90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 146

• 45 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Нана, хапни нещо сладичко за главоболието, един въглехидратен обяд може да ти дойде добре.

Все още не ми е ясно дали ще ям изобщо нещо. Закусих с две малки праскови. Сега се наливам с вода и кафе.

# 661
привет и от мен.
аз първия път бях малко несериозна, устисках 48 дни, ефекта беше страхотен, но... Embarassed провала е само и единствено за моя сметка.
сега отново се нареждам във вашите редици, като съм си обещала нещата да са сериозни.  Naughty
чела съм повече от нещата, но искам да чуя и вашите мнения относно това, дали ако обяда и вечерята не са еднакви е сериозен проблем и размяната на дните, предвид едно кръщене и една сватба  Grinning
другата ми дилема е, че не пия кафето без мляко и захар. ще ги намаля но фатално ли ще е? Peace
за резултати ще пиша допълнително, а днес ми е плодов ден
з-диня
о-банани
в-пъпеш

# 662
Привет фиданки,

Най- накрая и аз мога да се похваля с -1кг.Така беше заспал този кантар, че ..........
Днес белтъчен - З-2бр.праскови, О-сирене с домати, В- сафрид с салата домати, краставици, чушки!
Успех на всички продължаващи и новодошли!

Нана на мен добре ми действа айрян.

# 663
  • София

другата ми дилема е, че не пия кафето без мляко и захар. ще ги намаля но фатално ли ще е? Peace

Какво значи не ги пия? Като си решила да си на диета, ще го пиеш както трябва.

# 664
3 в 1 сигурно изобщо не може, та то е бъкано със захар?

На мен кантара днес ми е на 62.9 при начални 64 във вторник сутринта. Не че се надявам да свалям по 1 кг на всеки 3 дни, ама си е окуражително Mr. Green

Аз си признавам, че на Дюкан диетата не бих могла да я спазвам и 2 дена.  Peace
незнам колко най много кг.си била но ако си била 100като мен на всичко би била готова за да отслабнеш PeaceКолко време трябва да мине от закуската(плода и обяда )че май късно закусих а скоро трябва и да обядвам и да не е много близо иначе за времето между обяда и вечерята ми е ясно Hug

# 665
2 часа минимум между закуската и обяда.

# 666
Здравейте ! Минавам от отчета края на диетата.Обиколките не съм мерила,разчитах само на кантарчето  Laughing започнах диетата 64,8кг. и я приключвам 53,7кг. при височина 1,58см.
1 цикъл - 9,3кг. свалени
2 цикъл - 1,5кг. свалени
3 цикъл - 0,3кг. свалени

Общо свалени: 11,1кг.

# 667
Здравейте ! Минавам от отчета края на диетата.Обиколките не съм мерила,разчитах само на кантарчето  Laughing започнах диетата 64,8кг. и я приключвам 53,7кг. при височина 1,58см.
1 цикъл - 9,3кг. свалени
2 цикъл - 1,5кг. свалени
3 цикъл - 0,3кг. свалени

Общо свалени: 11,1кг.

Shocked 9,3кг първия цикъл?? Ехааа!!! Супер! Надявам се да си постигнала това което искаш и също ти желая успех в почивката и в запазването на постигнатото!   bouquet

Аз преди малко отчетох един ню-ню минус от -700гр за доста дни. Явно задържам..,но нищо. Важното е да не се качва нагоре. Другата събота ми е водния ден(който ще е плодов най-вероятно)  Laughing

# 668
Здравейте! Благодарение на вашите резултати и аз се амбицирах да започна диетата. Днес ми е първия плодов ден и се надявам да го издържа. з-пъпеш;о-диня;в-салата от домати.
Пожелавам ви хубав и минусов ден!

# 669
Благодаря за поздравленията!

Добре, че ми казахте за храненията.  Embarassed Аз и преди като спазвах режима си хапвах през 4 часа по нещо ... за междинка я кисело мляко, я чаша прясно мляко. Сега ще си взема бележка и ако пригладнея - чайче Simple Smile

# 670
искам да питам понеже съм преди МЦ ли не свалям нищо ? Sad

# 671
Днес въглехидратен:
о: сладолед
в: препечена филийка със сладко

МЦ-то ме държи здраво и направо съм полудяла за сладко Crazy

# 672
искам да питам понеже съм преди МЦ ли не свалям нищо ? Sad

Най-вероятно - да. Предлагам ти да се измериш като ти свърши.  Wink

# 673
щото още не ми е дошло но усещам че ще се случи а не мърдам на никъде то ми е и 6ти ден ама не  знам...

# 674
Аз съм котва на 57 днес съм на варива
З-Круши
О-тикавички с ориз и салата
В- същото

Общи условия

Активация на акаунт