90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 146

• 45 252
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Днес белтъчен - за закуска 2 нектарини, за обяд бъркани яйца с чушки, домати, 3 маслини и поръсени с чубрица, за вечеря - пилешки гърди с билки с гъби и топено сирене...
Вече ми е пети ден, кантара ми е механичен и в зависимост от това къде стъпвам показва различни резултати, ама май съм отслабнала с около кг.
Умишлено се обличам в тесни дрехи за да си напомням непрекъснато колко съм дебела Embarassed Embarassed Embarassed

# 691
Моите дрехи почват да се разширяват, дънковата пола ми се върти почти свободно вече. Но е  купена отдавна, още по-едра бях преди няколко месеца, като я взех.

Най си се усетих колко съм кръгла на морето край басейна. Банските не прощават...

# 692
И аз днес си плувам. Не съм гладна, добре се чувствам, ще го изкарам без никакви проблеми! И аз нямам кантар на близо, така че няма да мога да се притегля, но определено се смалявам. Grinning Успех на останалите плувкини! Hug

# 693
съжалявам за кофти въпроса,но ми е любопитно да знам...извинявам се за мрънкането,но да ви споделя,че освен,че май не свалям не ходя и редовно до тоалетна,а преди не беше така...какво става с мен не знам от МЦ ли е от какво е тотално съм се предала вече...

# 694
От колко дни си на диета, колко имаш да сваляш?

# 695
днес ми е шести ден имам около 10 кг да свалям

# 696
За 6 дни не виждам какво толкова искате да свалите? Не може на ден по кило. Търпение малко, повече спорт, повече вода, спазване стриктно на режима, внимавай порциите ти да не са твърде малки, по-малко сол. Има момичета, които свалят някакви грамчета за цял месец и не се отчайват, та ти за 6 дни ли ще се откажеш? Напиши си няколко менюта, спазваш ли часовете на храненията?

# 697
спазвам часовете закусвам в 9 обядвам в 12 и вечерям в 18 часа всеки ден...пия вода...спортувам...днес съм на варива и си правих картофи на фурна след малко ще хапна същото но половината от обяда...също така спортувам,но както казах съм пред МЦ и може от това да задържам

# 698
Да, МЦ-то също е фактор. Измери се след като ти свърши. И успех! Wink

# 699
ок мерси

# 700
Абе много бързо се изписа тази тема  Laughing

Днеска съм на плодове, но нямам апетит с всичките ядове на главата ми.
Сутринта бях на две сини сливи, на обяд на плодова салата от 1 праскова, половин банан, няколко каисий.
Казвам ви тотално не ми се яде, направо съм в ужасно настроение  #2gunfire

# 701
 dibk и аз съм като тебе...много скапан ден ми е днес и съм нерви постоянно

# 702
Здравейте и от мен!

Днешният ден ми е за варива:
З - пъпеш
О и В -чушките на Нана    bouquet - Който не ги е пробвал още само губи. Аз по принцип след като ям ориз бързо огладнявам , но днес след 2 чушки за обяд, очудващо все още ми държат сито.

welcome на новите попълнения!

krem4et0 , и аз по принцип съм с много ниско кръвно и доближавам границите , но тази диета не е в никакъв случай противопоказна за такива случаи , защото тук няма лишаване на организма от никакви вещества. Естествено трябва да пиеш много вода - 30 мг. на кг тегло.Също и избягвай зеления чай, който смъква кръвното. Ако си свикнала да ядеш на често хапвай за С.З. някакъв по-кисел плод.За кафето аз лично предпочитам вареното кафе , защото за мен нес-а е химия , но смятам че не е проблем да го пиеш (без захар).

# 703
И на мен ми е малко кофти ден за съжаление и сигурно затова апетита ми съвсем го няма. А и на мен ми е първи ден на МЦ на всичко отгоре.

# 704
  • София
Благодаря за отговорите на моята питанка! Знаех си аз, че ще да е неправилно... Simple Smile
Като стана дума за часове, някъде бях мярнала да се обядва между 12 и 13:00, това така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт