Нямам още чаве ,но си имам тебе:)))))-6 тема романска!

• 19 798
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Мацки, тя моята свеки почина миличката. Мъжкото свеки ми причинява това. Много ме е яд  и не знам дали искам да ходя изобщо. Чаках тази почивка толкова много и толкова се радвах, а сега той ще е там и ще трябва всички пак да се съобразяваме с него.  ooooh! Чак плаках от яд. Мъжо и той се ядоса, но секъра е такъв, че като си науми нещо, просто го прави. Толкова ли не може да се усети, че не му е с нас мястото там. Ние всички сме хора на по 30 - 35 години, той обаче с нас там!
Как не се усеща, че след целия ужас, през който минахме искаме да си починем, а не да се натоварваме с неговите глупости?  ooooh! А  аз си мислих, ако ни дадат зелена светлина, как може да си направим едно морско бебе (не, че във Варна щеше да е речно  Mr. Green)
На всичко отгоре сестрата на мъжо не живее в БГ и тази почивка ще бъде единственото време, в което ще се видим и ще сме заедно....Да, но все някой трябва да ни се натрапи  Crossing Arms
Намрънках се, но не ми олеква! Пих даже и мастика с таратор (аз, дето не пия), ама и това не помага.  Mr. Green

# 511
Ей, човек да не си даде форумска отпуска, още малко и цяла тема да изпишете!
Аз да се похваля днес минава 5тият ден на пост и молитва и СЪМ ЖИВААААААА!

Браво бе, ЛО! Най-важното е, че поне даде знак, че все още те има!  Hug Hug Hug

Как са моите приятели...да, да, онези смотаните, дето говорят на руски  Mr. Green (Украински де)

# 512
Зузе, някои хора са направо  ooooh! А той въобще бил ли е поканен или просто си е изчислил, че ще идва  newsm78

# 513

Как са моите приятели...да, да, онези смотаните, дето говорят на руски  Mr. Green (Украински де)

Цяла седмица ми обясняват как е невъзможно да се прозвънят по 70 клиента в ден, а днес прозвъняха 120 - шот им казах, че ще има бонус hahaha
Мързели майна и тва е!

# 514
Зузе, някои хора са направо  ooooh! А той въобще бил ли е поканен или просто си е изчислил, че ще идва  newsm78

Никой не го е канил. Даже му беше обяснено, че искаме да сме си само ние младите. Но тази вечер той ни го съобщи ...рече и отсече, без право на мнение да имаме ние. Каквото и да кажем, няма смисъл....започват едни сръдни ужасни....
Мъжо каза: хич да не ти пука, такава изненада съм ти приготвил, че няма да го забележиш свекито, че е там. Аз любопитствах, естествено, но ми казаха само: ще е по-откачено и от 30-я ти рожден ден  Shocked Та май ще се навия да заминем, пА каквото ще да става, нали съм си с мъжо!  Mr. Green

# 515

Цяла седмица ми обясняват как е невъзможно да се прозвънят по 70 клиента в ден, а днес прозвъняха 120 - шот им казах, че ще има бонус hahaha
Мързели майна и тва е!

Нали знаеш - ранЪта праи борбъта  Mr. Green

# 516
Ей, зу сега прочетох за твоя свеки, как така сам ще се самопокани бе.....
Оф не знам, аз съм щастлива от моите свеки, ама все пак в момента живеем на далече...
Но започвам да си мисля, че рано или късно ще си развалим отношенията  Joy

# 517
Ей, зу сега прочетох за твоя свеки, как така сам ще се самопокани бе.....
Оф не знам, аз съм щастлива от моите свеки, ама все пак в момента живеем на далече...
Но започвам да си мисля, че рано или късно ще си развалим отношенията  Joy

Нагло бе...ние не сме си в добри отношения с него, особено от последното му гостуване. Но на него му се ходи и това не му пречи.
Аз все още проявявам непълен канибализм (не съм го изяла нацяло с парцалите), защото си обичам мъжа, но пък си отстоявам моите интереси. В случая обаче не зависи от мен да му кажа да не идва...там ще са дъщеря му и сина му. Много тъпа ситуация. Ако зависи от мен - отварям устата и си го реквам.
Айде, да сменим темата, че ей сега ще му се обадя  hahaha

# 518
Зузке, мани го свекъра. Дай да нищим изненадата от мъжо  Mr. Green Какво ли може да е?

# 519
Казвай, че ше ме ИЗИДЕ любопитството, не знам при теб как е  Joy
Я разкажи за миналата година  hahaha

# 520
Зузке, мани го свекъра. Дай да нищим изненадата от мъжо  Mr. Green Какво ли може да е?

Аз преположих Аквапарка - той каза твърдо НЕ! После каза, че и да си скъсам задника няма да позная. Ама то моето е куку бе...много умее да изненадва. Този път обаче ме сгащи....идея си нямам кво е намислил  newsm78

# 521
Казвай, че ше ме ИЗИДЕ любопитството, не знам при теб как е  Joy
Я разкажи за миналата година  hahaha

Ами то беше преди две години  Blush (нали съм си дърта, вечИ съм на 32) Обясняваше ми, че нямало пари, никъде няма да празнуваме, нищо, че била 30-та годишнина и т.н. И аз ходя като призрак, безразлична, цял ден на въпросния ден. Прибирам се, тъпо ми е, реве ми се и той ми вика: я вземи се облечи, ама като за кафе, да отидем да пийнем по едно някъде, обадил съм се и на еди кои си приятели. Аз още с по-голямо нежелание се облякох. Той ми вика: ама ти за какво я об;ече тази рокля, ние на кафе ще ходим, сложи едни дънки и да бягаме. Не смених дрехите де! Тръгваме и по едно време вече с колите излизаме извън града почти и аз се кокора къде отиваме. Всички ми викат: ами само ще минем да видим какъв ремонт правят на еди кой си ресторант (месец след това се оженихме във въпросния ресторант и те ме излъгаха, че правят ремонт, за да не се усъмня защо отиваме там). Аз нищо не зацепих, даже се ядосах и си викам тез, че тъпи, защо не са казали, че ще ремонтират newsm78 Слизаме от колите, влизаме вътре и всичките сервитьори наредени с едни кърпи в ръцете и в едни глас: Честит рожден ден! Масата ви е готова!  Shocked Ко речи?????? Едни букети ми връчиха и аз те стъписах.  Laughing Сядаме, вечеряме и идва време за десерт: сервитьорката носи една торта и моя мъж, който не може да пее много добре, става и започва да ми пее Хепи бирдей през всички  Joy Joy Joy Направо се раплаках от щастие....А подаръка беше колие и обеци....много стилни и не много евтини, казвам го, защото доста време е пестил за тях. Никога няма да забравя този беден рожден ден!  bowuu bowuu bowuu

# 522
Дай Боже всеки му такъв беден рожден ден!

# 523
Да, беше невероятно просто....

Лолке, похвали се нещо ти бе? Забравихме се  Mr. Green

# 524
Дай Боже всеки му такъв беден рожден ден!
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт