164та немска дъждовно-минорна тема

• 31 363
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
здравейте,извинявам се че нахлувам в темата ви,но имам едно питане
цял ден се ровя в интернет и нищо не намирам
през седмицата имате ли представа(ако има някоя мама в Линген) дали има някакъв автобус до Варна.Разбрах за някакъв автобус на фирмата "Карат-С" който тръгвал от Амстердам и спирал в Линген,но нищо не намирам в нета,а телефоните в офисите им няма кой да ги вдигне.спешно ми е,ако някой има инфо,благодаря ви предварително   bouquet

# 406
Милена/Ени в района съм, но не съм чувала zа автобус(но и никога не съм търсила)

SUNDAE на търсачката не иzлеzе ли това мое писание zа бременността в Германия  newsm78
НаблÜдаваЩ лекар си иzбираШ ти по препоръки, по симпатия или просто кварталния, ако не ти хареса можеШ да го смениШ (както личния лекар в бг.) Болница zа раждане по съЩия начин, даже можеШ предварително да раzгледаШ родилната zала.
Лека бременност  Hug

# 407
Привет моми4ета.
Върнахме се от ваканция и ощ€ не съм 4ела наzад.
Само да кажа, 4е с деца на море в Дания е супер. ЛегоЛанд е само zа бащи и дребни викинги/пирати и подобни ... Такова тър4ане, подска4ане, въртене, пръскане, воzене, пищене ... майките да стоят надале4, но мъжете страшно се zабавляват. Татковците са първи на всякъде.
От Хамбург по мръсен град не съм виждала. Ама ужасен. Нищо 4удно 4е ги хвана колито.
А и такива zадръствания на влиzане в града . Кошмар. Пове4е там не припарвам.
Това от моя милост. Като влеzна в 4ас по темите може и да пиша пак.
Лек ви ден  Wink

# 408
през седмицата имате ли представа(ако има някоя мама в Линген) дали има някакъв автобус до Варна.Разбрах за някакъв автобус на фирмата "Карат-С" който тръгвал от Амстердам и спирал в Линген,но нищо не намирам в нета,а телефоните в офисите им няма кой да ги вдигне.спешно ми е,ако някой има инфо,благодаря ви предварително   bouquet

http://www.eurolines.com/members.html

на тези телефони, могат да ти дадат информация за автобусите.

# 409

http://www.eurolines.com/members.html

на тези телефони, могат да ти дадат информация за автобусите.
благодаря

# 410

Да, племенницата ми си дойде с тях от Улм. През Унгария бяха минали и бяха закъсняли с пристигането в София с 2,5 часа. До Варна се прехвърлят в друг автобус хората. Така, че пътуването става още по-дълго.

Прибра се отново с тях, не бяха минали през Унгария и бяха навреме в Улм. Тя е до Улм.

# 411
жабе добре сте се zавърнали Hug времето как беШе в Дания zаЩото ние тук мухлясахме Mr. Green

# 412
жабе добре сте се zавърнали Hug времето как беШе в Дания zаЩото ние тук мухлясахме Mr. Green

там няма как да мухлясаш, zащото подухва откъм моренцето  Wink беше супер . имаше 1 напълно дъждовен ден, но отидохме в Рибе и раzглеждахме муzея zа Викингите .Направено zа деца да пипат, да се преобли4ат, катерят, строят, мажат, бият с ме4ове . покаzват филми ... Другите дни беше променливо и като огрее става много топло  Wink Ходихме до пристанището zа риба , пекохме миди и картофи на скарата ... Къщата беше голяма и хубава на самия плаж и беше супер zа деца. Имахме си и пералня и сушилня и голяма кухня и суха тераса на 1 ви и 2 рия етаж и никакви проблеми.
Но от леголанда може да се прибереш пълzейки   Twisted Evil

А аz днес имам рожден ден  Laughing

# 413
Благодаря за отговорите. Котарана, не не ми излезе ,това което си писала в търсачката. Незнам  защо, но го видях и ти благодаря. Честно казано за раждане в Англия ми излезе най-много инфо. Първото си дете родих секцио, а доколкто четох и из форумите, тук насърчават естественото раждане независимо как си родил първия път. Ясно ми е, че лекар би преценил най-добре, но ако някой има подобен опит или пък ако може да ме препрати към подобна тема, ще съм благодарна.  Simple Smile

# 414
  • Немция
Жабке, айде 4естито, да праЩиш от zдраве и Щастие.   bouquet

Кьде сте били в Хамбург, 4е ти се е сторил толкова мрьсен? Thinking В сравнение с по/малкия град, в който сме сега Хамбург наистина е по/мьрляв, ама 4ак да е толкова zле не сьм zабеляzала.
А това ме раzсмя.... Laughing
От Хамбург по мръсен град не съм виждала. Ама ужасен. Нищо 4удно 4е ги хвана колито.

SUNDAE , да допьлня, 4е акушерка по/рано трябва да си иzбереш.Ако трьгнеш да тьрсиш такава в последния момент( тоест преz последния месец от бременността ти) може да няма свободна акушерка, която да те поеме след раждането на детето.
Вярно е, 4е секциото при пьрвото раждане не оzна4ава zадьлжително секцио при второто такова, но най/добре това Ще прецени твоя гинеколог.

# 415
  • Primum non nocere !
Привет!
Жалко, но отпуската сварШи  Sad , като всЯко хубажо неЩо , много бърzо

Жабе, много zдрава и обиЧана !   bouquet

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 18:10 от Шехи

# 416
Честито, Жабе   bouquet Бъди жива и здрава!

Много ми беше интересно да прочета за почивката и ще си водя вече записки  Wink Аз всяка година все се напъвам да показвам на мъжа ми колко е прекрасно нашето черноморие, но вече се отказвам и догодина живот и здраве сменяме!

През Хамбург само съм преминавала няколко пъти и това което успях да видя много ми харесва..

Аз пък днес най-после реших да подготвя детската стая за боядисване. В единия ъгъл тапета (Rauhfaser) беше подпухнал и го срязах малко, за да го залепя наново и като рукнаха едни пясъци. Сега разбрах защо в Германия масово са с тия тапети по стените - да залепят хубаво пясъците отдолу да не падат  hahaha (шегичка).

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 18:24 от Шанта

# 417
Жабке, ЧРД! На светъл ден си родена, наздраве!

# 418
Аз пък имам днес имен ден, познайте от 3 пъти как се казвам   Simple Smile

# 419
Искам да попитам има ли някой между вас с първокласник от 15 септ.?
Моя син тръгва на 15 септ., но и до днес не съм получила списъка от у/щето с необходимите неща, и това определено ме нерви вече. Нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт