Волейболните ни национали (7) - Лятна, гореща, подготвителна!

• 19 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Деси страхотни снимки, чаровна дъщеря и дано някой ден си имаме горда фен- мама в групата на световноизвестна волейболистка! Hug Simple Smile

# 226
Здравейте и от мен. Диди много се радвам , че ти е харесала залата, мача и всичко. И най- вече, че си нямал проблеми в София, че аз си знам какво е да си в необрано лозе там Embarassed hahaha и то сам.
На мен мача ми хареса. Късичък беше, но с чудесен резултата. Матей и Владо играха прекрасно. Теди също даде всичко от себе си. Много ви се радвам на снимките и на това, че са толкова отзивчиви момчетата и дават автографи. Чак и аз се замечтах отсега hahaha Whistling
Деси дъщеричката ти наистина е гяляма сладуранка. Hug Пожелавам им успех със спорта и да се хвалиш тук с нея Heart EyesЗа олимпиадата четох, че тъй като започвала по- рано се налага Световната лига да бъде преразгледана, защото нямало как да е с такава продължителност и трябва да е по- къса. Май мачове във Варна няма да има и по  тази причина предварителните мачове ще се изиграят за 3-4 дни. Радо затова натиска толкова момчетата за физическа подготовка, защото който стигна до финал ще играя 6-7 мача. С нетърпение очаквам да започва вече европейското. Искам да ги гледам точно такива. Силни. Да смазват всички по реда си Simple Smile

# 227
Аз проблеми със София поне в центъра нямам. Проблемът е , ако се излезе от центъра в някой от кварталите. Иначе от халите се стига до залата с трамвай 20. Е не спира точно до залата, но пътя до залата от там е 5 минути. Залата определено е прекрасна отвън и отвътре и си заслужава човек да влезе в такава, защото свикнали в нашите соц. зали първото влизане е направо като някакво прераждане. За момент си помисляш, ето и ние малко по-малко се доближаваме до Европа. За съжаление подобно съоръжение за момента и дори за близките години е възможно само в София.  Единственото, което донякъде не ми допадна от атмосферата в мача е, че Теди Джорджо ораганизира мексикански вълни по време на играта и изтървах някой интересни моменти. Трябва да се организират според мен в почивките, но това е мое мнение. А и мисля, че до някаква степен разконцентрират нашите играчи.

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 23:15 от dido1302

# 228
 Rolling EyesСъвсем ви изпуснах дирите..
Един поздрав от мен newsm10

# 229

Леле, насълзиха ми се очите! Страхотно е!!!    bouquet   bouquet

# 230
  • при него
Хей Лозева, наистина се загуби ти.. Как си? Коментари за момчетата да споделиш?

# 231
Страхоооотен клип. Супер е направен. Такова чувство предава, че не знам. Само ние тук в темата си знаем какво е Mr. Green Браво. smile3525 newsm20

# 232
Хей Лозева, наистина се загуби ти.. Как си? Коментари за момчетата да споделиш?

Благодаря добре съм..Била съм и по добре Rolling Eyes но...
За съжаление пропуснах откриването на новата зала...сега и турнира...хвърлям по едно око във вестниците...но още не съм в 4ас..
Но вярвам на Радо 4е сме на правилен път Peace

# 233

браво страхотно е  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 234
Ей група Crossing Arms къде се криете? newsm12
Изпаднахме от 1вата страница,излагаме се Rolling Eyes
Симпли, Камомила, Деси, Дедо, Татяна, Шушулчо, Катрин и даме прощава още някой ако го изпускам Embarassed къде сте?
Хайде скачайте от леглата подкрепете се с нещо
Ще гледаме мача във вторник нали? Hug

# 235
За мое най-голямо съжеление, аз която живея във Варна няма да мога да отида да гледам мача,защото ще съм в чужбина, но напомням на тези,които мога а присъстват,че билетите вече са в продажба, и май не са останали много.

# 236
И аз няма да мога да отида(не че съм от Варна де  Wink ) Sad Ще подкрепям момчетата от БНТ1 Mr. Green

# 237
Я ме светнете, че напоследък имам доста задачки и не съм в час. Това във вторник от колко часа е, мач със Сърбия ли е и как да си хвана БНТ1от чужбина, ако знае някой .

# 238
Здравей Камомила!Мачът е със Сърбия/ Ще се играе във Варна. От 17:55 бг време във Вторник.
Виж тук

# 239
  • Някъде в търсене ............
Привет Hug
Ако имаме тв ще го гледам мача, заминавам на море утре и ще съм на 50км от Варна, ако стане  може и да отидем на мача Sunglasses Ако не , ще си ги подкрепяме по тв то.
Тинки много благодаря за почерпката  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт