,че съм започнала да ги пия........ newsm44

# 71
Имам един въпрос,който може да ви се стори малко глупав,но все пак искам да попитам...понеже досега не съм пила противозачатъчни,вярно ли е това че след като спра да ги пия,ще се увеличи вероятността за забременяване.Защото от доста хора съм чувала че след спирането на каквито и да било противозачатъчни се забременявало много по лесно.

# 72
Здравейте момичета,
искам да ви попитам случвало ли ви се е да забравите или поради някоя друга причина да прекъснете да си пиете хапчетата, забравих си ги в работата и не съм ги пила 4 дни, сега какво да правя да ги спра или до там до където съм стигнала?

# 73
Обади се на гинеколога си и го попитай... 4 дена не са малко... Аз съм забравяла да ги изпия най-много 1 ден и се получи така, че изпих 2 хапчета наведнъж на следващия ден, когато установих, че съм изпуснала едното. Но за 4... не знам! И се пази този месец, че има голяма вероятност да забременееш, ако не внимаваш  Peace

# 74
ами може паузата да си направиш от 7 дни на 8мия почваш пак...трябва да ти дойде цикъла през това време,друго освен това с толкова пропуснати дни не може да направиш...освен ако не искаш да ги спреш до идването на истинския ти цикъл тогава пак започваш нов блистер...

Общи условия

Активация на акаунт