Набор 92 - студентската скамейка ви зове!

• 32 018
  • 450
  •   1
Отговори
# 375
  • някъде из облаците
ganis, честит рожден ден на дъщеря ти   bouquet  Пожелавам ѝ много здраве, късмет, щастие и незабравими студенстки години!

Успех на всички дечица, които все още са в сесия  Praynig.

При нас изпитите приключиха доста набързо и цяла седмица, докато другите специалности все още имаха изпити, моята щерка беше приключила и го удари на мързел или ...релакс  Sunglasses. Е, толкова ли не можаха да им ги разхвърлят през 2-3 дена, ами един след друг . Резултати чак февруари  Whistling От понеделник започва втория семестър.

Моята дъщеря продължава изпитния маратон след седмица - учи, та пушек се вдига, но както сама казва: "Може да е много трудно, но ми е ужасно интересно."
Точно това бяха и думите на дъщеря ми два месеца след като започна да учи.

При нас ваканцията беше по празниците, следващата е април, но няма да си идват и двете.

Иве, студента ще намери как да си оползотвори времето Wink . Моите за Коледа като си идваха, почти всяка вечер излизаха да се видят с приятели, но пък през деня голямата си работеше по проектите, а малката нещо за изпитите си четеше. Няма и да усетиш как ще мине месеца.  Laughing

# 376
  • София

Иве, студента ще намери как да си оползотвори времето Wink . Моите за Коледа като си идваха, почти всяка вечер излизаха да се видят с приятели, но пък през деня голямата си работеше по проектите, а малката нещо за изпитите си четеше. Няма и да усетиш как ще мине месеца.  Laughing

Valha, това с купоните е ясно  Wink, но все ми се искаше и нещо по-смислено от прибиране призори и спане по цял ден  newsm78 . Както и да е, само си говоря аз, то кой  ли ме пита какво искам  Laughing.

# 377
ganis, честита ти рожденичка! Много здраве, късмет и успехи й желая  bouquet
Иве, остави детето да се види с приятелите и да си почине Peace, не е толкова голяма почивката. Има време, ще работят, сега им се пада да си изживеят най-хубавите, първи студентски години. Поне това е моето мнение.
Честито на всички, представили се успешно на първата сесия!
Изпитите и на моето момче минаха, бяха на 04.01. и четирите в един ден ooooh!, беше отслабнал с 3 кг за един ден милият Crazy. Сега продължава.

# 378
  • София
Хей сладурки - липсвате ми!!!
Не съм влизала от 1000 години ... Почти ме е срам Wink
Годината ми завърши и започна, меко казано гадно ... Както и да е - живота продължава. Девойката е добре, резултати - началото на март. Предстоят тежки интервюта за първия стаж - изпочупвам палци от стискане Wink
Изпуснала съм адски много новини - ще опитам да насмогна - важно е всички да ми се похвалите, че децата ни са добре!
Продължавам да готвя - къщата ми днес ще е пълна!!!! Simple Smile
ПРОCTЕТЕ ми, ако съм сбъркала и Бог да прощава!!!!

# 379
  • София
Мина, пълна къща- весела къща Simple Smile Да сте живи, здрави и щастливи:) Моето чаве  взе всичките си изпити от 1 сесия и вече почна втората. Пожелавам здраве и успехи на децета ни, а на нас- да им се радваме:)

# 380
  • София
Мина, в подходящо време се появи за да ти опростим дългото отсъствие.  Wink  Hug
Нашият резултат е 6:0 за девойката, в момента стажува в една от местните клиники.

# 381
  • Талант на 2012,2013 г.
Мина, искам да се похваля, че нашият син до края на месеца е на практика. Същевременно с това и на работа продължава да ходи.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 21:35 от Марѝ

# 382
  • Талант на 2012,2013 г.
Изпаднали сме на трета страница. Да побутна темата... Blush

# 383
Някой знае ли на пробните изпити и на кандидат-студентските изпити изобщо, след като не разрешават GSM-и, ръчен часовник ли трябва да се носи? Касае се за решаване на тест от 20+60 задачи за 3 часа.  Някой да сподели отзиви от миналата година за изпит по математика - интересувам се за УНСС и СУ.
Пиша в тази тема, защото в новата - за набор 93,  само  рокли и костюми коментират или образование в чужбина, където само по диплома приемат.

# 384
Ако иска и без часовник може да ходи, все ще се намери някой да каже, че времето му е свършило.
Какво точно питаш, освен за часовника?
Дъщеря ми се явява на изпит в УНСС, но не ти разбирам въпроса, че да споделя опит.

# 385
На пробния на хартиен носител в  УНСС, трябва да успее да попълни с дадените от тях тънкописци 80 кръгчета с верния отговор в/у контролната карта. Във форума на УНСС повечето пишат, че не им е стигнало времето. Питам дали квесторът ще каже: остават 15 минути до края на изпита, или трябва все пак да носят ръчен часовник и сами да гледат колко време остава?

# 386
 Laughing Ще каже, не се притеснявай.
Щом детето се е насочило и към СУ, значи не е на "ТИ" с математиката и в УНСС няма да има никакви проблеми. Достатъчното време е въпрос на организация и опит при решаването.

# 387
  • София
Аз бих казала, че двата изпита са доста различни, имат си своите особености.
Но, пожелавам само успех на детенце:)

# 388
Благодаря! Изпитът по математика за УНСС мина. Дори резултатът е 5,78.  Носеше ръчен часовник /насила разбира се/. Другия месец ще се пробва и в СУ. Аз клоня за там /за Факултета по матем. и информатика/, но той иска повече да учи икономика някаква. Ще се изправим пред дилема.

# 389
По-добре не му се бъркай в решението.

Общи условия

Активация на акаунт