Почина Ейми Уайнхаус

• 13 697
  • 139
  •   1
Отговори
# 90
  • София

ето и тук се вижда как си чеше ръцете, все едно нещо ла лази, после и в косата си бърка  Rolling Eyes За мен е дрогирана на 100%. Някъде бях чела, че от определени наркотици се получава такова усещане, все едно те лази нещо  Confused

# 91
  • в страната на чудесата
аз не съм и фенка, харесвам някои от нещата и. но горния концерт е обида за почитателите и. просто е отвратително...

ПП. опиатите предизвикват сърбеж. между другото, има редицазаболявания, при които има непреодолим и нетърпим сърбеж, който се лекува именно с антагонисти на опиатите  Peace

# 92
Патоанатомите със сигурност знаят какво е пила. Вероятно някакъв халюциген+кокаин+алкохол+не знам какво.
Със сигурност имат становище и знаят истината. А дали ще го направят всеобщо достояние. Едва ли.

# 93
  • в страната на чудесата
вчера пишеше, че forensics все още нямат резултати от токсикологичната експертиза и все още не е ясна причината за смъртта. казали са един месец.

# 94
Да бе, месец.
Почти веднага е било ясно какво е имала в организма си.
Без значение.

# 95
  • София
и днес пишеше, че почти веднага са установили причината за смъртта, но има молба от сем-то,официалната причина да е неизвестна или поне да не е свръхдоза, защото уронвала престижа на дъщеря им. При положение, че е обществена тайна, на дали има кой знае какво значение и смисъл да се крие  Rolling Eyes

# 96
  • София
Уронване на престижа? Какъв престиж, за Бога - има толкова брутални клипове из нета! Без зъб, не на себе си, залитаща, примижаваща... Видно страда не от грип!

# 97
  • в страната на чудесата
едва ли е възможно семейството да има влияние върху институциите. все пак тя е само една певица, шоугърла или там както се казва, не е кралицата!!! и не е никаква тайна - в Англия наркоманите не се крият. или поне не е толкова социално неприемливо да си хероиноман като в БГ...

# 98
  • забравих си мисълта...
Така вестниците ще има за какво да разтягат локуми, да се купуват, да се пише в Интернет, а и да се купуват албумите и´. Всичко е бизнес. Но аз пак ще кажа, че е много жалко за таланта и´. На мен лично гласът и´ и изпълненията и´ ми допадат. Разбира се да не се хване някой за изпълненията и´ в Белград. Говоря за истинското и´ творчество. Човек би трябвало да може да разграничи Amy като личност и Amy като певица.

# 99
  • София
едва ли е възможно семейството да има влияние върху институциите. все пак тя е само една певица, шоугърла или там както се казва, не е кралицата!!! и не е никаква тайна - в Англия наркоманите не се крият. или поне не е толкова социално неприемливо да си хероиноман като в БГ...

е, ама както казва Venetta, ако стане ясно, няма да се шуми толкова много. Стана ли ясно от какво е починал М. Джексън? И там имаше една пълна мистерия, както и при Ейми. Може наистина сем-та да не искат да се знае  Rolling Eyes
ivonska, и аз се зачудих, но явно майка й е сигурна, че все пак престижът е бил налице  newsm78

# 100
Гледах линковете. Мога да кажа само едно - горката. Тъжно е много. Но Цар Наркотик и Цар Алкохол са такива. Хванат ли те в лапите си, оставят от теб едно жалко човекоподобие, което тлее, полудява и умира. Някои по-бавно, други бързо.

# 101
  • София
Гледах линковете. Мога да кажа само едно - горката. Тъжно е много. Но Цар Наркотик и Цар Алкохол са такива. Хванат ли те в лапите си, оставят от теб едно жалко човекоподобие, което тлее, полудява и умира. Някои по-бавно, други бързо.

и аз си помислих това, че наркотикът те превръща в животно. Все едно е застанало едно куче и се чеше с лапи  Embarassed

# 102
Гледам поредицата на доктор Джи по TLC. Токсилогичния анализ наистина отнема 4-5 седмици. Peace
Кой знае - може и да разберем истината.
За Майкъл Джексън всичко си казаха - голяма доза успокоителни, заради болката от травмата на главата, която получи при снимането на рекламата на Пепси, смесени с антидепресанти. Сърцето му не издържало на този коктейл. Sad

# 103
  • Tам през Атлантическия океан
и аз си помислих това, че наркотикът те превръща в животно. Все едно е застанало едно куче и се чеше с лапи  Embarassed

Е, хайде спрете се  ooooh!  и плюйте в пазва да не разбирате какво е  Tired

Пипи Дългото чорапче Peace

И да разберат или  не човека няма да се върне  Sad

# 104
За Майкъл Джексън всичко си казаха - голяма доза успокоителни, заради болката от травмата на главата, която получи при снимането на рекламата на Пепси, смесени с антидепресанти.

Много преди травмата Майкъл се гощавал с такива коктейли.

Общи условия

Активация на акаунт