164та немска дъждовно-минорна тема

• 31 416
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Където ми покаже сърцето
Сбъдваща Praynig за майка ти и  Hug за теб.

Оф,тази тема с носталгията.Тъкмо се чудех дали да си събирам багажа за БГ или да ходим другаде на почивка.Преди една седмица ходих да пращам по автобуса пакет за България и малкият там един час не спря да говори"Хайда мамо да се качваме в автобуса.Искам баба и т.н."

Аз исках да попитам тези които са ходили  в Zirndorf, в парка на Плеймобил дали има и на закрито игри,че сега дъждове пак се очертават или всичко е само на открито.Може и място за спане да ми препоръчате.

# 316
Ооох момичета дайте по весело,че тази носталгия до нищо хубаво няма да ни заведе. Hug

# 317
Мама още е в кома. Никой не знае къде е проблема и защо е в това състояние. Продължават да търсят. Полудявам.

# 318
  • Германия
Сбъдваща,  Hug стискам палци и дано всичко завърши добре. Praynig

# 319
Сбъдваща запали една свещичка на прозореца си,нека тя бъде пътеводната светлина на майка ти към вас. Praynig дано да се оправи.

# 320
CбъдваЩа кураж! Моли се zа добър иzход, надеждата е опра в такива трудни моменти  Praynig

# 321
Сбъдваща,  Praynig

И мен ме тръсва носталгията веднъж годишно. Коледата вече я преживях и си стоя тук. Обаче гледам през лятото поне да отида - заради децата - ходят голи и боси, ядат плодове и зеленцуци на корем..абе друго си е на село при баба Wink Но пък за връщане за постоянно в България никога не съм мислила.

Обикновено отрезвявам още при кацането на летището hahaha hahaha hahaha

# 322
Аз исках да попитам тези които са ходили  в Zirndorf, в парка на Плеймобил дали има и на закрито игри,че сега дъждове пак се очертават или всичко е само на открито.Може и място за спане да ми препоръчате.

Има предостатъчно - няма да скучаете дори да вали, но заради ваканцията може да е малко претъпкано. За спане - вариант 1) директно хотелът към парка или 2) прегледай хотелите във Fürth -  по принцип всичките си отговарят на отношението цена/качество Peace

# 323
Сбъдваща, и аз стискам палци майка ти да се оправи  Praynig

Племеникът ми (7г) ще ми идва на гости и събирам инфо къде да го водя тук из НРВ освен в зоологическата градина и Sealife. Четох за някакво ZOOM- били ли сте там и дали не се припокрива горе-долу със зоолог. градина? Той си пада малко страхлив (както и аз), така че Phantasialand отпада. Други идеи?

# 324
Аzalee,в ZOOM е разкошно,горешо препоръчвам,ама първо го заведи е нашенското зоо,иначе после хич няма да е впечатлен Mr. Green
Съшо така ето тук е супер! Гаранция,че и възрастните ше се забавляват http://www.bubenheimer-spieleland.de/  Grinning
Тук пак може да играе,а хапването е супер и има страхотни торти  chef http://www.krewelshof.de/
Тук съшо не е лошо http://www.gertrudenhof.info/
Да не забравяме и водните удоволствия  http://www.aqualand.de/ При лошо време пак е хубаво Wink
А при хубаво може да отидете тук http://www.otto-maigler-see.de/
Заведи го да погали  елените и козите тук http://www.qype.com/place/23628-Lindenthaler-Tierpark-Koeln А уикенда може да се повози на пони,а има и страхотна детска плошадка Laughing
Съшо и Музея на Шоколада и на Спорта Grinning
Засега това се сешам! А бе,дете,време и пари да имаш Mr. Green

Сбъдваша Hug

# 325
Сбъдваща, моля се за майка ти и мисля за вас! Дано всичко скоро бъде наред!

# 326
Здравейте, искам да попитам нещо относно застраховаката, може някой да се е сблъсквал с това. Значи колата ми е паркирана пред в къщи, съвсем правилно. Преди 1 час ходих да изхвърлям боклука и всичко си беше ок, преди малко слизах пак за нещо до долу и какво да видя, на дясната задна врата 2 кратци, едната 10 см другата 23 см, тази от 10 см е и сериозно дълбока, както и леко натиснато между двете кратци. Прилича като на някой залитнал с колело върху вратата на колата ми. Обадих се на застраховката DEVK, и те казаха че трябва да се обадя на полицаите за да напишат протокол. Обадих се, и те казаха утре да закарам колата при тях Rolling Eyes, и там ще правят оглед или каквото там следва. аз ги питах, ама как така, няма ли да дойде някой да снима пред в къщи, как стои колата, какво е станало, да разпитат някой съсед  Thinking, може да е видял нещо, деда знам и аз какво точно се прави в подобни ситуации, полицайчето ми вика не, просто водите колата в работно време в полицията. Странно ми е това. Иначе колата е застрахована пълно каско, с 300 евро селбсфатайлунг. Сега се чудим с мъжа ми ....какво да правим, ок ние ще я закараме до полицията утре, после се чака гутахтер ли...
Ще се радвам на всякакви отговори и съвети от мамите с повече опит с тези застраховки. Мъжо вика, да не очакваме нищо от застраховката, щели да измислят нещо да ни прекарат, ама как така нали си плащам всеки месец...оф, много съм ядосана #Cussing out

# 327
Сбъдваща  Praynig Praynig Praynig много ви мисля и се моля за вас  Praynig

Вяра, под кратци драскотини ли имаш предвид?  newsm78 
Отиваш в полицията, обаждаш се пак в застраховката, пращат те в сервиз където ви правят оферта, и по нея ще ви платят ако сте застраховани за такива щети.

Аз имах голямо гости този уикенд, 6 френски роднини между 66 и 9 години  Crazy и сега съм гроги.....

# 328
сбъдваща, желая ти много сила Praynig

ейййййййййй, гадни капиталисти бе. скифте какво е времето. ще подам жалба. правят си квото си искат, безобразие. изгниха ми кокалите направо.

# 329
с 300 евро селбсфатайлунг.

selbstbeteiligung  Peace

Аз нямам опит с такива неща, ама на твое място веднага след разговора с полицията щях да се обадя пак на застрахователите и да предам какво са ми казали и да питам дали е ОК.

При нас днес ставаше - като по чудо не валя и беше 24 гр. По случая посетихме една винарна и с какво добро вино поляхме хубавия ден  Laughing Децата търчаха из редовете между ябълките и круши, събираха паднали плодове и си похапваха, еййй живот си е на село Party

Общи условия

Активация на акаунт