Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 125

• 35 839
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
 spam2  spam2  spam2

За феновете на Лин има превод на 52 епизод , справка за линкове :

за онлайн във Vbox в сайта на diziler   http://vbox7.com/collection:1245267

за торенти в Мастерес в тема 59 на Лин стр .26

# 616
# 617
spam2  spam2  spam2

За феновете на Лин има превод на 52 епизод , справка за линкове :

за онлайн във Vbox в сайта на diziler   http://vbox7.com/collection:1245267

за торенти в Мастерес в тема 59 на Лин стр .26

Свет, благодаря, ще изгледам с интерес един различен, но много добре играещ Мурат  Hug Hug

# 618

Свет, понеже много харесваш Саваш - това е за теб  Hug Hug

# 619

Които не харесват Саваш, да си вземат по един Демир  Joy

# 620
  • Пловдив
Свет благодаря за инфото и аз следя другото превъплащение на Мурат  bouquet  bouquet

# 621
# 622

Кате, вземам си един Демир, че по ми иде на сърцето. Този дето е пуснала Елма........... hahaha hahaha hahaha  От където и да го погледнеш си е чаровник този Демир. Ако бях по добра в готвенето бих предложила да го погледам малко Мурат, че напоследък не прилича на себе си, но не  съм толкова добра. Е спокойна и приятна атмосфера мога да му предложа  и приятелско рамо да си изплаче болката. hahaha

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 11:55 от sabina66

# 623

Елмичка,харесвам г-о-о-о Мурко,много-о-о-о,ама най-много в Аси и с Туба-е,те това е!И теб харесвам и не харесвам нравоученията защото и аз си се харесвам! newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 624
Ето я и Туба, вечерта на финалното парти на АСИ, преди да отиде

# 625
Елмичка,
Цитат
харесвам г-о-о-о Мурко,много-о-о-о,ама най-много в Аси и с Туба-е,те това е

И аз си го харесвам най много влюбен и щастлив, какъвто беше в АСИ и до Туба! Това е! Wink

# 626
Неотразим чаровник е ! Факт  Peace

# 627
Вай бе, днес хич ли ги няма героите ни в пресата...Щооо... newsm78 newsm78

# 628
Вай бе, днес хич ли ги няма героите ни в пресата...Щооо... newsm78 newsm78

Габи, време е за генерална репетиция  Wink Мурат следи всичко да е наред от високо Joy Joy Joy

# 629
Данче   Hug  благодаря ти джанъм    bouquet    bouquet че си загрижена за здравето ми,
 но си имах проблеми с публикуването в мамата ,нещо ми се правеше на интересна и по 5-10мин.не можех да публикувам , мисля че се пооправи поне за сега Peace
а и си обикалям и по други форуми и теми ,та белким намеря нещо като новинка за нашите любимци ама Йок , същевременно си гледам и други сериали от нашия форум и си търся линковете така  попаднах на превода за Лин  Peace
 а и още нещо ми направи лошо впечатление ,как някои дами висящи на балкона ни и след това ни коментират и правят много крайни изказвания ,много се ядосах ,защото ние сме си в темата и си правим нашите дебати ,мечтаем или дискутираме за някои лични неща от живота  на Туба и Мурат , не пречим на никого а и не обсъждаме момичетата от другите дворчета какво си пишат и дискутират ,понякога  се вземат статии ,колажи и клипове ,но така си е в интернет пространството всички си ползваме  или лекинко да си го признаем понякога си ги крадваме ,но това не е болка за умиралка но само искам да им кажа на тези мили и умни дами не сме еднакво интелегентни и умни , нямаше да е интересно че мислим всички еднакво ,а и другото е никоя от нас не си е позволявала ,до колкото знам да нахлува в друго дворче и да поучава тамошните момичета как да разсъждават и да не се ровят в личния живот на дадените екранни партньори а това ровене  в чаршафите, разходете се и вижте ако се съмнявате ,го има във всяка тема за актьорите , никой не от нас не открива топлата вода ,така че понеже знам че ще ме прочетат тези дами ,

много ви моля престанете да критикувате ,щом сте по-умни и толерантни от нас ами покажете се такива ,като премълчите ,а ние сме си в темата и всеки има право да си сподели ,дискутира или помечтае , мечтите са безплатни ,а вие ни подминете и не ни четете,все пак сме зрели хора а не ученици или деца от детската градина ,да имаме нужда от забележки или дърпане на ушета  Peace

Мили момичета Асиминки   Praynig,моля да ме извините   Praynig  Praynigза дългия пост ,  Peaceно не можах да се въздържа непрекъснато да гледам какви глупости се пишат за нашата тема и коментарите ни,да вярно е ще кажете ами не ходи и няма да четеш ,но какво да правя като си обичам турските сериали и си търся първо инфо от дадената тема  и така попадам на постове които ме провокираха  страшно много ,още веднъж извинете ме  Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 12:15 от Свет_ВАРНА

Общи условия

Активация на акаунт