Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 195
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
  • в сърцето на държавата
Благодаря на всички за подкрепата-след 2 мес ще се види резултата!

# 391
Моля ,изпратете ми положителна енергия, не се чувствам изобщо добре, страдам от ПА и депресия. Благодаря предварително:)!

# 392
Mama na Iv, изпращам ти положителна енергия, дано скоро се разреши финансовия ти проблем.Опитай се да се освободиш от страха и да погледнеш с вяра и оптимизъм на ситуацията.И твоята положителна енергия и положителни мисли ще ти помогнат.  Praynig

GaRjI, успех със справянето с ПА, дано скоро се почувстваш по-добре и по-сигурна в себе си и в средата около теб.  Hug

# 393
Здравейте,
Имам нужда от вашата подкрепа. Казвам се Мирослава от София и ми откриха няколко доста сериозни заболявания.
Моля ви, помолете се за мен и всичко лошо да остане зад гърба ми!

Благодаря ви!

# 394
emoli    Hug

Лошото остава зад гърба ти, мила!

# 395
  • Tам през Атлантическия океан
emoli    Hug

Лошото остава зад гърба ти, мила!

Hug и от мен

желая ти тези гадости да са бързо поправими  Hug .....и през това ще минеш пу , всичко лошо остава зад гърба ти   bouquet

# 396
Момичета благодаря за подкрепата, всичко се разви по най добрие начин.  Hug Hug Hug
Помогнете ми сега още веднъж, нека ми се обадят за работата която чакам. Благодаря ви!   bouquet  bouquet  bouquet

# 397
Успех за работата на Mama na Iv.  Praynig

# 398
Emoli, бързо и безболезнено оздравяване. Дано скоро се освободиш от болежките и проблемите.  Praynig

# 399
Здравейте!Имам нужда от вашата подкрепа!Майка ми е с диагноза дискова херния утре и предстои преглед ,на който ще се разбере дали ще се оперира...Моля Ви изпратете и вашата подкрепа!Казва се Елена от Елхово.Благодаря Ви!Изпращам Ви любов и светлина... Praynig

# 400
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts  за Елена от Елхово, нека всичко мине по най добрия възможен начин, имате моята подкрепа.

# 401
Здравейте мили мами,

Имам нужда от вашата подкрепа, за изглаждане на недоразуменитя със съпруга ми и милото ми да се върне при мен, много го обичам и много страдам без него. (cry). Благодаря много за подкрепата на всички и пожелавам на всички усмихната и изпълнена с радост седмица.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 09:55 от ili_na

# 402
Здравейте!Имам нужда от вашата подкрепа!Майка ми е с диагноза дискова херния утре и предстои преглед ,на който ще се разбере дали ще се оперира...Моля Ви изпратете и вашата подкрепа!Казва се Елена от Елхово.Благодаря Ви!Изпращам Ви любов и светлина... Praynig

bouquet

Здравейте мили мами,

Имам нужда от вашата подкрепа, за изглаждане на недоразуменитя със съпруга ми и милото ми да се върне при мен, много го обичам и много страдам без него. (cry). Благодаря много за подкрепата на всички и пожелавам на всички усмихната и изпълнена с радост седмица.

Успешно да е  Heart Eyes

# 403
Операцията е насрочена за утре.Моля Ви бъдете с нас PraynigНека любовта бъде с вас навсякъде... Hug

# 404
Dandi, нека операцията мине леко!  Ще получите Енергия и от мен. 

Общи условия

Активация на акаунт