Януарски бебета 2012 - тема 5

• 26 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Киара беше писала, че ще ходи на море.

# 541
  • София
Добрутро, момичета!
По закона за всеобщата гадост, днес понеже е събота и окорих ей такива очи  Shocked в 6 часа и край. А през седмицата едвам ставам в 8 за работа и си викам днес най-сетне ще заспя.
След малко отивам да изритвам мъжа от леглото и отиваме в Младост в Сватбения център  newsm44 да си търся роклА за сватбата, макар че едва ли ще купуваме сега. Незнам колко ще ми порасне корема до 10.09.  newsm78
Ние снощи малко попрекалихме с  luvbed и сега малко ме стяга коремчето от време на време......
П.С. Качих малко снимки на бебешорски дрешки. Simple Smile

# 542
Дааа, щекотлив е въпросът с ваксините у нас... Не ме притеснява толкова дали/или, колкото задължителният им характер. Първото ми дете е от тези, при които именно ваксините му докараха някои, хм, така да се каже, странични ефекти. Сигурна съм в причината, понеже ясно се изрази след последния прием на Синфлорикс. Не дай си Боже да се случва, има случаи със сериозни заболявания и отклонения, причинени именно от тях. Наистина, хубаво е да се информираме подробно и внимателно, преди да вземем решение. Или да си изградим мнение. То решението явно е наложително, за съжаление. На малкото бебе ще му слагат ваксините, къде ще ходя. Само че ще го водя на хомеопат, който да му изпише адекватни средства преди/след ваксинация. Впрочем, на Никола проблемите именно хомеопат ги лекува.
В четвърътък ходихме на палатки в планината. Беше ми твърдичко и малко некомфортно за първи път, откакто се помня. А се помня доста от отдавна. Mr. Green

# 543
  • София
здравейте,
отдавна не съм писала но гледам да не ви изпускам.
исках да попитам захванал ли се е някой да освежи новата тема?
Кафенце това за прегорексията е много страшно!  ooooh!
Честито на всички разбрали цвета на гащите Peace
Дидка-бандитка успех с роклята, сигурна съм че ще си приказна булка Peace
имах тия дни проблеми с работата и си докарах оная вечер болезнени контракции от нерви. по тоя повод да ви кажа нищо не е по важно от малките слънчица растящи в нас и нищо не заслужава да ни обезпокоява и тях съответно Peace
желая ви много спокоен и усмихнат ден Praynig Hug Peace

# 544
Добро утро,
по повод прегорексията тези хора са луди, вярно е че никоя жена не иска да стане слоница, но пък си е съвсем нормално да качиш поне 10-12 кг. /аз толкова качих с малката, но сега едва ли ще са толкова  Sad/. Та както и да е кг. се свалят бързо, пък и да не се свалят няма да ходим по модни ревюта я..
за косата моята пък се омазнява по-често от преди  Close
Вчера моя мъж ми каза, че ще се върне за рождения ми ден и днес ще съм във вихъра си да разтребвам, че и да боядисва го чака, въпреки че много се изкушавам дали да не боядисам аз...., ама като ме е страх да не ми стане нещо.
Лек и спорен съботен ден
Атадарче, зная че е гадно това положение, в което са те поставили, но мисли за човечето и как се отразяват твоите нерви на него.

# 545
Здравейте маминки! smile3525
Не съм писала мноого отдавна , но ви чета.Не ми остава никакво време ,малкият вече не е на градина и когато съм почивка съм с него. Сега съм на работа ,днес е спокойно и викам -ще пиша newsm08 Обсъждате много интересни теми ,та и аз ще изкажа мнение  Simple Smile
Кафето спрях го ,но не умишлено ,започна да ми се гади от него.Секса въобще не ми се прави и с първата бременност бях така . Като казах предната бременност да ви се оплача - станала съм супер раздразнителна ,скарах се с някой познати на няколко пъти ,което е нетипично за мен все премълчавам,но този път не можах.Плача за най-малкото ,онзи ден ревах защото детето не искаше да яде  Shocked ,не знам как ме търпи мъж ми  отвратителна съм Embarassedдано само по-бързо да отмине.
Бебето и аз го усещам ,но още не всеки ден,а така ми се иска.Следващата ЖК ми е чаак на 30.09 ,след нея ще ходя на ФМ  мисля пак във Фемина ,но този път ще се запиша при Врагалева ,много хубави отзиви чувам за нея.
Щях и още нещо да пиша ама забравих LaughingПриятен ден  Hug

# 546
Здравейте мамчета! Приемате ли в щастливите редици още една позакъсняла кандидат мама?!
Казвам се Ирина на 29г от София. Първа бременност ми е с термин 20 или 23 януари според двамата ми доктори. Още не знам какъв е пола, надявам се да се види в началото чааак на другия месец. В понеделник ще си взема резултата от БХС а на ФМ съм чак на 19.08- ще бъда края на 23 седмица. Притеснява ме, че е малко късно но нямаше свободни часове преди това!
Много  Hug на всички и от все сърце пожелавам една спокойна, прекрасна и успешна бременност!

# 547
  • Западен парк
Хей, Ирка, добре дошла. Не се притеснявай за ФМ - на 19.08 ще си в 18-та седмица, ако сега си в 16-та според лентичката ти.

# 548
  • Gorni Bogrov
Здравейте,аз не съм писала доста време,но няма и какво.Във сряда съм на преглед и тогава ще има какво да пиша.Записала съм си час за ФМ при Марков на 14.09 и вече нямам търпение да дойде за да се успокоя,че всичко е наред и да разбера полът(въпреки,че вътрешно знам че ще е момче).Две познати семейства ми казаха за някой си д-р Клисурски,който правил 3 и 4 Д и вземал по 40лв.,но като се разрових във нета не видях много положителни мнения за него(някоя от вас да има отзиви за него).
Гледам обсъждате секса,аз от както съм забременяла нямам никакво желание за него Embarassed,чак сама се чудя на себе си защото със първата бременност бях пълна противоположност на сега,даже мъжът ми започна да се бъзака,че ако продължавам така щял да си хване любовница.
Относно сутиените на мен вече всички са ми малки и ще трябва да ходя да си вземам нови,но нещо нямам желание да обикалям по магазините(нещо което изобщо не е типично за мен).През деня съм непрекъснато със сутиен,но не можах да се науча да спя със него ,много ми е неудобно и затова нощем не слагам сега съм си взела от тези безшевните потничета -сутиени и мисля да пробвам да спя със тях.
Добре дошли на всички нови мами   bouquet!
За сега приятен ден от мен!

# 549
Благодаря г-жо Монк! Оф объркала съм не на 19.08 а 19.09 - другия месец съм на ФМ. А според док сега съм в 17 седмица. Въобще не ми е ясно вече и тя въобще не обяснява. Дори последния път ме взриви като ме гледа на видеозона и каза- аааа браво бе то още живо?!

# 550
  • София
Въобще не ми е ясно вече и тя въобще не обяснява. Дори последния път ме взриви като ме гледа на видеозона и каза- аааа браво бе то още живо?!
  Shocked Tова е ужасно, никой не заслужава такова отношение от лекар, не бих стъпила повече там
Диткинс, подкрепям идеята за среща, според мен добре ще си изкараме  Peace

# 551
Ирина, и аз бих сменила доктора! Какви са тия приказки  ooooh!
Иначе добре дошла Simple Smile

Аз да наваксам малко с разговора  Whistling
На морето ни беше супер, така си починахме, бяхме на много тихо и изоставено местенце и направо се родих за три дни. Жалко, че не можеше повече. Дългата отпуска ми е последната седмица на август - в Гърция Simple Smile

Аз кафе спрях да пия, после чак прочетох, че едно на ден може да се пие (повечето доктори са на това мнение, моите родители включително, а аз много им се доверявам), но реших, че няма да пия, ще си позволявам по едно капучино за специални случаи - така си позволих едно на морето, нали рд имах Simple Smile
Аз преди пиех по едно кафе на ден и поне половин литър кола, ама организмът ми бързо свикна на промяната.

Сутиените са ми отесняли малко, но се търпи, няма да бързам да купувам, че сигурно много повече ще ми пораснат гърдите до края на бременността, а и сестра ми спомена, че ще ми даде "бременните" си сутиени, та да не харча пари за неща, дето после няма кой да ги носи. Подобни са ми задръжките и към дрехите за бременни, ама там май няма да ми се размине.
Иначе вкъщи веднага ги свалям, тялото да си ми почине. Но моите са малки и не ме е страх още от увисване.

Иначе за храната - аз изкарах 4 години без месо, но бях обещала на мъжа и семейството, че докато бременея и кърмя ще ям, та сега насила и по малко се захранвам. Да ви кажа хич не ми харесва и ми тежи, ама съм обещала, а пък и моето спря цигарите с уговорката, че аз ще проям месо.
Без да искам да звуча поучително, ама избягвайте маргарина, момичета. Ако хапвате много и маслото ви се изразходва бързо, мисля, че издържа доста време извън хладилника и така е меко.
А за пастет има хубави и много лесни рецепти в интернет, аз мисля тия дни да направя и ще ви кажа как е минало, та по - добре не купувайте, можете да си направите прилично количество за 30 минути.

# 552
Първото нещо, което питам всеки път като легна на кушетката за УЗ, е дали бебетата са живи  Blush
Разбира се, това е защото все още не ги усещам.

Но такива думи от устата на доктор са меко казано неподходящи за бременното състояние на пациентката  Rolling Eyes

# 553
Café con leche , честита ти лентичка Wink
Относно кафето и колата- кола пия много рядко, а кафе по едно на ден, ама си го правя много слабичко.
Секс правим по-рядко, преди имах желание, а сега не толкова Rolling Eyes
Иначе при мен нищо ново, чакам си с нетърпение прегледа в понеделник и тогава пак ще се разпиша, но ви чета редовно. Хубав ден на всички  Hug

# 554
ееееееее Кафенце честита ти лентичка, най-сетне  Heart Eyes Grinning
Ирка добре дошла и дааа, смени си лекарката, след като нито ти обяснява, нито пък държанието й е приемливо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт