Най-нелепият подарък

• 321 442
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 195
  • Враца
Имаше и още две-три по-евтинки, но явно са ги разграбили вече  Joy :

http://prodavalnik.com/mashinka-za-navivane-na-sarmi-i-banichki-i2192250

Искам да го видя този пържолник  Praynig

# 196
Ох, Хърмаяни, аз колко казвах да не подаряват розово и мъжа ми и майка разпространиха да не се купува розово и в крайна сметка голяма част от подаръците за бебето бяха розови дрехи. Според мен причината, поради която се получава това с нелепите и нежеланите подаръци е, че много хора подаряват или каквото имат за да отбият номера или това, което на тях им харесва без изобщо да се съобразят с интересите и вкуса на човека.

# 197
Не ме разбирай буквално, това за забраната беше шега.  Grinning
Аз не обичам розово, но не преча на някой друг да обича. И ако ми хареса синя рокля или гащеризон за малко момиченце, нямам никакви скрупули да подаря.

# 198

е, добре, синя рокля и очевидно момичешки син панталон или гащеризонче и аз бих подарила.. но не и синьо боди!

# 199
  • Пазете Гор
Риза с врат 44 земвам, ако и да е розова. Ще ми тича на душата лирична.

Тъкмо преброих - имаме осем 8 (осем!) солници.

Подарявани са!

Баща ми изкопа отнякъде кожух, от онези, монголските, и с любов и вяра в качествата му го поднесе на благоверната. Преди месец това, пък съм ги запознал преди милениума.

Девойката деликатно се опита да отклони подаръка, позовавайки се на стила си, но баща ми беше непреклонен. В случай, че не го носи, той описа на слисаната ми половинка идилията как в студена зимна вечер спим завити, а отгоре ни топли кожуха...

Дали сме си дума да не спорим с родителите, особено пред децата. Взехме го. Добре, че имаме таван.

# 200
Да се запиша и аз  Peace
 Половинката,всеки рожден ден от 4 години насам има за подарък плюшена играчка от едно приятелско семейство.

# 201
  • в мъжки прегръдки
Аз се сетих за още един нелеп подарък. Големия ми син подари на класната си за завършването на 11 клас вместо букет...пъпеш. Човека решил хем да се отличи от тълпата, хем да е практичен.  Каза, че класната го е приела добре, пък да видим дали няма да й прочета някъде по-натам в темата гледната точка по въпроса Laughing

# 202
  • Варна

е, добре, синя рокля и очевидно момичешки син панталон или гащеризонче и аз бих подарила.. но не и синьо боди!
Какъв е проблемът с бодито не мога да схвана?
Има цветове за полова принадлежност ли?

# 203

Да.

# 204
  • Варна

Да.
Тоест, аз като момиченце, нямам право да нося синьо, а мъжът ми - розово?

# 205
Аз съм забранила синия цвят.
Да купуват бели, оранжеви, зелени дрехи. Laughing Предимно бабите пазаруват, та затова е възбраната.
То синичкото писва.

# 206
Била съм на 10-тина години, сестра ми на 17, леля ми ни подари за Нова година 3 (три) бр. сребърни гривни, такива твърди тънички, за двете. Дълго се чудихме как да ги разделим, накрая сестра ми като по-голяма и нахална, взе и трите. Аз -  Shocked останах без подарък...
В днешно време цар на нелепите подаръци е сестра ми - шал в прасковено (килотено), при положение, че аз шал никога в живота си не съм слагала - души ме;
комплект панички с плетени поставки от магазина за левче;
комплект 4 купички за компот (ненавиждам компот), които не стават за салати или маслини, защото целите са изрисувани с плодове;
две стъклени халби за бира (у нас никой не пие бира);
стъклена чиния с размерите на футболно игрище (била авторска работа на някакъв художник) в зелено и лилаво (хола ми е в бяло и тъмно кафяво)
стойка за вино - стоманена тел и камъшит
готварска книга на Раймонд Вагенщайн (аз обичам да готвя, но около 10 дни преди да получа книгата, четох някаква негова рецепта в някакъв вестник и надълго и широко коментирах, че никак не ги харесвам неговите рецепти)
За другите попадения сега не се сещам, трябва да отворя тайния шкаф с излишните вещи и да погледна - ще допълвам....

# 207

В днешно време цар на нелепите подаръци е сестра ми - шал в прасковено (килотено), при положение, че аз шал никога в живота си не съм слагала - души ме;-много обичам шалове и точно в розово нямам
комплект панички с плетени поставки от магазина за левче;-за един Великден се бях утрепала да търся за да  раздавам боядисани яйца в тях и така и не намерих по това време
комплект 4 купички за компот (ненавиждам компот), които не стават за салати или маслини, защото целите са изрисувани с плодове;--стават за дребни сладки, почти откраднах от майка ми такива
две стъклени халби за бира (у нас никой не пие бира);-едно от любимите ми питиета през лятото
стъклена чиния с размерите на футболно игрище (била авторска работа на някакъв художник) в зелено и лилаво (хола ми е в бяло и тъмно кафяво)-лилаво и зелено-едно от любимите ми цветови съчетания
За другите попадения сега не се сещам, трябва да отворя тайния шкаф с излишните вещи и да погледна - ще допълвам....

Не съм сестра ти,/ ако някой ме заподозре/ но дотук всички подаръци ми харесаха много, с изключение на поставката за вино и готварската книга,така че ако продължим с наддаването, аз се записвам за твоите Joy

# 208
Охх аз ще наддавам за пържолника Mr. Green

# 209
Никой ли не ми иска тигана за палачинки???  Rolling Eyes

Явно сте заподозрели, че върви заедно със задължението
поне веднъж седмично да мятате палачинки. 

Общи условия

Активация на акаунт