Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 175
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
asyalein     Hug  Praynig  Hug

# 286
asyalein   нека нещата се наредят по най добрия за теб начин, прачам ти и моята подкрепа  Hug

# 287
  • BG
Момичета, asyalein не  е пиала скоро, дано да е родила и всичко да е наред.
Следващата седмица (9-13.01) предстои много важен разговор на съпруга ми с един човек, помогнете да мине гладко. Дано да се разберат и да няма отрицателни последствия за нашето семейство.  Praynig

# 288
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
благодаря на всички, които ми изпратиха позитивна енергия  Hug

тази сутрин се роди сина ни, нормално вагинално раждане. беше бързо, но трудно раждане... с много късмет се разминах със всякакви интервенции, но малкото човече трябваше да се бори и сега е под наблюдение, но е добре Simple Smile
мама също пострадамалко, бебето трябваше да излезе бързо и съм с много разкъсвания  Rolling Eyes

# 289
Честито asyalein, радвам се че всичко се е наредило, така както искаше. Пожелавам ти бързо възстановяване, на теб е на бебчо.  Hug

Two Hearts - подкрепа за мъжа (семейството) на ИРА.

# 290
  • BG
Браво и честито на asyalein.

# 291
Честито на asyalein  Simple Smile
Арника е добре да се приема при разкъсвания,по принцип е добре 2-3 седмици преди раждане и след това;Успех за съпруга на Ира  Hug

# 292
Момичета, бях на интевю за работа и днес чакам отговор. Все още никой не ми се е обадил, имам нужда от вашата подкрепа за положителен отговор.

# 293
Момичета, бях на интевю за работа и днес чакам отговор. Все още никой не ми се е обадил, имам нужда от вашата подкрепа за положителен отговор.
Сигурна съм, че всичко ще се нареди прекрасно! Стискам палци. Дано годината за всички е успешна и прекрасна!   bouquet

# 294
  • в сърцето на държавата
Здравейте, може ли енергийна подкрепа за моето семейство, в което нищо не става както трябва и имаме големи  трудности, мъжът ми е опериран и сега ще го изпъдят и от работа, аз съм без работа, децата са студенти , които се чудим как да ти оправяме.  Таня от СтЗагора  Praynig Praynig Praynig

# 295
Таня от СтЗагора     Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 296
Таня от СтЗагора, за една по-хубава година! Вярвам всичко ще се подреди!!! Вярвай и ти!!!
 Hug Hug Hug

# 297
  • Горна Оряховица
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 298
За съпруга на ИРА  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
За мама на ив  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Таня от Ст.Загора  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Много положителни емоции и една прекрасна и изпълнена с вълшебства година!

# 299
http://debrabg.org/blog/?p=425

енергийна подкрепа за малкото прекрасно същество Яна и за смелите й близки, моля

Heart Eyes и   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт