Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 723
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Кара,а откъде ги купуваш дезодорантите???

А за козметиката на "Христина" съм чувала само добри отзиви,но в Пловдив...ги няма!

Ами в почти всеки парфюмериен магазин ги има... не ми се е налагало да ги търся. Цената е към 3 и нещо лв.  Балсамите са между 2 и 3 лв, а спиралата 5 и нещо.

# 346
http://www.bulgarianrose-bg.com/index.php?p=product&id=82

Преборих мазната кожа в Т-зоната с това Crazy
От два месеца го ползвам и смятам да е част от козметиката ми за дълго Mr. Green

# 347
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
http://www.bulgarianrose-bg.com/index.php?p=product&id=82

Преборих мазната кожа в Т-зоната с това Crazy
От два месеца го ползвам и смятам да е част от козметиката ми за дълго Mr. Green

Djane , точно такова нещо ми трябва!!!   bouquet От аптека ли си го купи, от сайта или...?

# 348
От аптека.Отидох уж да си купя нещо по така за Т-зоната Laughing и жената ми предложи това.Аз малко... Rolling Eyes Thinking Crazy...викам си...Да,бе LaughingАма тя като го похвали,рекох айде ще пробвам,няма какво да губя Laughing
Но ми е любим сега,челото ми не лъщи като тиган на месечина Joy

# 349
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
челото ми не лъщи като тиган на месечина Joy

Ха-ха-ха!  newsm62
Благодаря ти много!   bouquet Ще търся и аз.  Peace

# 350
Тоалетните трици на "Христина" и на мен са ми фаворит, но от доста време вече не мога да ги открия никъде  Rolling Eyes

В София има представителен магазин на Христина и от там може да си купите продуктите, аз си взех наскоро точно триците с пшеница. Ето и контактите на магазина: http://kozmetikahristina.com/magazini?___store=default

ха, даже видях, че имат няколко в София, аз го знам този на Екзарх Йосиф и Бенковски.

# 351
Момичета извинявайте за спама,но виждам,че в началото на темата сте писали,че сте доволни от моливите за очи на Импала. Ще ми се и аз да ги пробвам,но къде в София мога да ги намея newsm78 Като дестинация ме устройва центъра,около герена,студентски град,плиска,окръжна,ндк и прочие Praynig
По принцип Импала се намира в повечето магазинчета за козметика. Аз най съм доволна от спиралата им за мигли 3в1 - стои добре, и като субстанция е ... как да кажа - много лека - измива се много лесно, без следи, т.е. без да оставя неприятна чернилка по очите.
а на каква цена е и може ли някаква снимка или линк...

3 в 1

Цената е символична - 3-4-5 лв.

# 352
Ползвах ексфолиант за 2 лв.купен от Лидъл,той си е тяхно производство май.Не съм сигурна обаче.Хваля го.По принцип съм с мн чувствителна кожа,като ползвам такъв вид продукти и се опъпчвам,кожата ми става на червени петна и ме сърби.Отдавна не бях рискувала със какъвто и да е измиващ продукт,но съм доволна.За 2 лв. Grinning супер си е даже.

# 353
  • WonderLand
Дезодорантите на Кара са от любимите ми ароматите и са трайни, а от Ексфолианта на Лидл аз също съм доволна

както и от крема за ръце с марка Cien, пак от Лидл и охлаждащия им лосион за тяло.

# 354
Ползвах ексфолиант за 2 лв.купен от Лидъл,той си е тяхно производство май.Не съм сигурна обаче.Хваля го.По принцип съм с мн чувствителна кожа,като ползвам такъв вид продукти и се опъпчвам,кожата ми става на червени петна и ме сърби.Отдавна не бях рискувала със какъвто и да е измиващ продукт,но съм доволна.За 2 лв. Grinning супер си е даже.
И мама го ползва този и каза,че е много доволна.Даже си е купила още два Laughing

# 355
Най доволна съм от черния молив на бруклин мисля че беше марката.Златист е с черни надписи,незнам колко струва но си е хубав.На Импала не ги харесват.
Аз също съм най-доволна от молива на Бруклин, използвам го вече от години. Също съм доволна от тази къна. Някой ползвал ли е бебешки шампоан, аз мисля да си взема за мен, някой може ли да препоръча?

Аз ползвам от време на време шампоана на малката ми - Мустела  Peace

# 356
И аз ползвам мустела за сина ми,само че не мисля че той спада към евтините неща Grinning
18 лв.струва и за 500 мл.не е евтинко,като се има в предвид че има за по 2-3 лв.разни такива шампоани.Аз го взимам на синът ми не з-то е евтин,а защото съм доволна.

# 357
  • София
Някой ползвал ли е бебешки шампоан, аз мисля да си взема за мен, някой може ли да препоръча?[/i]

Аз ползвам от време на време шампоана на малката ми - Мустела  Peace

Не бих нарекла Мустела евтина козметика.

# 358
Скъпото за един,може да е евтино за друг Mr. Green Laughing

# 359
Е, тук все пак говорим за наистина евтините неща, а не за кой кое какво е  Peace

Доволна съм от цялата марка на Лидл - Cien  Peace Ползвам душ-гел, лосион за тяло, интимен гел и паста за зъби. Големи разфасовки на ниски цени, супер качество. Доволна съм от всичко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт