ПРОТИВИЗАЧАТЪЧНИ ЖАНГИ

• 62 304
  • 133
  •   1
Отговори
# 15
nadejda_nik , успокои ме! Благодаря ти  Hug На мен като че ли кървенето ми спря, но ще видим Simple Smile Надявам се и аз да отслабна от хапчетата, пък и гинеколожката ме предупреди, че е много възможно Simple Smile Колкото до разпространението им - в първата аптека, в която влязох, ги имаше (не и помня името). Не съм ги търсила на друго място, но предполагам, че не е толкова трудно намирането им. Лично аз не обичам да пазарувам от Марешки, защото опашките там са ... ooooh! и е пълно с  възрастни хора, които доста бавно се разбират с аптекарите   Grinning

# 16
  • русе
здравейте,а искам да ви попитам дали сте имали леко розово зацапване докато ги пиете.днеска ми е 10 ден от както ги пия,а в момента не съм в цикъл.Цикълът  ми беше само 1 ден и беше едно зацапване и на другия ден почнах да ги пия.

# 17
здравейте,а искам да ви попитам дали сте имали леко розово зацапване докато ги пиете.днеска ми е 10 ден от както ги пия,а в момента не съм в цикъл.Цикълът  ми беше само 1 ден и беше едно зацапване и на другия ден почнах да ги пия.

zmeika , не съм много наясно с тези неща, но до колкото разбрах, е нормално да имаш такова зацапване през първите 3 месеца. Моят цикъл беше 4-5 дена и следващите 5 имах малко кафеникаво течение. Попринцип ми тече много обилно, а този път беше значително по-малко.
До колкото знам обаче, хапчето започва да се пие на 1-вия ден от цикъла, не на 2-рия. А ти си го пила за първи път на 2-рия и може би затова се е получило така при теб. Wink

# 18
  • русе

zmeika , не съм много наясно с тези неща, но до колкото разбрах, е нормално да имаш такова зацапване през първите 3 месеца. Моят цикъл беше 4-5 дена и следващите 5 имах малко кафеникаво течение. Попринцип ми тече много обилно, а този път беше значително по-малко.
До колкото знам обаче, хапчето започва да се пие на 1-вия ден от цикъла, не на 2-рия. А ти си го пила за първи път на 2-рия и може би затова се е получило така при теб. Wink

може и заради това да е,но лекарката ми каза да почвам да го пия

# 19
А на вас от кой вид Жанги ви предписаха? При мен е първите 2 месеца 0.03 мг и после 0.02 мг. Но сега като чета ми се струва нелогично да ми предписват все едно Ясмин в началото и после Джаз като свикна. Някой друг с подобна чуденка?

# 20
  • русе
А на вас от кой вид Жанги ви предписаха? При мен е първите 2 месеца 0.03 мг и после 0.02 мг. Но сега като чета ми се струва нелогично да ми предписват все едно Ясмин в началото и после Джаз като свикна. Някой друг с подобна чуденка?

на мене 0.02 мг

# 21
На мен ми изписа 0,02 мг. Wink

# 22
  • русе
вие за лечение ли го пиете?

# 23
здравейте момичета  Simple Smile На тези,които се чудят,защо им е изписано първо жанги 0,03,а след това 0,02 да поясня,че така се прави по-плавен преход към по-нискодозирана хормонална контрацепция и така е правилно да се направи.Аз съм по същата схема  Simple Smile Иначе можело да се провежда лечение с Жанги,защото има същата съставка (дроспиринон),както лечебните медикаменти ( като Диане 35),но е по-ново поколение.Дроспириринонът намалява задържането на вода в тялото(т.е.намалване на теглото),намалява окосмяването по тялото и лицето и има анти-акне ефект.
 Peace

# 24
На мен днес ми изписаха същите противозачатъчни, но ще ги почвам другия месец. Успокоих се от последните няколко мнения, че не се надебелява от тях, тъй като преди година пих Диане и имаше "здравейте гадни паласки" ефект.. Изписа ми първите три месеца да пия по-силните, после да мина на по-слабите. Ще ги пия заради акнето, че ми омръзна да вися при кожната и само пари за мазила да давам и в крайна сметка ефект никакъв. Сега ще видим какво ще стане Simple Smile

# 25
  • русе
някой пие ли жанги за поликистоза на яйчниците?

# 26
по тази тема имам какво да кажа smile3521аз пия противазачатъчни от доста години Цилест много съм доволна сега от 3-4мес не съм ги пила hugот тях нито съм надебеляла нито съм се окосмила незнам много съ доволна и мога да дам 100%гаранция че няма да забременеете newsm30 stork-boy 1stroller

# 27
Здравейте дами  Grinning Аз съм съвсем нова тук, но искам да споделя и аз нещо за Жанги  Wink Моят гинеколог ми ги предписа септември месец - причината беше за два месеца имах цукъл през точно 10 дни с продължение от 5 дена ( не питайте как издържах  #2gunfire ) #Crazy и от тогава ги започнах. Започнах с нискодозираните - 0.02 мг. , но....... Cry започнаха да ми излизат едни мнооого неприятни пъпки, а преди не съм се оплаквала от акне. Също го имаше и зацапването - първия месец беше през целия  период на приема, а втория месец зацапването започна около 10-на дни след края на цикъла и продължи една седмица, след което спря. Поради тези опплаквания веднага хукнах към гинеколога ми и след преглед и умуване  newsm78 реши да мина на 0.03 мг. След 3 дни ги започвам и се надявам всичко да е наред  Praynig Peace Ще пиша веднага, за да кажа как съм.Само да вметна, че когато бях при лекаря ми той ме изпрати и на кожен лекар, който спомена, че имало момиче, което се олаквало и то от пъкпки след приема на лекарствата newsm78

# 28
здравейте и от мен, реших и аз да споделя ,на мен също ми предписаха жанги 0,03мг ,но с едно допълнение  и спиролактон ,не ми стана много ясно ,но всичко се дължи на факта , че  поредни 2 месеца ми идваше през 10 дена  неприятна  работа Simple Smile.Пила съм какви ли не  противозачатъчни Вероспирон, ясмин  жанин диането   и колкото и да казват ,че не се напълнява при мен ефекта беше друг  Simple Smile надявам се  с тези новите подобрени Simple Smile да си реша проблема ,успех на всички ,ако имам някакъв дискомфорт ще споделя за съдействие Simple Smile ... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 29
При мен пък лицето се изчисти, започнах да ям по-малко и резултатът е налице Wink) Явно при всеки е различно.

Общи условия

Активация на акаунт