90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 146

• 45 256
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Здр. и от мен:
Днес закусих в 5 сутринта 10 сливи EmbarassedБях премряла от глад,после към 9,30 грозде...и сега набивам ядки за обяд Rolling EyesПо колко пъти на ден може да се яде в плодовия и може ли за вечеря да си спретна салата от домати и краставици? newsm78

# 676
При всички ли след първият цикъл свалените кг са най много?

# 677
  • Варна
Но аз и ям малки порции, защото искам по-бързи резултати.
Внимавай обаче с това решение да не стресираш организма си и да спре да сваля килограми. Peace

# 678
При всички ли след първият цикъл свалените кг са най много?

Ами аз имам 1 кг. Както искаш го смятай  Laughing

# 679
R&B&G До 5 хранения на ден. Може и салатки, но да не са овкусени.

betiitu Обикновенно, но все пак си е до организъм.

# 680
какво да правя ако не съм гладна на обяд и огладнея следобяд

# 681
Ядеш като огладнееш, но внимаваш да ти остане достатъчно време до вечерята.

# 682
  • София
Аз днес белтъчен ден, закуска - пъпеш, обяд - свинско със зеле (доста  Embarassed), вечеря ще видим, може и варени яйца със салата.
Във въглехидратния ден ни се очертава едно гости на барбекю. Много ще е интересно, останалите на пържоли, а аз сладкиш - примерно.
Мен пък ме интересува има ли значение колко се проточва едно ядене? Като се приберем с малкия от разходка, съм прегладняла, но трябва първо него да оправя. Затова по някое време започвам да хапвам по 1-2 залъка през 5 мин, да кажем, и накрая сядам да си ям спокойно. Сигурно и това ще се окаже грешка? Simple Smile

# 683
ДД на всички  Hug
Днес съм на варива - закуска - диня обяд и вечеря - картофи със салата  Heart Eyes
Добре дошли на всички нови и много успехи  Hug
Аз свалих за 1 цикъл -2 кг да попринцип се свалят най-много в първия .

# 684
уфффф аз се освиних. Една купа салата си бях донесла на работа - краставици и домати със сирене, обче хапнах и варено яйце и май комбинацията беше лоша. Стана ми ужасно тежко и се чувствам като плондир. smile3518
Поне със сигурност няма да ми се прияде до 20:00  

# 685
Здравейте, момичета!
Аз се поизложих малко с диетата-ходих на море и я подкарах на една риба на скара всеки ден... Embarassed  Но се завърнах успешно и пак съм с вас. Днес съм четвърти ден-на плодове: З:2 нектарини
О:сушени кайсии   СЗ: суров слънчоглед   В:пъпеш
Успешен ден на всички! Hug

# 686
  • София
Аз днес белтъчен ден, закуска - пъпеш, обяд - свинско със зеле (доста  Embarassed), вечеря ще видим, може и варени яйца със салата.
Във въглехидратния ден ни се очертава едно гости на барбекю. Много ще е интересно, останалите на пържоли, а аз сладкиш - примерно.
Мен пък ме интересува има ли значение колко се проточва едно ядене? Като се приберем с малкия от разходка, съм прегладняла, но трябва първо него да оправя. Затова по някое време започвам да хапвам по 1-2 залъка през 5 мин, да кажем, и накрая сядам да си ям спокойно. Сигурно и това ще се окаже грешка? Simple Smile

Не се проточва. Сядаш и ядеш. Или преди да оправяш детето или след това.

# 687
отслабваща, аз имах предвид, че при това разнообразие от диети не бих могла да ям точно месо всеки ден  Peace Но ако тя ми влияе най-добре, то е ясно, че и нея ще подкарам  Simple Smile

Сега току-що хапнах краставици, а за по-нататък съм си приготвила диня. Ядки имам под ръка всякакви сурови, но пък не обичам ooooh!

# 688
  • Пловдив
лято, без значение дали си на диета или не, една от причините за натрупване на излишни килограми е именно хапването на крак, на бързо или "сега две хапки, после още три и накрая да си довърша вечерята". А това дали ще ядеш преди да оправиш детето или след това е въпрос на организация.

# 689
  • Свищов
От днес мисля (по-точно вече започнах) с диетата. Не знам колко килограма съм, нито колко точно искам да сваля. Искам да се чувствам добре в кожата си и да се науча да ям по-здравословно и в определена степен разделно. Но ми е много трудно, защото съм свикнала да ям по малко като количество, но много често и ако не хапна нещо на 2-3 часа почва да ме боли корем и да имам метален вкус в устата. Причината е, че имам доста ниско кръвно, а и в топлото време често сближавам граници. В този случай тази диета противопоказна ли е?
И още един въпрос - може ли да се пие нес кафе (естествено без захар) или трябва само еспресо?

За днес менюто ми е:
З: праскови
О: омлет със салата домати
В: дробчета със зеленчуци на фурна

Общи условия

Активация на акаунт