Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И аз ходих на Shellac  в Матис. От оформянето на ноктите не съм много доволна, но лака не ми се бели вече повече от 2 седмици. Момичето ми каза, че не можело да ми направи декорации върху Shellac, защото щял да падне по-бързо. А това май не е точно така доколкото знам. 1 седмица по-късно отидох там за педикюр без ваучер с обикновен лак и такива ужасни декорации ми направи (ръката й трепереше), че се зарадвах, че не пожела преди това да ми направи рисунки на ръцете.

# 226
Здравейте БГ-Мами искам да Ви попитам дали има вече отзиви от някои прибрал се от ХОТЕЛ ЛИРА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ....да споделя мнение или коментарче  Rolling Eyes Grinning

# 227
  • София
Споделям много приятно местенце http://niesme.bg/team.php?id=WRMjc2
Бях там, много ми хареса, за съжаление докато напиша хубав отзив и офертата изтекла. Впрочем отварям почти всички линкове с хубави отзиви и все така се случва - изтекли
smile3506

# 228
Seashelly За Идар в предните теми имаше не много добри отзиви. Квартално салонче и аз се колебаех по една оферта, но след мненията на мамите се отказах Wink.

# 229
Seashelly За Идар в предните теми имаше не много добри отзиви. Квартално салонче и аз се колебаех по една оферта, но след мненията на мамите се отказах Wink.

Не ме притеснява, че салончето е квартално, имаха добра оферта, а щеше да ми е удобно като място и транспорт - хващам метрото, не се притеснявам за места за паркиране и т.н..... обаче ми направи лошо впечатление, че са си вдигнали цените в сайта с 30%  Shocked

Не успях да си взема ваучер и мислех да отида без, обаче за една процедура от 19 лв. тогава, сега трябва да заплатя 25 лв.  Shocked и то в рамките на тези 10-15 дена....

# 230
Влизам за пореден път, за да похваля хотел, в който сме пребивавали с ваучер от сайт за колективно пазаруване, а именно: хотел Валентино 2 в град Добринище по оферта на Випоферта.бг
Чудесно си изкарахме с отлично обучен и вежлив персонал, повече от отлична храна (всичко по домашна рецепта и с домашни продукти), прекрасно обслужване, много хубав хотел, ресторант, градина, детски кът.. Лошото е само, че свърши..  Sad
Искам да похваля и минералния басейн на града - "Alpha SPA and Pool"  - чудесно поддържан и блестящ от чистота! Състои се от 2 басейна - детски и за възрастни, като и двата са с минерална вода, бар, ресторант и детска площадка. Много красиво е и го препоръчвам горещо на почиващите в Разлог, Банско и Добринище!
Само едно нещо ни сащиса с града - заведението "Македонска кръчма" - много вкусно, но ужасно скъпо, особено алкохола. Още нещо ми направи много лошо впечатление - запазихме точно определена маса заради детския кът и за да не подвикваме постоянно по детето, но когато отидохме в уречения час точно тази  масата беше заета (докато имаше много други свободни), персонала не пожела да помоли седналите да се преместят и ни настаниха доста далече от люлките, което за нас беше голямо неудобство.

# 231
  • София
да се повторя, че не ми се иска просто да `изгори ` - имам един останал ваучер от офертата за Фенси , но няма да успя да се възползвам
ако някой го иска да ми пише да го пратя  Peace

Каква е офертата на Фенси и как са като цени, тъй като в сайта им предвидливо са пропуснати. Иначе съм "за" ваучера, защото Дъ мол и без това ни е близо.

# 232
да се повторя, че не ми се иска просто да `изгори ` - имам един останал ваучер от офертата за Фенси , но няма да успя да се възползвам
ако някой го иска да ми пише да го пратя  Peace

Каква е офертата на Фенси и как са като цени, тъй като в сайта им предвидливо са пропуснати. Иначе съм "за" ваучера, защото Дъ мол и без това ни е близо.

Офертата е 50% намаление от цената на всички пица и паста, един ваучер важи за неограничен брой пици, а цените са между 7- 10 лева / само големиса по 400 гр. / и аз имам един останал ваучер такаче ако го искаш няма проблем.Между другото важат до 31.07

# 233
Влизам за пореден път, за да похваля хотел, в който сме пребивавали с ваучер от сайт за колективно пазаруване, а именно: хотел Валентино 2 в град Добринище по оферта на Випоферта.бг
Чудесно си изкарахме с отлично обучен и вежлив персонал, повече от отлична храна (всичко по домашна рецепта и с домашни продукти), прекрасно обслужване, много хубав хотел, ресторант, градина, детски кът.. Лошото е само, че свърши..  Sad
Искам да похваля и минералния басейн на града - "Alpha SPA and Pool"  - чудесно поддържан и блестящ от чистота! Състои се от 2 басейна - детски и за възрастни, като и двата са с минерална вода, бар, ресторант и детска площадка. Много красиво е и го препоръчвам горещо на почиващите в Разлог, Банско и Добринище!
Само едно нещо ни сащиса с града - заведението "Македонска кръчма" - много вкусно, но ужасно скъпо, особено алкохола. Още нещо ми направи много лошо впечатление - запазихме точно определена маса заради детския кът и за да не подвикваме постоянно по детето, но когато отидохме в уречения час точно тази  масата беше заета (докато имаше много други свободни), персонала не пожела да помоли седналите да се преместят и ни настаниха доста далече от люлките, което за нас беше голямо неудобство.

Като цяло, Добринище е вече доста по-приятно и уютно място в сравнение с комерсиалното Банско  Peace

# 234
  • София
Днес използвах безплатния ваучер за пицария
"Фенси" в Сити център. Пиците вкусни, както
винаги, персоналът много вежлив.
Оценка - 10/10.

# 235
  • Sofia
Връщаме се от Търново - http://promograd.bg/offers/view/id/16
Всъщност сме доволни, но жалко, че във всеки хотел си има по някое зрънце - най-вероятно роднина-хрантутник.  Mr. Green Бяхме запазили 2 чудесни стаи, но това не им попречи да се опитат да ни пробутат една таванска, с прозорец, който ако искаш да отвориш, ще ти трябва стълба. "Нямало други", а хотелът видимо беше празен, а и надписът "свободни стаи" си стоеше. Като капак и осветлението не работеше. Казвам аз, че осветление липсва, на "русата дама" й се видя височко, с нежелание се покатери, но се оказа, че кабелите са срязани и констатира, че няма проблем така да я ползваме. Или пък 4-ма да спим в другата стая /2 легла + 1 допълнително/  Shocked Shocked Shocked
Беше като в кошмар, а ние сме тръгнали кефа да си правим?! Shocked
След малко се намери стая, а и останалата част от персонала се оказа не на нейното ниво...
Екскурзията беше прекрасна въпреки гротескното начало.
Имаше и изненади в добрия смисъл - светлинно шоу /почти винаги имало в сряда, но не е регламентирано и не го обявяват/ и напълно безплатни музеи - всеки последен четвъртък от месеца /също никъде по сайтовете не го пише/. Този град е скаран с рекламата - сякаш се срамуват от славното си минало и се боят от туристите.  Rolling Eyes Отивайки в чужбина, човек може перфектно да си планира екскурзията, но В.Търново не е чужбина!  Laughing Никакви рекламни материали, никаква информация в нета... Странна работа!  А за инфо от "Информационен център" - забравете! Ще трябва доста да се поучат от Пловдив!
Ако някой се интересува - билетите за операта /за фестивала/ са по 50 лв.
Въпреки безумните "туристически услуги", с помощта на таксиметровите шофьори и услужливи местни хора, а и голяма доза упоритост и късмет, успяхме да разгледаме много неща и останахме доволни!  Peace

# 236
Моите деца карат едно "ваучерно" лято, поради липса на варианти за "бабино", но пък всъщност много добре ни се получава. Simple Smile
С други думи искам да похваля организацията на детски център "Вълшебства" с обяд и плуване в хотел "Берлин".   bouquet

# 237
Аз да се отчета за посещението ни на ресторант "Римини", Лозенец, преди малко се прибрахме WinkС две думи - възхитени сме Wink Не знам дали просто с половинката ни върви на заведения или сме по-малко критични, но за пореден път попадаме на чудесно място Wink Ресторантът е много романтичен, уютен, с прекрасно обслужване, а за храната думите няма да ми стигнат - беше великолепна! Цените не са в никакъв случай ниски, но са оправдани, по мое скромно мнение. Единственият минус е локацията - някак е встрани от по-големия човекопоток и вероятно затова и е слабо посещавано, ние бяхме сами в ресторанта, но сервитьорите казаха, че вечер е така, а на обяд има редовни посетители и вероятно е така. И все пак - бих посетила отново, дори и без ваучер по хубав повод Wink Оценка 10/10, прекрасно местенце Wink

Едит: Малко сводка за цените - за салата, едно предястие, две основни, хляб, две големи и една малка бира доплатихме 14,30 лв към 30-те лв от ваучера Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 11:40 от Шехина

# 238
Здравейте,
За първи път се престраших да пазарувам от сайт за колективно пазаруване (superdeal) и имам въпрос към по-опитните.
Платих ваучера днес към 18 на каса на Easypay, обаче още не съм получила потвърждение на имейла си. Дали нещо се е объркало или просто е било извън работното време... И ако е така дали утре ще го потвърдят или трябва да чакам до понеделник? (че много ми се искаше да се възползвам от него още утре).

# 239
  • София
Кажете нещо за тортите от Колектива - http://bg.kolektiva.net/sofia/frenska-selska-torta.html - поръчах за понеделник, но понеже ще я носим на гости... та да не се изложим  Whistling Blush

И за протокола - искам ваучери за море на Арапя в "Корал"... за август, моля  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт