Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 19 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Права си симпли. Просто наистина е жалко, защото е младо момче с бъдеще пред себе си. ИНАче всичко ще отиде по.........В тази връзка, Ники николв и теди САлпаров кога се връщат? newsm78
Утре играем с Франция и дано излезнем  от това информационно и ефирно затъмнение. Crossing Arms

# 331
Теди тренирал лекичко вече, но той преди догодина няма как да се включи адекватно. Ники не знам какво прави. А този турнир и миналата година не го предаваха никъде, аз пак тук бях по същото време и се чудехме с момчетата долу на бара откъде да дръпнем стрйм, но си стояхме в затъмнение.  Rolling Eyes

А, намерих сред снимките една на Тошо да видите извън терена как са му хлътнали страните: http://volleyball.sportal.bg/galery.php?galery=4106&category=5#11 На живо направо мяза на манекенка. И краката му едни много по-слаби изглеждаха и изобщо... Много променен, аз се втрещих от такава промяна за толкова кратко време. Няма и следа от пухкавостта.

Цецо не ходеше ли с една волейболистка? Това момиче тя ли е? http://volleyball.sportal.bg/galery.php?galery=4106&category=5#2 Щото нещо с тия джоланчета не ми прилича да е тя.  Joy Пък и италианската фигуристка не е със сигурност, ние сме финяги в горната част.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 21:52 от simplyaven

# 332
Дано догодина вече са готови и са на терена Peace Иначе да, този турнир е голям проблем, но на мен не ми е достатъчно да прочета резултат от мачовете Sad Ще ми се да видя нивото на играта на момчетата. Изненадаха ме приятно в последната среща, но все не мога да повярвам още , че са толкова добри!

# 333
Еми... самолета и ей го къде е.  Grinning

Ауу, Владо е запазил блесналият поглед и в София.  Joy http://volleyball.sportal.bg/galery.php?galery=4106&category=5#16 "Пред нас са блеснали житаааата, окъпани от тоооопъл дъъъъжд..."  Joy

# 334
Отивам да го хващам Mr. Green
Брех тоз Тошо на някоя диета ще да е бил. Или слуховете са верни и радо наистина ги е изстискал до последно за това Европейско. Иначе тази "цецовата" не ми прилича да е тя. Малко нисичка ми се вижда за волейбол...

# 335
Мне. Кремена се казваше волейболистката... От друга страна, може да се е изрусила.  newsm78 Не че тя е ниска, той е много висок. Нашите жени волейболистки също повечето им стигат до раменете на мъжете. А аз няма да казвам докъде им стигам.  Joy

П.П. За мен беше изненада, че в женския ни отбор не са чак толкова високи, все си мислех че са бетер мъжете.  newsm78

Има прилика с Кремена, ако си е изсветлила косата. Тя е 1.85 висока, тъй че може и тя да е. Щото нали голяма любов, ала бала, сега ще се разочаровам ако са се разделили. Сърце не ми дава да понеса още една драма свързана с тоз отбор.  Joy

Camomilla, кажи клюката, недей се спотайва в Исландия.  Laughing Не може да не знаеш коя е таз знойна убавица, да не е италианка?  Thinking

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 22:20 от simplyaven

# 336
Русата мацка до Цецо няма нищо общо с Кремена Каменова. Само това да ви кажа. Явно му е нова приятелка. Само който не е гледал дори и един мач на Кремена може да я сбърка.

# 337
Off нямаше ме сега чета че сме били..Браво но Турция не са нащата черга

Сега намерих това...не знам дали дават  live...понеже сега няма нищо..но утре може да опитаме Peace

Русата мацка до Цецо няма нищо общо с Кремена Каменова. Само това да ви кажа. Явно му е нова приятелка. Само който не е гледал дори и един мач на Кремена може да я сбърка.

Ето я бе Кремена Каменова Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 00:15 от lozeva

# 338
Тази русата мацка не може да е 1,85, защото аз съм се снимала с Цецо, при положение че съм 1,65 и с по-малко от 15 см платформа и му стигам почти до рамото, тази е доста по-ниска от 1,85 със сигурност.

# 339
E, на мен сърце не ми даваше да я отпиша Кремена, ама щом казвате.  Rolling Eyes А за височината, с 15 см платформа аз не мога да ходя, тъй че не знам къде би ме въздигнала. Аз на почти 1.70 височина до Цецо съм като въшка.  Joy

Жените потеглиха в ранно утро нанякъде.  Thinking

lozeva, и на този линк май няма нищо.  Tired Егати измисления турнир е този.  Whistling

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 12:58 от simplyaven

# 340
Не е измислен , провежда се ежегодно турнира, просто французите не са предвидили никакъв стрийм или тв предаване защото интереса при тях не е особено голям. Волейбола във Франция е слабо популярен и се нарежда след футбола, баскетбола, хандбала, та дори и след ръгбито. Ние и Полша сме единствените държави, където волейбола е първи или втори по гледаемост спорт. Почти навсякъде другаде по света волея е далеч след футбола и баскетбола, а дори и след други спортове. Така, че не е странно, че при домакин Франция турнира не се излъчва никъде. Виж, ако бяхме на турнир в Полша щеше да има поне десетина стрийма и няколко телевизии, но уви.

# 341
Oh... Да, благодаря, че ми обясни и "разбра" хумора и в този пост. Сега дишам по-леко вече.  Whistling За твое сведение в Русия, Бразилия, че и Испания волейбол се гледа много. И е меко казано странно типичният френски национализъм да лиши французите от която и да е изява на техен национален отбор. Това ти го казвам като човек, който е живял там доста време. Та, да - за да липсва каквото и да било предаване, турнирът просто не е... да.

# 342

Аман вее от този турнир наистина. И аз нищо не успявам да открия и тези мачове ще ги гледаме...ама другия път
Симпли не знам Цецо докъде си му, но аз със скромните 1,60м не знам доъде ще стигна hahaha Whistling. С токчета докарвам 1,75, но и това ми се вижда смешно малко за техните ръстове от 200 и нагоре см. Thinking Момичетата не знам колко са , но и аз като теб съм с впечатление, че с апо- височки. Явно не е тоЧно така!

# 343
Аууу, и ти ли с 15 см токчета ходиш? Възхищавам ви се. Аз ще се утрепя.  Joy

Много е дразнещо да не може да се гледа никъде нищо. Много.  #2gunfire

П.П. Аз имах едно време гадже (разказвала съм тук) от техните среди, 2.02 беше висок. И странното е, че тогава изобщо не ми правеше впечатление. А сега си представям, че сме били много комична двойка.  hahaha

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 15:52 от simplyaven

# 344
На мен пък такива двойки с толкова голяма разлика в ръста много ме радват!! И са изключително сладки Wink

Общи условия

Активация на акаунт