Януарски бебета 2012 - тема 5

• 26 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ева, стига с това въздържателство  Laughing Ако доки позволява нищо не пречи. Пък и има и други методи   Wink
Ох много му се радвам на бебо, как се върти и обръща Heart Eyes Чак се чудя как не съм го разпознала досега. Бая шаваше и май се кротна. Малко се стреснах защото пих кофеиново кафе малко преди това (безкофеиновото ми свърши) и да не би да подивя заради това ... ама нали по кафе-две можело та за това без притеснение пия ... Май ще спра кофеиновото окончателно   Whistling
Lovleybird, дано се случи скоро и на теб, добре знам какво значи въображение и психясване на тая тема Laughing
Странно но дори през корема се усети риткането, като си сложих ръката усетих много лекинко побутване. Нямам търпение да се похвалим на тати Heart Eyes Наистина не знам как така не съм ги усещала преди тези неща.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 19:55 от dobrata_lamia_spaska

# 436
ДЛС, то това е известен способ да се накара бебето да се размърда. Кофеин или захар - портокалов сок се препоръчва в последните месеци, ако не мърда достатъчно.  Grinning

Не бих се притеснявала за кафето, щом е само едно-две дневно. До три чаши кафе (тип американско, филтрирано) няма индикации да причинява проблеми, пък и проблемите са свързани с опасност от спонтанен аборт в първите седмици. Отдавна сме я минали опасната граница вече. Само кръвното си гледай и пий много вода след кафето.

# 437
  • Sofia, Bulgaria
Привет и от мен! Аз от два дни усещам бебо (сега съм в 17г.с) усещането е неповторимо  Wink Иначе секс си правим,макар и по-рядко,защото лесно се уморявам и почти винаги ми се спинка

# 438
  • София
То на мен кръвното и кръвната захар винаги са ми билио опасно ниски и се подържам с кафе и кола в промишлени количества, особено в жегите. Иначе направо се свличам и припадам. Сега замествам колата с мнооого вода и плодове (е, и сутрин по една две коли, и повече при нужда Mr. Green)
Предполагам ще се нормализира ниското кръвно по-нататък, нали се задържа много вода ...
Значи утре сутринта ще го чакам да се събуди с първото кафе, че да го усети и тати  Mr. Green

# 439
  • Бургас
Тоя секс го разнищихме в тази тема стабилно.Аз като негова върла почитателка ще кажа, че лично за мен понятия като "други методи" не са ми на сърце  Laughing Не за друго, ама какво ме блажи мен цялата работа, нали процеса на удоволствие трябва да е двустранен и удоволствието ми е най-голямо, когато правим любов/секс, друга алтернатива за мен няма /как прозвуча само, ама съм си откровена и без бой, питайте на воля /  Joy
Аз вече сутиен не нося вкъщи, на снимките се вижда как съм си с "развисени" /понашему/ гърди.От пристягането не мога да дишам и не ми е комфорртно като цяло в жегите със сутиен..Апа трябва ли ми я - не засега Simple Smile
Ламичке, зарадвайте тати с ритничета.. Simple Smile

# 440
сега може да споделите позите и фантазиите си  Blush

# 441
Ех,че хубав ни стана деня с тия шаваши бебоци Simple Smile Честито на всички,които са ги усетили Simple Smile А относно кафето... Ние обичаме много фрапета. Откакто съм бременна не ми се пие кафе,но тъй като трябва да пия прясно мляко (тъй като, както писах преди не обичам кисело мляко)сутрин си правя едно мноооооооогооо слабо фрапе с няма и половин кафяна лъжичка кафе, колкото млякото да има дъх на нещо,че само мляко...после ми става много тежко Sad Понеже не ям сирене всяка сутрин си правя филии с кашшкавал запечени и си взимам на работа 3-4 филии. Там  където работя е студентски град и има главно боклуци за ядене-дюнери,мазни закуски.Затова предпочитам да си нося храна от вкъщи. СИгурно след бременността няма да искам и да погледна повече кашкавал Simple Smile Всеки ден едно и също Simple Smile

Лека и приятна вечер Simple Smile

# 442
  • София
Това с позите ще стане "наболял" въпрос последните месеци  Laughing Че аз нещо не мога да си го представя как ще сработят повечето  Laughing
Шоки, те и другите методи могат да бъдат ... двустранни  Mr. Green
Карола, за млякото - пробвай го с мед (кисело/прясно) - няма по-вкусно нещо.

# 443
  • На Дунава
KaRoLa, хич не ги мисли толкова тези млечни продукти, има цели нации, които в менютата си до ден днешен и не помислят да ги включат - японците например - пък прекрасно си се развиват и здрави дечица раждат. Тялото ти най-добре знае какво му трябва! Хапвай си хубава и разнообразна храна, пък нека млечните са ти кусурът!   bouquet

# 444
И аз съм на мнението на Бибиана. Няма нищо в млечните, дето да не може да се набави по други начини. Калций има и в бадемите, и в сусама, и в много зелени зеленчуци, няма защо да се насилва човек точно мляко да пие.

ДЛС, щом пиеш и кола, си редактирам мнението  Laughing Не повече от чаша кафе дневно. И аз съм с много ниско кръвно по принцип, сега пак е ниско, но в края на бременността стават едни странни промени и може да се вдигне рязко и по много, и да навреди на бебето. Моето типично кръвно е 60/80, та като вдигна 80/130, което за друг не е болка за умиране, за моето тяло е все едно да съм скочила над двеста. Та кротко с кофеина, по-добре сок от сладък плод за енергия, отколкото две коли.  Peace

# 445
KaRoLa, хич не ги мисли толкова тези млечни продукти, има цели нации, които в менютата си до ден днешен и не помислят да ги включат - японците например - пък прекрасно си се развиват и здрави дечица раждат. Тялото ти най-добре знае какво му трябва! Хапвай си хубава и разнообразна храна, пък нека млечните са ти кусурът!   bouquet

Мерси, много ме успокояваш,наистина! Когато бях в болницата (знам,че се повтарям с това) такава лекция ми дръпнаха за млечните продукти,че излезе така, че детето ми няма да има зъби и кости заради пустото му сирене.... Затова реших да компенсирам с кашкавал и прясно мляко. Ама ще почна да ги разреждам тия кашкавалени филии,че всяка сутрин да ги правя...отнема около 10 минути.

# 446
Карола, детето и зъби, и кости ще си набави, но за сметка на твоите.  Laughing
Всичко, дето го пием, го пием за себе си, не за бебето. Бебето и полугладни да ходим, пак ще си вземе всички витамини и минерали, които му трябват, от нашето тяло, нали затова е там малкото паразитче.   Wink Но ние, ако не поемаме витамини, можем да си докараме остеопороза и разпадащи се зъби на млада възраст, а това никак не е весело.

# 447
Карола, детето и зъби, и кости ще си набави, но за сметка на твоите.  Laughing
Всичко, дето го пием, го пием за себе си, не за бебето. Бебето и полугладни да ходим, пак ще си вземе всички витамини и минерали, които му трябват, от нашето тяло, нали затова е там малкото паразитче.   Wink Но ние, ако не поемаме витамини, можем да си докараме остеопороза и разпадащи се зъби на млада възраст, а това никак не е весело.

Ето, и аз това казвам! Напълно съм съгласна с теб!! Ама иди й обясни на оная старша акушерка,че не съм дефектна като не го ям това сирене #Cussing out Както и да е, което е най-важно за детето ще го правя...на ден ям тооолкова много плодове и зеленчуци, надявам се да са полезни, пък и повечето са от нашата градина, а не купени. Месото нещо не ме блазни ама какво да се прави..хапвам да има малко разнообразие, не може само ориз и картофи  Laughing  Луканка и аз четох,че не е хубаво да се яде и затова откакто знам,че чакаме бебо не съм яла салами, луканки всичко от този род Sad

# 448
  • Западен парк
Шоколадово бонбонче, тук съм. Всяка вечер ви чета, но нямах какво да пиша. Сега ми дойде музата!
Аз секс не съм правила от 16 юли - на море с кемпер и две деца вътре, на село пак с децата в една стая и от неделя - сама в София. Ха ми кажете как да го правя тая секс. Сама ли?
А пък за ритничетата - още са като потрепване на мускул. Не се усещат отвън и не се виждат. Аз и големия го усетих чак в 20 седмица, така че този път беше по-раничко - в 17-та...
И да се оплача - уж още не ми е чак толкова голям корема, а снощи докато си направя педикюра и се лакирам, имах чувството, че ще се спукам. Вие сами ли се справяте или ходите на "салон за красота"?
Не помня дали съм ви споделяла за професията си и може и да се повторя - шивачка съм. Ама в цех, не в ателие! Шия тениски и потници. Харесва ми как от едни разкривени парчета правя дреха за обличане. Много е удовлетворяващо. Може би и за това ходя с удоволствие на работа и не се изморявам докато работя.

# 449
  • Бургас
сега може да споделите позите и фантазиите си  Blush
Фантазии бол, позите по време на бременост или тези, които по принцип обичаме?  Laughing
Ламичке, аз от друго такива оргазми не получавам, само проникването му е майката /мале мила, ще ме извините, но си го казах де/  Embarassed
Карола, имаше един период от бременноста, в който си правих всеки ден принцеси с кашкавал, сега не искам да видя кашквал и минах на сандвичи, намазани много тънко, почти незабележимо с калиакра /не обичам да е намазана много, а деликатно/, отгоре сиренце и нарязани парченца домат  Laughing
Хайде, лека на всички и по-малко розови сънища!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт