Да си живичка и здравичка (и всички покрай теб) и винаги да се чувстваш обичана и уважавана 
Ако детето си е ОК, не мисля че е проблем,вече го давате съвсем като големи деца 

Obache pone za Megeio nqma da izostana... Ta, Megeio , chestit tojden den! S pojelaniq samo hubavi neshta da ti se sluchvat, mnogo usmihnati i slynchevi dni!

Успях да ви изчета последните няколко странички.
Днес ме изписаха от болницата, предстои ми физиотерапия и до 6 месеца трябва да се възстановя напълно, надявам се. Ето и отговорите на анкетата ти:
Заспива или докато я кърмя или докато я носим. През времето, когато е будна иска да я носим на ръце/в кенгуру и да си играем с нея, иначе вика с все гърло. Направо вече от недоспиване и двамата с мъжа ми се движим на автопилот. Той още не се е изнесъл от спалнята, но подозирам, че ще организираме някакви дежурства, защото няма изгледи да се промени ситуацията. Сутрин не чуваме никакви аларми, той закъснява за работа, аз за процедури
Преди поне през деня спеше и заспиваше вечер най-късно в 2.30 и спеше до сутринта...тогава се оплаквахме, ама не знаехме, че и по-зле може да бъде 
Пък и лекарите не препоръчват 

много ми е смешен. Цокаме си и палеца на крака

Именно в такива бурканчета майка ми затвори тиквички. А ако превъртат - мисля, че се продават и такъв размер капачки. 
Именно в такива бурканчета майка ми затвори тиквички. А ако превъртат - мисля, че се продават и такъв размер капачки. 
Може просто при мен да се е получило така, заради някаква моя грешка. А колкото до това, почти съм сигурна, че капачки не се продават.

браво че е стерилна урината 
и после ми го носи наготово
)

И на Лъки сладураната вече почти пълзи, та ще имаме първи пролазили бебета скоро.
Препоръчани теми