"Пак жега се задава, Юнчето усмивки весели раздава... " - тема 2

• 21 397
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Ваче, ние ходихме на 10тия ден на бебка. Струваше 70 и нещо лева. Прегледа не е скъп, но трябва и на ехограф да се видят ставичките за това стан 70 лв

другото после ще пиша че  с една ръка е ужассссс

# 151
  • Sofia
Ваче, ако ще ти носят Лефакс от Австрия - по-добре недей. Имам цяла опаковка, мога да ти я дам, само 2 пъти сме го ползвали и запече. А след 3 м. му изтича срока, ще трябва да го хвърля...

# 152
Ваче,при Алексиев е 40 лв. прегледа.И на нас педито не ни даде направление.Със ехограф е.

# 153
Добро утро   bouquet

Да почерпя и аз. Днес моето момче става на 1 месец   Heart Eyes

Да са живи и здрави и всички други, които днес имат празник Hug

Чин, Пао страхотни са сладурите  Hug

За залъгалки сте говорили, Алекс въобще не я иска и с това висене на гърда незнам как ще я караме. Цяла нощ на 30 мин става. Кога ли ще мине този период. По колко време стоят будни вашите бебоци. Имам чувството че малкия стой много време буден и започвам да се притеснявам newsm78

# 154
  • София
Ваче, ако ще ти носят Лефакс от Австрия - по-добре недей. Имам цяла опаковка, мога да ти я дам, само 2 пъти сме го ползвали и запече. А след 3 м. му изтича срока, ще трябва да го хвърля...

Донесоха ми го вече  Sunglassesт.е. в БГ е. Ама то пак симетикон. Той ли запече Макс? Рали няма проблем с изхождането и симетикона, защото е изпила една опаковка инфакол. Ама аз тия неща ги давам по един път на ден. Сега за първи давам колийф толкова често. Иначе симетикон давам СЛЕД яденето като я видя, че се гъне.

Симпли, при кого е 70 лв прегледа  Shocked Shocked Shocked
Знам, че трябва и ехограф, заради дисплазията. Чудя се, обаче дали наистина е необходим при липса на данни за проблеми в рода и при нормални показатели от прегледа..

# 155
Здравейте, момичета!
Първо искам да благодаря от все сърце на Ана2 и Евридика за бързия отговор и полезните съвети - страхотни сте момичета, добре че ви има   bouquet
Малката ни кукла все още много се успива на гърда и се налага и след всяко сучене да и додавам кърма и с шише, но вече започна добре да наддава и ми е по-спокойно.
Алекс, и на нас педиатърката ни каза да даваме АМ на всяко хранене като добавка, но аз се заинатих, че по-добре да си и давам кърма с шише, а не АМ и засега се справяме. Цеди се редовно и упорито - аз цедя и двете гърди след всяко хранене, въпреки че на едно хранене Теди яде само от едната гърда. Цедя гърдите на ръка и съвсем малко си помагам с помпа - основно натискам с пръсти от основата на гърдата към зърното и излиза доста кърма, а и така добре се облекчават гърдите и се премахват всякакви втвърдявания. Аз цедя с редуване - първо стискам и изцеждам едната гърда, после другата, после пак първата и така докато не започнат да излизат само някакви съвсем миниатюрни капчици.

Шунка, честит рожден ден на сладката кукла! Да ти е жива и здрава!
Честита месечинка на сладурчето на Кари!
Даги, на теб ти пожелавам приятно изкарване на морето!
Много слънчев и усмихнат ден ви желая мили момичета на всички!

# 156
Уф, днес имам време, но проблем с нета #Cussing out

АНИ2, ама голям скъперник тоя дядо бе ooooh!, защо така?

ШУНЧЕ, много здраве и късмет на малката Шунка!

КАРИ, честита ви месечинка!

И аз искам да събера информация за ортопед без направление- казвайте кога, къде и колко? Освен ортопед, някакъв друг специалист трябва ли ни?

СИЛВИ, кг ми хич не мърдат, направо съм в потрес ooooh!, а и пъпчиците на Дата са много упорити........ вие как сте?

ВАЧЕ, това краче ми прилича да е на Рали и ръчиците на Саша Party

# 157
  • Sofia
Кити, това по-скоро е Саша и питката за прощъпулника.   Grinning

Ваче, от това запече.. но пък много му се услади лекарството - как примляскваше милият, хаха
Но явно или са ензимни, или симетиконови тези лекарства, та ми се струва, че е все тая откъде са. Както и ти каза в началото - последното лекарство действа. Simple Smile

# 158
Шунче, Честит рожден ден на дъщеричката ти! Да е жива и здрава, и много щастлива  bouquet
Кари, честита месечинка на Алекзандър  bouquet
Благодаря Ани2 за статиите. Аз масаж на коремчето правя, и колело караме с крачета. Ще пробвам и този масаж. Явно, когато Шунка го е пускала, не съм му обърнала внимание Hug
Зверчето, пробвах и твоя начин за изакване, ама нещо не се получи. Още си чакам.
Хайде, че се разплака. Лек ден.

# 159
  • София
ВАЧЕ, това краче ми прилича да е на Рали и ръчиците на Саша Party

И двете крайничета са на Саша  Joy Joy Joy Това е питката за прощъпулника  Sunglasses А големите ръчици са моите.  Mr. Green Нямам я свястна изпечена, та затова няма снимка  Wink Но си права! Крачетата много си приличат Grinning

Шунчеее, да ти е жива и здрава малката Шунчица!!! Много радост да ви носи! Много да се гордеете с нея! Много успехи в предучилищната и после да си продължи в същото училище!  Hug Hug Hug Hug
Ти на Макси друг симетиконов прпарат беше ли давала? Питам, за да разбера дали от конкретния се е запекъл, че да знам какво да очаквам  Rolling Eyes

# 160
  • Sofia
Кари, Честита ви месечинака!
Майче, страхотни сте!
Шунка, честит ви рожден ден !
Камелита, мерси, дано при вас се урегулират нещата скоро и малката да мине бързо поспаливия период.

Ани2, мерси за масажчето, аз често го масажирам само като го галя и забелязах че доста помага.

# 161
Здравейте!

Стигнах и аз до форума. Ние сме добре, но Никол не ще да спи по цял ден и иска да и обръщам внимание. Днес за първи път спи през деня, събужда се да яде и пак захърква, довечера ще броим звездите май.
Вчера я водихме на доктор, правиха и скрининг през фонтанелата и я тестваха за различни рефлекси - изпълнява всичко.
Снощи голям номер ни врътна - хапна в 7 часа и като заспа - няма събуждане, не можахме да я изкъпем. В 1 часа се събуди гладна и наспана и беше готова за игра, играхме на "дръж и  дай биберона" добре, че после пак заспа. Между другото, доста свикна със залъгалката, това хич не ми се нрави, ама като попорасне ще се отучваме.
Коликите за сега ги изкарваме леко - давам инфакол ако видя, че има. Отказах се от Колифа и не виждам да има разлика.

Тази неделя ще и правим питката, ще е в тесен кръг.

За килограми сте говорили...ми аз не знам колко съм свалила, оставаха ми 5 след раждането, ама явно ханша доста ми се е разширил, много малко дрехи ми стават.

Честита рожденичка на Шунка.

Надявам се да имам повече време за вас, до скоро.

# 162
... играхме на "дръж и  дай биберона" ...

hahaha и ние много я обичаме тая игра  Joy

Ваче, а ти какъв биберон пробваш? Силикона и Сиана не го одобрява. Каучуковия действа само като наистина й се спи и не успява сама, но и това е нещо.

Честита месечинка на Алекзандър  newsm67

Честит Рожден Ден на малката Шунка (а бе Шунче, аз така и не разбрах как се казва щерка ти  newsm78 ) Нека расте здрава и много, много щастлива  nbirthday
А за кремчето, аз утре ще питам пак в тая аптека дето са го имали, ако не таман ще си намериш повод да дойдеш до градинката със слончето да си спретнем срещичка с теб и Кити.   bouquet

# 163
Ихааа, честит рожден ден на малкото Шунче   bouquet Да ви е жива и здрава, Шунче.. и много да ви радва, госпожицата.

Даги, дано всичко е наред..

Мая, много сте хубави, не си те представях така..  Wink по-скоро руса Simple Smile

Ние сме на 25-ти на консултация, та тогава трябва да ни даде направление за ортопед.
Иначе в родилното още го гледаха на ехограф- мозък, стомах, бъбреци, крайници..

Ваче, много хубави крайници... Simple Smile   bouquet

Ей, къде си правите срещи, че аз май пак съм изостанала?

# 164
Шунче,честито на малкото ти момиченце.Да е послушна и да радва мама и тате.
Кити ние имаме пъпки още,даже от днес и по тялото.Вече в чудо се видях какво да предприема.Педито каза да мажем с олио.Взех на Чико,мазах онази вечер и ела да видиш днес какво стана с кожата-червена и релефна.Какво да правя?Ако още един път звънна на док за тези пъпки ,ще ме обяви за хипохондричка.

Общи условия

Активация на акаунт