164та немска дъждовно-минорна тема

• 31 414
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Немция
СбьдваЩа, много кьсмет на май4ето ти, дано скоро 4уем добри новини от теб... Hug

Племеникът ми (7г) ще ми идва на гости и събирам инфо къде да го водя тук из НРВ освен в зоологическата градина и Sealife. Четох за някакво ZOOM- били ли сте там и дали не се припокрива горе-долу със зоолог. градина?
В ZOOM сьм била два пьти ве4е, баш zоологи4еска градина е, интересно направена, раzделена на кьтове животни от Севера, животинския свят на Африка. Новата 4аст, която представлява Аzия е сравнително нова и няма голямо раzнообраzие на животни. Има и тропи4ески свят, който е на zакрито, сьЩо нова придобивка. Струва си раzходката. Peace

За носталгията... хм.... доскоро нямах такава, бях доста ангажирана сьс следване, работа, 4увствах се добре в Немско, но откакто сменихме Бундесланда и попаднах на ново място, както и родих детето, и се zадьржах пове4е у дома по4нах да zабеляzвам, 4е иzпитвам носталгия по Бг. CrazyИмам пове4е време в момента и явно ми липсват контактите от едно време. Крайно време е да zапретвам рькави и да си потьрся ангажименти иzвьн крьга на дома и май4ините грижи. Mr. Green

# 331
Мама се събуди след 3 дена в кома!  Реагира, разбира, даже се усмихва.
Борбата продължава... трябва да се стабилизира, трябва да се намери проблема и трябва да се излекува. Мистериозния проблем, който вече 3 болници не могат да открият.

Благодаря на всички за положителната енергия!

# 332
Сбъдваща, чудесна новина! В коя болница е сега майка ти? Имат ли лекарите изобщо някакви предположения какво ѝ е?

На нас нещо не ни понесе ваканцията в Бг. И двете деца се разболяха - Т, сополи, кашлица, че за капак и разстройство.  ooooh! Всичките ни планове отидоха на кино, но важно е децата да се оправят.

# 333
Мишенце, дано тази новина последва още по-хубави!  Hug

Аз днес пратих моите големи гарджета на школо. Ние откриваме сезона веднъж с 3 и веднъж с 6 клас Mr. Green

# 334
  • в сърцето на един мъж...
Сбъдваща, много хубава новина, дано открият проблема и да се оправи мама Praynig

# 335
Чудесвна новина! Дано сега бързо открият какъв е проблема  Praynig

И нашата ваканция свърши, от утре започва ДГ. Нищо не разбрахме от ваканцията, с тия дъждове  Sad

# 336
  • Германия
Мишенце, дано тази новина последва още по-хубави!  Hug

Аз днес пратих моите големи гарджета на школо. Ние откриваме сезона веднъж с 3 и веднъж с 6 клас Mr. Green
Днес?! При вас започва учебната година?

# 337
Aми крайно време е, знаеш ли от кога са във ваканция- препържиха се в БГ, стига им толкова Wink Simple Smile

# 338
Aми крайно време е, знаеш ли от кога са във ваканция- препържиха се в БГ, стига им толкова Wink Simple Smile

Joy Joy Joy
Tъкмо се разхладихме тук и посвикнахме на типичното немско време, та и ежедневието ни да влезе в познати коловози

# 339
  • Немция
СбьдваЩа, радвам се , 4е положението се е подобрило. Продьлжавам да стискам палците. Simple Smile

СМГ, на мен това ми е главното притеснение > отивайки в Бг, да се раzболее малкия. Rolling Eyes Особено ме плаши мисьлта zа болница, особено инфекциоzното, про4уто с "комфорта" , който се предлага там. Crazy
Бьрzо оzдравяване на децата. Hug

# 340
Веч, успешна учебна година на децата!

Бибитка, не ме питай с колко лекарства съм тръгнала, та и инхалатора на Алекс мъкна. Ама ми влезе в употреба и след инхалациите днес е по - добре вече.

# 341

Един дъждовно-минорно-мажорен поздрав от Аахен тази вечер:

# 342
unique_v , уникално  Simple Smile красиво е.

Сбъдваща Hug Praynig да открият причината и майка ти да е добре

# 343
кой сайт използвате при сравняване на цените за наемане на кола в чужбина? например за южна Франция и какво е важно да гледам, че до сега не съм наемала кола  Embarassed

браво, Сбъдваща, че майка ти е излязла от комата. Дано все по-добре да става и скоро напълно да оздравее!

# 344
Azalee, пусни в  google "Autovermietung vergleich" и ще ти излязат няколко сайта за сравнение на цените. На самите сайтове задаваш място, дати и ти изплюва всичко, до което може сайта да се добере като инфо.
Юник, много хубав поздрав! Ти да не си сменила техниката с по-висок клалс?

Общи условия

Активация на акаунт