ПРОТИВИЗАЧАТЪЧНИ ЖАНГИ

• 62 318
  • 133
  •   1
Отговори
# 30
При мен пък лицето се изчисти, започнах да ям по-малко и резултатът е налице Wink) Явно при всеки е различно.

Явно си от късметлийките  Grinning

# 31
Оф, аз пия от 0,3, но имам чувството, че пъпките ми се увеличиха.. а уж ги пия за обратния ефект. Кога ще се отърва от това акне, за Бога?! Омръзна ми  Sick Close #Cussing out
Някой друг има ли такива оплаквания? Гледам, че има един коментар, че нискодозираните пък са довели до такъв ефект, но след като е почнала на 0,3мг нищо не е казано.. Sad
Мойта гинеколожка ми каза след 3 месеца на високодозирани да мина на 0,2.. и се чудя дали да не мина след втория месец  Confused
Аз от седмица пия втората опаковка на 0,3мг, но да видим какъв ще е резултата до края на месеца..

# 32
Понеже си направих отделна тема, но в нея няма отговори, ще попитам и тук. На какъв принцип лекарят решава какви точно хапчета да предпише? Аз от няколко дни пия Диане заради кистичка, обаче искам да разчитам и на контрацептивен ефект. Ако има някакви странични ефекти, евентуално кога могат да се появят??
И това за пълнеенето..как може да напълнееш от хапче, ако не ядеш повече? Или просто ти увеличава апетита и повечето момичета не могат да се контролират?

# 33
Понеже си направих отделна тема, но в нея няма отговори, ще попитам и тук. На какъв принцип лекарят решава какви точно хапчета да предпише? Аз от няколко дни пия Диане заради кистичка, обаче искам да разчитам и на контрацептивен ефект. Ако има някакви странични ефекти, евентуално кога могат да се появят??
И това за пълнеенето..как може да напълнееш от хапче, ако не ядеш повече? Или просто ти увеличава апетита и повечето момичета не могат да се контролират?
Аз съм пила Диане преди .... две години, може би, не помня точно. Но помня, че имах паласкиииии, а това ми е най-омразното нещо  Laughing И сега ме беше страх да не се появат пак с Жанги... но за сега съм жива и здрава, нямам такива екстри  Joy Simple Smile А иначе ефект... може би след втория месец Simple Smile Аз с тях поне мога да се похваля, че лицето ми се изчисти, направо много се харесвах  Laughing Надявам се и тук да има такъв ефект, но за сега не го виждам, но все пак от седмица пия втора опаковка, така че е има време, според мен.

# 34
  • русе
 на мене пък ми се появиха пъпки по лицето и то доста

# 35
От кои?

# 36
  • русе
От кои?

от хапчетата жанги

# 37
Да се "похваля" от моето Диане. След като го спрях няколко таблетки преди края на опаковката, защото вече не може да се издържа. От началото започнах да треперя, да се нервирам, да получавам сърцебиене. Кожата ми и косата са станали отвратителни - сухи, кожата ме сърби и се бели, косата мога да не  я мия по седмица ...Няколко дни след като ги започнах се появиха гъбички и още не се махат. За капак на всичко се депресирах невероятно много, направо се чувствам отвратително, нямам желание за нищо Sad Накрая вече се задъхвах само ако трябва да стана или седна на стола - жив ужас!
Не можах и ги спрях. Сега чакам да ми дойде и дано всичко това се оправи. Според вас след колко време се очаква да ми се поокротят хормоните?  Praynig
Не знам как може да имат толкова странични ефекти и как всичко ми се изсипа с такава сила на главата Sad Честно казано имах желание да ги пия продължително време с цел предпазване, обаче сега ме е страх да погледна такива препарати. Дано един ден успеят да ги направят наистина по-изчистесни, за да не превръщат в такъв ад живота на хората.

# 38
Да се "похваля" от моето Диане. След като го спрях няколко таблетки преди края на опаковката, защото вече не може да се издържа. От началото започнах да треперя, да се нервирам, да получавам сърцебиене. Кожата ми и косата са станали отвратителни - сухи, кожата ме сърби и се бели, косата мога да не  я мия по седмица ...Няколко дни след като ги започнах се появиха гъбички и още не се махат. За капак на всичко се депресирах невероятно много, направо се чувствам отвратително, нямам желание за нищо Sad Накрая вече се задъхвах само ако трябва да стана или седна на стола - жив ужас!
Не можах и ги спрях. Сега чакам да ми дойде и дано всичко това се оправи. Според вас след колко време се очаква да ми се поокротят хормоните?  Praynig
Не знам как може да имат толкова странични ефекти и как всичко ми се изсипа с такава сила на главата Sad Честно казано имах желание да ги пия продължително време с цел предпазване, обаче сега ме е страх да погледна такива препарати. Дано един ден успеят да ги направят наистина по-изчистесни, за да не превръщат в такъв ад живота на хората.
Лекар ли ти ги предписа? Иди пак, обясни какво е станало и да ти предпише някакви други..

# 39
^ Да, лекар, но отидох случайно при него за първи път, защото не си бях вкъщи и не можех да посетя моя гинеколог. Видя му се, че имам киста, която после се оказа, че не съществува, но вече бях започнала хапчетата. Приятелки също са ги пили, но толкова проблеми само аз. Моя гинеколог ми каза, ако искам да си взема Ясмин или Логест, обаче по форумите виждам момичета със същите оплаквания и от тях и честно казано не смея изобщо!

# 40
Абе то явно от всичките си има такива оплаквания, цаката е уцелиш "твоите" хапчета Simple Smile

Аз днес разбрах, че всъщност до сега съм пила Жанги с ниската дозировка, а трябваше 3 месеца от високата и после да мина на ниската. ОБАЧЕ от уж ниската дозировка ме болят гърдите постоянно, днес за малко да взема по-високо дозираните, но се отказах, не виждам смисъл. И ще продължа с тези, които пиех, пък да видим. За сега освен от болката в гърдите, от друго не се оплаквам..

# 41
Здравейте, момичета! Пия жанги 0,03 от 17 януари (изписани са ми преди старт на инвитро).
Нямам странични ефекти, освен непрестанна болка в гърдите, къкто преди цикъл. Ще имам нужда от още две-три таблетки, ако на някоя от вас са останали може да ми пишете, за да не си купувам нова опаковка.  Wink

# 42
А имате ли идея колко време след като ги спреш и получиш кървене може да имаш овулация? Дали е както обикновено или се измества?

# 43
А имате ли идея колко време след като ги спреш и получиш кървене може да имаш овулация? Дали е както обикновено или се измества?
Според мен малко се измества, понеже така или иначе 7 дни след 21-дневния прием те все още противодействат отделянето на яйцеклетка. А надали е хубаво да забременяваш веднага след като ги спреш, втората менструация и овулация след спирането са нормални. Аз ги пия от 4 месеца(0,02).
Въпросът ми е мога ли да предизвикам цикъла си 1 седмица по-рано като не взимам последните 7 от опаковката или поне последните 3-4 таблетки, за да ми дойде по-рано? И това вредно ли е? Знам, че удължаването като се пропусне паузата между опаковките не е хубаво, но предизвикването?
Благодаря Ви предварително Simple Smile EFN  newsm47

# 44
Аз имам въпрос.. ако някой може да ми отговори, много ще се радвам.
Пия Жанги вече 4-ти месец, мисля  newsm78
Всичко си почна ОК, вървеше добре, не съм имала проблеми през това време, в което съм го пила, цикъла си ми идваше един ден след като съм свършила опаковката и спираше тогава, когато почна да го пия пак след 7 дни. От сегашната опаковка ми остават още 7 хапчета и имам кървене и се чудя какво става? Да се плаша ли, да не се ли плаша..  Tired Sad

Общи условия

Активация на акаунт