Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 19 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
на мен хем са ми сладки хем странни. Ама представете си ме мене от моите висоти Mr. Green Някои см-три ме докарват великите 1,59. И да симпли с токчетат сме чви приятели от 7 клас Crazy Някои са ми ниски де, най- много 5-6 см. Имам няколко по- високи от 13-14-15 които естествено не нося всеки ден, но като цяло не ми е проблем.
Пък за турнира и аз многоооо се ядосвам. Просто не е честно, но май до 10-ти нищо няма да се гледа Sunglasses Какво става с мача с Франция новини има ли?

# 346
# 347
И аз резултати следя, но... Яд ме е, изобщо не е същото.  Crossing Arms

Това с височината води и до чисто практически проблеми.  Laughing Например, танците са тера инкогнита. Но тогава не ми е правело впечатление. Та, на Цецо му пожелавам този път щастлива връзка. Трудничко е ако момичето не зареже всичко и не стегне багажа. Да се върна на темата, де. Защото нали от него тръгна разговора.  Simple Smile

Руснаците ще се готвят за титла, то е ясно. http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=323395

Но и ние сме сред топ фаворитите!  Grinning http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=323396

svesim, Ким Кардашиян и гадже значи трябва да те радват много!  Grinning

# 348
А това дали не е италианката, да му е дошла на гости  Cry Thinking
Иначе гледам мачът върви равностойно, те попринцип Франция са труден съперник макар че на мача в София не играха кой знае как.

Едит: Аз попринцип не харесвам кой знае колко Ким, но да с приятеля и' май вече и' е съпруг, много ме кефят като двойка  Wink

# 349
Брех, четири страници сте изписали Hug И си додохме на думата за клюкините Mr. Green
Симпли, имаш една бира от мен за директните репортажи, може австрийска, още виенска Thinking
Радвам се, че сте добре, оптимисти сте. И подкрепяте отбора. Мале, в спортал пак каква помия се лее, срещу Тошо, срещу Андрей, срещу Лимонов. Ще ме помислят там за роднина на Жеков, толкова много се налага да ги оборвам, че се моря вече Joy Потен съм, верно Laughing

# 350
То попринцип в Спортал само помия изливат, аз отдавна спрях да ги чета, защото тоя всичкият негативизъм понякога много ме  Confusedнапряга

# 351
мен ме амбицира и си крещя срещу всички. Laughing
33-35! Гаси гейма, а ! Party

# 352
Спортал и аз по тази причина започнах да го избягвам, но днес понадникнах. Дедо, познат аватар мярнах там Simple Smile А Дидо геройски се обяснява с разпенили се фенове. Къде намира търпение не знам.
вече с нетърпение чакам европейското. Тъкмо ще съм и в отпуска Laughing

# 353
Хе-хе! Бях поспрял да пиша там, но с Дидо съм готов общ фронт да направя срещу злобни хейтъри.  Laughing

# 354
Браво на гейма. Супер много ме е яд  #Cussing out че няма къде да се гледа. Това официално на нищио не прилича #2gunfire Да бяха измислили тука нещо по БНТ да го дават знам ли. Crossing Arms
Симпли зависи колко си свикнал с танците и токчетата Mr. Green   friendship smile3539
За Цецо мога да кажа, че и аз му пожелавам успешна връзка. Чудя им се аз как успяват да ги поддържат при този начин на живот newsm78 Браво на тях!

# 355
И аз се чудя, защо продължавам да пиша във форума на спортал. Там пишат някакви хлапета, които нищо не разбират от волейбол, но непрекъснато се правят на големи разбирачи и си позволят да критикуват националите за щяло и нещяло. Очевидно защитата е кауза пердута. Ние сме такива хора и имаме непрестанно нужда да плюем по някого. Днес бяха баскетболистите, сега са волейболистите. Не знам защо се изнервям толкова от малоумни коментари.

# 356
Дедо, ма ти и там ли списваш?  Laughing За репортажите няма проблем, но кратички бяха тази година. Този Радо с тези турнири. Отне ми шанса да съпернича на Гунчевата.  Joy Бира казваш. Виенска? Ама аз проверявам за билети. Изобщо не е моментът да се юрна натам, но лудостта не ме напуска.  ooooh!

Имам чувството, че тренират психика в момента. какви са тия геймове, какви са тия героизми...  Mr. Green Е, как може това да не се гледа сега!!! Адски ме яд!  #Cussing out

Този коментар от Спортал обаче ми хареса:
Цитат
''националите'' по футбол да съберат по 10 капачки от бира и да спечечят екскурзия до Виена за финалите на европейското по волейбол!!!за 1 час са ги събрали!
  Mr. Green

svesim, коя италианка? Фигуристката ли? Ааа, не, колежката аз я знам на външен вид. Пък и този стайлинг на девойката ми е баш български, честно казано.  Laughing

tinki , аз от лични наблюдения - стабилните им връзки/бракове са обикновено когато единият партньор наистина зареже всичко - учене, работа, амбиции и т.н. и се посвети на деца, семейство. За да може другият да е отсъстващ поне 50% от времето. Отделно, че с живота в чужбина се наслагват и други неща - да може да се оправяш сам, да свикнеш да разчиташ на себе си, защото мъжът/жена ти е по лагери, състезания и т.н. Та, освен чистата липса, се добавя и характер да си гледаш децата и да си си самодостатъчен. Не е невъзможно, естествено, но не е и лесно.  Simple Smile Вече като попорастнат децата, може и да учи жената (ако тя е неспортистката) и да работи, но първите години са критични. Аз имам и приятелка, която преди н-на брой години беше много голяма любов на един от отбора на Любо Ганев тогава. Те се разделиха именно защото тя не можа да се справи сама навън. Не е за всеки. Пък отделно, че си имаш вкъщи режимен съквартирант - режим на хранене, режим на спане...  Laughing

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 22:50 от simplyaven

# 357
Така. 3:1.  Tired Да видим поне статистика.  Rolling Eyes

# 358
Може да прозвучи странно и дори песимистично, но тази загуба от французите направо ме шокира. Докато не видя статистиката няма да повярвам, че са играли Матей, Владо и компания. Същите, които до преди няколко дни си правеха гаргара и с Франция и със Сърбия сега с мъки бият Турция и падат от Франция без Самика. Какво е целял Радо не знам, но дано това да е някаква заблуда за противниците.Резултати от контроли не ме притесняват, но просто не виждам логика в подобен резултат.

# 359
Аз да сверя часовника: http://eurovolley2011.com/en/schedule.html Само аз ли виждам някакво разминаване - в таблицата горе има полуфинали в Карлови Вари за нашия поток, а отдолу полуфиналите са само във Виена.  Shocked Остава да успея да се класирам за Виена и да разбера, че нашите играят полуфинал в Карлови Вари, за да се гръмна.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт