ПРОТИВИЗАЧАТЪЧНИ ЖАНГИ

• 62 344
  • 133
  •   1
Отговори
# 90
прегледа ме и каза да продължа да ги пия а следващата опаковка да е от по силните тези ми били слаби,аз обаче мисля да ги спра на цяло,вечер ми става лошо и ме боли глава,кръвчицата ми истече,притеснявам се обаче сега като ги спра нали ще ми доиде по силно и после на датата ми на 02,01,2013 пак ли ще ми доиде м?

# 91
Здравейте, момичета! От 20 април заедно с началото на цикъла си започнах първоначален прием на Жанги 0.03. Изписа ми го гинеколог, с цел регулиране на продължителността и обилността на МЦ. Днес ми е 11 хапче, а цикъла ми упорито не спира и не става въпрос за кафеникаво зацапване, а за цикъл... Днес съм на лекар, да видим какво решение ще вземе, но ще се радвам ако някой сподели мнение.... Другата седмица е последното ми хапче...., въпросът ми е СЛЕД изпиване на опаковката пак ли ще ми дойде в паузата от 7 дни... Предстои ми пътуване тогава и се притеснявам какво ме очаква - ако има дами с подобно преживяване ще съм благодарна ако споделят, защото вече силно се притеснявам - целта беше да си регулирам цикъла, а аз си разбих хормоните... Явно това не са моите хапчета... Довечера съм на преглед и ще пиша с каква "диагноза" ще се произнесе....

# 92
Според мен е нормално,все пак това са хормони и организма ти все още не е привикнал.Хубаво е,че ще отидеш и на лекар,той ще ти даде компетентно мнение!Успех! Simple Smile  Laughing

# 93
Не съм сигурна колко беше компетентно мнението....., каза ми че най-вероятно организмът ми няма да свикне с хапчетата, да изпия опаковката, но да не започвам нова... Дълбоко съжалявам, че започнах да ги пия- днес ми е 15-то хапче - все същото... Дано поне след като спра приема всичко да се нормализира, че за какви случаи прочетох - настръхна ми косицата....

# 94
Здравейте,за да не пускам нова тема реших да задам въпроса си тук.
Пия жанги от година и половина гледам редовно да ги пия с малки отклонения в часа(закъснявала съм в рамките на 1 час). Вчера изпих последната таблетка и съм в 7 дневния период на почивка,но днес приятеля ми свърши в мен и въпросът е : Дали има място за притеснение? След такъв прием може би няма,но имам нужда от друго мнение.

# 95
Аз мисля,че нямаш място за притеснение!  Peace

# 96
Няма защо да се притесняваш. Щом си ги пиеш редовно, без да изпускаш хапче, няма да забременееш дори и през 7-те дена, в които почиваш и трябва да ти дойде цикълът! Peace

# 97
Здравейте и от мен! Аз пия Жанги 0.02 вече почти 2 год., като не съм правила почивка,не са ми казвали че трябва и се чудя много, а и ме е страх от реакциите след това  Shocked И при мен болезнения цикъл изчезна,нямам никакви видими странични ефекти.

Някоя от вас обаче да е забелязвала косопад в следствие на Жанги?  Не мога да се справя с косопада си от 1г и вече започвам да се чудя дали е възможно да е от противозачатъчните, уж са най-ниско дозирани, но знам ли  #Crazy как мислите?

# 98
Здравейте дами!
Имам голямо чудене между жанин и жанги!
Някой може ли да ми помогне в избора?Имате ли наблюдения върху двата препарата?
Благодаря предварително Simple Smile

# 99
Най-добре е гинеколога ти да ти предпише подходящите за теб противозачатъчни!

Аз пия "Жанги" вече няколко години и съм доволна от тях,нямам странични ефекти,чувствам се добре!

# 100
Аз пиех Жанин-2 години,но мисля че качвам килограми,сега съм в пауза и след месец мисля да опитам с Жанги.В състава им има една разлика,при Жанин има прогестоген, а при Жанги има дроспиренон.Някой има ли представа каква е разликата между тези два  хормона?

# 101
Момичета, намерих статия в която се пише, че едно от противопоказанията на дроспиренон, което се съдържа в ЖАНГИ е да "предизвиква вагинални кръвотечения с неясен произход". Обилното Ви кръвотечение е нещо нормално и няма защо да се притеснявате. Но разбира се, за да сте напълно сигурни се консултирайте с вашият лекар.

# 102
И АЗ ПИЯ ЖАНГИ И МИ СВЪРШИ ПРЕДИ 2 ДЕНА НО ОТ ТОГАВА ИМАМ КАФЕНИКАВО ЛЕКО ТЕЧЕНИЕ КОЕТО Е ПО МАЛКО НО ГО ИМА НО ИМАМ ОДЕЛНО И ВЪСПАЛЕНИЕ УСТАНОВЕНО С ЦИТОНАМАСКА И ДНЕС ПИТАХ НОРМАЛНО ЛИ Е БЕЗ ДА СПОМЕНА ЗА ПРОТИЖОЗАЧАТЪЧНИТЕ СЛЕД ЦИТОНАМАСКА ДА ЗАЦАПЖА ПОНЕЖЕ ГИНЕКОЛОЖКАТА ТАКА БЕШЕ КАЗАЛА ТЯ КАЗА ЧЕ Е НОРМАЛНО НО НЗ ДАЛИ НЕ Е ОТ ХАПЧЕТАТА И КОГА ТРЯБВА ДА СПРЕ Rolling Eyes

# 103
от хапчетата е питах гинеколожката си каза че е нормално да не ги спирам

# 104
Здравейте и от мен ! Имам едно чудене и ще се радвам,ако някой помогне.Изписаха ми жанги мисля че 0.2,гледам и чета коментари за странични ефекти,защото ме е страх да не надебелея та въпросът ми е някоя от вас била ли е бромокриптин в комбинация с жанги или първо едното после другото ?

Общи условия

Активация на акаунт