Отговори
# 495
  • Франция
И аз сега го изгледах. Очаквах да ме изнерви и мен, но по-скоро ми стана смешно...Не толкова от гостенките, а най-вече от водещата  ooooh! Точно за тук са си повечето коментари, наистина. Изненада ме водещата по едно време като каза, че като пиеш айран или мляко гърдите се пълнели с кърма  Shocked Аз бях чувала, че е точно обратното и, че млечните продукти не са препоръчителни в големи количества  newsm78 И тези болки от кърменето, чак пък толкова...Човек остава с впечатлението, че са адски болки и то при всяка жена, едва ли не...

# 496
Мен днес приятно ме изненада холистичния лекар, който посетих - от отношението му към кърменето. Похвали ме - нееднократно и много - за двугодишния ми (+, дано!) кърмачески стаж.

# 497
  • София
За прословутото предаване (аз нямам нерви да гледам, ужасно се изнервям от подобни глупости) - как все пак се представиха другата страна? За "аргументите" на противничките  Crazy на кърменето и водещата разбрахме...

# 498
  • София
Бяха си перфектни момичетата - кърмачки, обясниха точно, ясно и спокойно какви са правилата за успешно кърмене и към кого може да се обърне всяка жена за съвет. Но нали знаете, когато някой чувства, че нещо е сгафил минава в атака /на принципа атаката е най-добрата защита/. Та противничките на кърменето така крещяха и се вайкаха и бяха толкова агресивни, че кърмачките със своето спокойствие едва ли не бяха натикани "в миша дупка". Онези въобще не им даваха думата, не даваха нищо да се каже и клатеха глава в отговор на всяка реплика. Така изглеждаше на екран. И водещата беше супер неадекватна и не можеше да поведе разговора. Между другото ми направи впечатлине точно това - интелигентността на кърмачките, тяхното спокойствие и липсата на агресия, докато онези, двете скачаха като подивели.

# 499
  • София
Благодаря за преразказа!! Simple Smile
Малко офф - винаги съм се възхищавала на търпението и спокойствието на консултантките по кърмене   bouquet, дали е част от обучението?
Иначе ясно, представям си как е изглеждала "дискусията". На мен ми се струва направо нередно да се провежда по подобен начин, това не им е тема "Блондинка или брюнетка", примерно. Още малко ще ни обясняват и за осоляването на бебета.  Crazy

# 500
  • Франция
Да, добре че бяха кърмачките и се държаха адекватно и нормално  Peace Споделям мнението на Stacked, и наистина имаха интелигентен вид. Аз не се издразних на противничките именно, защото ми изглеждаха простовати, определено не успяха да извадят нито един адекватен аргумент "против" и бяха агресивно настроени. Най-много ме издразни "водещата"  ooooh! Удивих се да я гледам как срича в ефир и доста простееше на моменти  Shocked Представя предаване, а очевидно не беше чувала и за ЛЛЛ   Shocked

# 501
Предаването е голяма пародия, като самата водеща  Laughing hahaha Joy

Можем да сме спокойни, че никой не е гледал предаването  Mr. Green Сигурна съм че рейтинга му е нула  Mr. Green

# 502
  • София
То да се търси аргумент "против" кърменето е като да се търси аргумент "против" дишането. Поставянето на темата по този начин е абсурдно.

# 503
Аз гледах част от предаването - просто не издържам да гледам хора, които се излагат по телевизора Simple Smile
Много се смях на ето тази реплика: "само Маги Малеева трябва да кърми в тази държава, защото качеството на кърмата зависи и от храненето"  Joy Joy rotfImbo rotfImbo
Как съм дръзнала да си кърмя детето, не знам?! Отивам да се срамувам в ъгъла  Mr. Green

# 504
Цитат
"само Маги Малеева трябва да кърми в тази държава, защото качеството на кърмата зависи и от храненето"  35 35 rotfImbo rotfImbo

Mr. Green Имам си нов фаворит от класацията.
Гледах предаването в деня в който гледах ,,Гърдата е най-доброто!'' . Докато  гледах филма звъня на приятелка , която скоро ще ражда да и кажа за филма и как да го намери. Споделих и че би ми помогнал много ако сега ми предстоеше кърмене. И тя ми каза ,че гледа предаването. И веднага ме почна, Ама толкова ли боли???? #Crazy Освен да наплашат някоя бъдеща майка, друго не свършиха!

И едно бисерче в духа на темата:
Седя си аз в едно заведение на съседната маса мама и бебе с дружки на почерпка. И майката на бебето обяснява: Нямате си и на идея колко много ми се кърмеше. Сънувах го това кърмене, ама много ме достраша! baby_neutral

# 505
   Мен не ме издразни предаването....
   Предаване,като предаване.......Водеща,като водеща....
   Показали са част от живота.Майки-кърмачки и майки - антикърмачки , самата водеща някъде посредата.....Видяхме лицата им,излъчването им,чухме какво и как говорят......Кой каквото може...  Rolling Eyes Peace

Аз ,отдавна направила своя избор в ползата на "дългото кърмене", все пак не се опълчавам против майките,които са избрали да не кърмят.Според мен,по-добре е да не кърмиш изобщо,отколкото да кърмиш и да изпитваш омраза към процеса,а косвено и към бебето..... Stop

Това за Маги Малеева.... Laughing Хем смешно,хем....не съвсем....Но това е отделна тема,мисля.  Peace

# 506
  • Cyprus, Пловдив
Малко офф - винаги съм се възхищавала на търпението и спокойствието на консултантките по кърмене   bouquet, дали е част от обучението?
Да,част от обучението е  Peace
И аз да си призная,че много ме издразни предаването,че като си водеща и ще правиш предаване на тази тема-ами мъничко се информирай  ooooh! Издразни ме и как каза:"Аз в клиниката,която родих освен,че помагаха с АМ , го и кърмих..." С какво точно помага АМ  newsm78
А майката,която кърмила 1 ден си личи от всякъде,че външния й вид е по-важен,от колкото какво яде детето й  Wink
Другата русата леля хич не ми се коментира  Shocked

# 507
С какво точно помага АМ  newsm78

Да наддаде достатъчно бебето, че да го изпишат. В нашия случай беше така, колкото и да ми беше неприятно.  Confused

Мира Добрева била покъртително семпла жена, не знаех. А сладуранката, която не ядяла, та как шяла да кърми... И аз не ядях по цял ден преди да забременея, някои неща искат жертви. Егати.  ooooh!

# 508
   Аз не мога да го заредя предаването, и явно е по-добре да не го гледам Mr. Green Интересно, че споделяте за спокойствието на кърмачките, наскоро в една статия тук ни бяха изкарали нас агресивните Laughing
Цитат
Според мен,по-добре е да не кърмиш изобщо,отколкото да кърмиш и да изпитваш омраза към процеса,а косвено и към бебето.....
Много точно казано Peace

# 509
Цитат
"само Маги Малеева трябва да кърми в тази държава, защото качеството на кърмата зависи и от храненето"  35 35 rotfImbo rotfImbo

Mr. Green Имам си нов фаворит от класацията.
Гледах предаването в деня в който гледах ,,Гърдата е най-доброто!'' . Докато  гледах филма звъня на приятелка , която скоро ще ражда да и кажа за филма и как да го намери. Споделих и че би ми помогнал много ако сега ми предстоеше кърмене. И тя ми каза ,че гледа предаването. И веднага ме почна, Ама толкова ли боли???? #Crazy Освен да наплашат някоя бъдеща майка, друго не свършиха!

И едно бисерче в духа на темата:
Седя си аз в едно заведение на съседната маса мама и бебе с дружки на почерпка. И майката на бебето обяснява: Нямате си и на идея колко много ми се кърмеше. Сънувах го това кърмене, ама много ме достраша! baby_neutral

Би ли споделила на мен от къде да го гледам. И аз искам да го препоръчам на една приятелка, която ще ражда и се ужасява като чуе кърмене Sad

Общи условия

Активация на акаунт